Videoları nasıl birleştirdiniz?Ben yapmıştım. Aile, arkadaş herkesi Aradım.
Eşimin doğum günü için kısa videolar çekip yollamalarını istedim içlerinden geldiği gibi ne Söylemek istedilerse söyleyip gönderdiler. Bende bir şarkı seçtim arka fon için tabi kendi videomu da unutmadım :) hepsini birleştirdim Şarkıyı da ekledim oldu bitti, çokta güzel olmuştu eşim çok beğenmişti :)
Nedense bana hiç romantik gelmiyor bu tür şeyler. Hem de maliyeti var. Bu maliyete çok daha güzel şeyler alınabilir. Düğün videolarımızı bile kaç kere izledik sanki de bunu izleyeceğiz?Kızlarrr eşimin doğum günü için, içinde sevdiği herkesin, arkadaş aile akrabalarının olduğu bir video hazırlamak istiyorumm...Herkes bişeyler yapıcak ben de kurgulucam. Ama hangi şekilde yapıcama karar veremedim. Yani bir arkadaşım bir kaç yıl önce herkese bir kelime söyletip yapmıştı.. Eşimde bunu izlemişti yani aynısını yapmış olmak istemiyorum..Cümle söyletsem o da çok mu uzun olur sonuçta doğum günü için cümle sayısı belli.. Başka nasıl bişey yapılabilir kızlar bana fikir verin her türlü fikre açığım çok zor olmadığı yapabılecegım surece bu tarz bişey yapan ya da gören var mıııı
Videoları nasıl birleştirdiniz?
Eşim ve benim doğum günümün arasında 4 gün var. 3-4 sene önce doğum günümüzde kardeşim tatildeydi, tatil beldesinde 6-7 turiste eşimin doğum gününü kutlatmıştı,çok güzeldi. Dilleri dönmediği için çok komik konuşmuşlar ama anlaşılıyor tabiHatta bir tanesi kutladıktan sonra en büyük Galatasaray demiş (Eşim fenerli) çok gülmüştük
Benimkinde de 20-30 kişi ve kardeşim, 2 arkadaşım hepsi beraber iyiki doğdun Ceyz diye tempo tutmuşlardı. 2 videoyu da hiç unutamıyorum,bize uzaktalardı ama çok mutlu etmişl
Benimde sözlüm süpriz yapmıştı doğum günümde üniversitedeydik o zaman oda arkadaşlarımdan ve okuldan yakın arkadaşlarımdan rica etmiş hepsi benim doğum günümü kutlayıp sevdiceğime göndermişler videoları ,sevdiceğimde tek tek birleştirmiş doğum günümde film izleyelim dedik ama ben hatırlamadı sandım meğer önceden eve gelmiş öğle molasında pastayı dolaba saklamış eve girdik akşam üzeri çok güzel bir aşk filmi izliyoduk filmin yarısında birden bire film kayboldu ve arkdaşlarımın doğum günümü kutladıkları videolar gelmeye başladı sırayla en sonda da sevdiceğimin :) hem çok şaşırmıştım hem de çok mutlu olmuştum. Hiç ummadığım bir anda filmin içinden video çıkınca şaşırmıştım çok güzeldi .. Sizde böyle birşey yapabilirsiniz belki
Sevgiler...
Nedense bana hiç romantik gelmiyor bu tür şeyler. Hem de maliyeti var. Bu maliyete çok daha güzel şeyler alınabilir. Düğün videolarımızı bile kaç kere izledik sanki de bunu izleyeceğiz?
ben dışarı yaptıracaksın sandım.Nesi maliyetli anlayamadım! telefondan çekip whatssaptan atıcaklar ben de bılgısayarla kolajlıcam bu kadar. hiçbir malıyetı yok
ben dışarı yaptıracaksın sandım.
ünlem koymanı gerektirecek ne vardı ben de onu anlamadım.
ewt fılm ve tv den verme fikri hoşuma gitti sağol canım :)))
Benim meslegim bu :)
Ben de erkek arkadasima yapmistim once senaryo yazdim sonra metni bolup herkese bi cumle okuttum kendim cektim sonra oturdum kurguladim izlerken aglamisti kiyamam ben onaa
Canim bn dogum gununde yapmadim. 6. Ayimizda yazdim. Oyle dusuncelerimi yazdim once sonra makineyi aldim cekim yaptim işte :) sonra oturdum kurguladim. Sonra onunla film izlemek icin sozlestk bende film getiricem dedim attim flasa goturdm hadi ac diyip verdim. Film beklerken benim sesimi duydu filan baya guzeldi :)çok güzel yaa.. ama senaryo derken doğum günüyle ilgili cümeleler değil mi başka bişey mi yazdın merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?