• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Doğum Gününe Sürpriz ve Hediye Önerileri!! Yardım Kızlar :)

narin_b34

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
289
190
323
İstanbul
evlendikten sonra 2. doğum günü eşimin. gecen yıl hem calısmadıgım ıcın hem de çevremiz olmadığı için evde sakin bir şekilde kutlamıştık. ufak bişey almıştım o da onun parasıyla tabi :KK66: o yüzden hediye almış gibi hissetmedim kendimi.. bu yıl hem çalışıyorum hem de özel bişeyler olsun istiyorum. hediye konusunda cok kararsızımdır. ihtiyacı olan seyler saat kulaklık falan var öyle bişey alsam bıle yanına farklı bişeylerde yapım ıstıyorum. bir de basbasa mı kutlasak arkadaslarıyla evde mi karar veremedim. kısacası hıcbıseye karar veremedim :KK48: farklı fikirlere açığım kızlar...

Daha yeni evlisiniz bence evde romantik bi surpriz yapabilirsin:)

En güzeli baş başa evi mumlarla donatın muzıge gerek yok ıkınızın konuşmaları yeter.hos sohbetle güzel bir yemek ve ardından pasta sonra guzelbir film romantık komedi.

Disarda fasil tarzi bi yerde arkadas grubunuzla ona surpriz yapabilirsiniz cok eglenirsiniz guzel bi mekanda. Sonrasinda ise gece evde ikiniz tek kutlamaya devam edebilir hediyeyi de basbasayken verebilirsiniz. Sarap falan icer film izlersiniz. Hediye olarak pek fikrim yok ama kis icin kiyafet aksesuar tarsi seyler olabilir.

İhtiyacı olan şey en güzel hediyedir. Ben romantik bir hediyedense ihtiyacım olan hediyeye daha çok sevinirim.
Çevreniz varsa arkadaşlarla dışarda kutlayın derim ben. Sürpriz bir organizasyon olursa evdeki mumlarla süslü ortamdan daha çok mutlu olur ve unutamaz.

Bence gece 12 den sonra kapı çalsın arkadaşlarınız pasta ve süslerle dalış yapsın içeri tam 00:00 da öyle kutlayın sabahın akşamında da baş başa bir yemeğe çıkın derim.. saat güzel olabilir ihtiyacı da varsa yemek yediğiniz yerde de sürpriz pasta kestirin :KK39:

herkese tşkler fikirler için gecen yıl başbaşa kutladıgımız için bu yıl daha hareketli gecsın ıstıyorum arkaaş grubuyla dışarda fikri hoşuma gitti ama mekanda önemli tabi bi araştırım ben en iyisi :)

Haftayada benim eşimin dogum günü.
kalpli seni seviyorum balonları aldım. gül yaprakları aldım. birazda mum alcam. süslücem salonu :D:D
balonların ucuna kücük notlar yazcam.
dışardan bide pasta siparişi:D:D

fikir olabilir sanırım :KK53:
haaa yatak odasınıda unutmamak lazım. gül yapraklarıyla kalp yatak üstüne :KK68:

evlendikten sonra 2. doğum günü eşimin. gecen yıl hem calısmadıgım ıcın hem de çevremiz olmadığı için evde sakin bir şekilde kutlamıştık. ufak bişey almıştım o da onun parasıyla tabi :KK66: o yüzden hediye almış gibi hissetmedim kendimi.. bu yıl hem çalışıyorum hem de özel bişeyler olsun istiyorum. hediye konusunda cok kararsızımdır. ihtiyacı olan seyler saat kulaklık falan var öyle bişey alsam bıle yanına farklı bişeylerde yapım ıstıyorum. bir de basbasa mı kutlasak arkadaslarıyla evde mi karar veremedim. kısacası hıcbıseye karar veremedim :KK48: farklı fikirlere açığım kızlar...

