evlendikten sonra 2. doğum günü eşimin. gecen yıl hem calısmadıgım ıcın hem de çevremiz olmadığı için evde sakin bir şekilde kutlamıştık. ufak bişey almıştım o da onun parasıyla tabio yüzden hediye almış gibi hissetmedim kendimi.. bu yıl hem çalışıyorum hem de özel bişeyler olsun istiyorum. hediye konusunda cok kararsızımdır. ihtiyacı olan seyler saat kulaklık falan var öyle bişey alsam bıle yanına farklı bişeylerde yapım ıstıyorum. bir de basbasa mı kutlasak arkadaslarıyla evde mi karar veremedim. kısacası hıcbıseye karar veremedim farklı fikirlere açığım kızlar...
valla benmde şubatta ben plan yapıyordum 2 3 ay önceden başladım fikirlerim oturmaya başladım ilgiyle takip edicem topiği değişikliklere açığım tabi
şimdi geçen sene olan doğumgünü faslını anlatayım fikir olur belki
ogün işten izin aldım eve gittim çok sevdiğim kuzenim ve eşiyle birlikte organize olduk
sözde onlar kavgalıymış gibi davrandık boşanacaklar sen çocukla konuş falan işten çıkınca onunla oyalanmasını sağladık
tabi bide çok sevdiği asker arkadaşını ve eşini yola koyulmalarını sağladım
evde tüm fotolarımızdan duvara kalp şekli yaptık
çok güzel bir pasta ve hediyelri
ve eşime gümüş yüzük aldım altın takmasın diye
bide 100 votka aldım tabi
onlarıda koydum masaya nese eşim geldi
yüzüğü görmedi bile deli oldu çok sevindi
sonra hemen alışverişe gidelim falan
tabi o sırada asker arkadaşını alacağımız yere entrika çevirerek götürdük
arabadan indik bana diyo sen nereye gidiyorsun diye :)
arkadaşını görünce acayip mutlu olduu
en son markete girdiğimizde burdan da bişey çıkmıycak demi hayatım diyor :)
kocam benm ya
canım sağol fikirlerin için benim eşiminde şubatta ben de şimdiden başladım aceleye gelmesin diye :) sen de hoş bi sürpriz yapmıssın ama benım eşim romantık olsa da bı bayan kadar etkılenmez sanırım böyle şeylerden biraz daha atraksiyon katmak istiyorum ben kabalaık bı kutlama falan yine de saol fikirler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?