Eşimin doğum gününü nasıl kutlayabilirim ?

Kedili ve Bebeli

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
2.624
3.669
8 aylık hamileyim o yüzden gelen gidenle uğraşmadan, başbaşa güzel bir doğum günü kutlamak istiyorum. Hiiç kalabalıkla, arkadaşlarıyla falan uğraşacak gibi değilim 😄 ama güzel de geçsin, anlamlı olsun istiyorum. Ne yapabilirim? Menüdür, karşılama fikirleridir, her türlü fikre açığım kızlar. Bir yardımcı oluverin bana 😄

8 aylık hamileyim o yüzden gelen gidenle uğraşmadan, başbaşa güzel bir doğum günü kutlamak istiyorum. Hiiç kalabalıkla, arkadaşlarıyla falan uğraşacak gibi değilim 😄 ama güzel de geçsin, anlamlı olsun istiyorum. Ne yapabilirim? Menüdür, karşılama fikirleridir, her türlü fikre açığım kızlar. Bir yardımcı oluverin bana 😄
Canim bence saat gece 12 oldumu pasta mum yeterli olucakdir ben öyle yaptim sevindi yani🙃

Al bir cafeye götür bari.
Gece 12 de elimde pasta olmamasından bahsettim anlamamışsın. Gece 12 de haliyle pek açık bir kafe de yok. Çok saçma bir düşünceye girmişsin. İlla gece 12 dedi mi bir şeyler yapılmak zorunda değil nihayetinde. Gece sarıldım, kutladım uyudum. Bugun de işten gelmesini bekliyorum. Yemektir pastadır vs zaten kutlayacağım. Kutlamayacak olsam burdan sormazdım herhalde

Bizim geleneksel yemeğimiz oluyor her yıl onun doğum gününde. 1 ay önceden rezervasyon yaptırıyorum mekana biraz zor yer bulunuyor. Siz de güzel bir yemek ayarlayabilirsiniz rezervasyon yaptırıp.

X