valla benmde şubatta ben plan yapıyordum 2 3 ay önceden başladım fikirlerim oturmaya başladım ilgiyle takip edicem topiği değişikliklere açığım tabi
şimdi geçen sene olan doğumgünü faslını anlatayım fikir olur belki
ogün işten izin aldım eve gittim çok sevdiğim kuzenim ve eşiyle birlikte organize olduk
sözde onlar kavgalıymış gibi davrandık boşanacaklar sen çocukla konuş falan işten çıkınca onunla oyalanmasını sağladık
tabi bide çok sevdiği asker arkadaşını ve eşini yola koyulmalarını sağladım
evde tüm fotolarımızdan duvara kalp şekli yaptık
çok güzel bir pasta ve hediyelri
ve eşime gümüş yüzük aldım altın takmasın diye
bide 100 votka aldım tabi
onlarıda koydum masaya nese eşim geldi
yüzüğü görmedi bile deli oldu çok sevindi
sonra hemen alışverişe gidelim falan
tabi o sırada asker arkadaşını alacağımız yere entrika çevirerek götürdük
arabadan indik bana diyo sen nereye gidiyorsun diye :)
arkadaşını görünce acayip mutlu olduu
en son markete girdiğimizde burdan da bişey çıkmıycak demi hayatım diyor :)
kocam benm ya :KK49:

valla benmde şubatta ben plan yapıyordum 2 3 ay önceden başladım fikirlerim oturmaya başladım ilgiyle takip edicem topiği değişikliklere açığım tabi
şimdi geçen sene olan doğumgünü faslını anlatayım fikir olur belki
ogün işten izin aldım eve gittim çok sevdiğim kuzenim ve eşiyle birlikte organize olduk
sözde onlar kavgalıymış gibi davrandık boşanacaklar sen çocukla konuş falan işten çıkınca onunla oyalanmasını sağladık
tabi bide çok sevdiği asker arkadaşını ve eşini yola koyulmalarını sağladım
evde tüm fotolarımızdan duvara kalp şekli yaptık
çok güzel bir pasta ve hediyelri
ve eşime gümüş yüzük aldım altın takmasın diye
bide 100 votka aldım tabi
onlarıda koydum masaya nese eşim geldi
yüzüğü görmedi bile deli oldu çok sevindi
sonra hemen alışverişe gidelim falan
tabi o sırada asker arkadaşını alacağımız yere entrika çevirerek götürdük
arabadan indik bana diyo sen nereye gidiyorsun diye :)
arkadaşını görünce acayip mutlu olduu
en son markete girdiğimizde burdan da bişey çıkmıycak demi hayatım diyor :)
kocam benm ya :KK49:

canım sağol fikirlerin için benim eşiminde şubatta ben de şimdiden başladım aceleye gelmesin diye :) sen de hoş bi sürpriz yapmıssın ama benım eşim romantık olsa da bı bayan kadar etkılenmez sanırım böyle şeylerden biraz daha atraksiyon katmak istiyorum ben kabalaık bı kutlama falan yine de saol fikirler için..

canım sağol fikirlerin için benim eşiminde şubatta ben de şimdiden başladım aceleye gelmesin diye :) sen de hoş bi sürpriz yapmıssın ama benım eşim romantık olsa da bı bayan kadar etkılenmez sanırım böyle şeylerden biraz daha atraksiyon katmak istiyorum ben kabalaık bı kutlama falan yine de saol fikirler için..

canım aslında bende gözlemliyorum
mesala uzaktan kumandalı arabalara bayılıyor
ondan alıcam cafede yada evde üzerine bi balon asım yanına sürücem tabi romantik bi msjlar
bide arabasına deli olur onun angel eyes far seti alıcam
bide 90 larda erkek çocuklarının oyuncakları ile ilgili bi kutu hazırlıycam

Saat ,parfüm, kıyafet en güzel hediyeler bunlar.

Ben eşime yıldönümümüz için uzun zamandır düşündüğüm bir hediye alacağım: zıkkımın kökü:KK53:

Back