- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.020
- Konu Sahibi acembuselik
Şubatın 19'u eşimin doğum günü. YGS sınavına yakın tarih olduğu için böyle kalabalık çağırmıcam. Üstelik kendi evimizde ilk doğum günü üstelik.. Kararsızım çünkü geçen doğum gününde nişanımız olmuştu ondan öncekinde de şöyle bi sürpriz yaptım anlatayım; arkadaşımın evini bir günlüğüne anahtarını aldım. Kızlarla bir güzel süsledik. Bir kazak aldım, küçük küçük kağıtlara bir sürü notlar yazıp kazağın içerisine yerleştirdim, hediye paketi yaptım, giymeye çalışırken üstüne döküldü, gözleri dolmuştu bitanemin bir de gömlek almıştım. 8 tane A4 kağıdını bantla yapıştırdım ferman gibi :) upuzun bir mektup yazdım. 21 yaşında olduğu için 21 tane minik obje alıp uçlarına "ondan önceki.... ondan önceki... daha da önceki doğum günün kutlu olsun" yazmıştım büyük pakete yerleştirip onun üzerine de "yanında olamadığım bütün doğum günlerin kutlu olsun" yazmıştım. atkı ördüm.
bu sene fikrim tükendi, bir de bi gün evde bi gün işte eşim. o gün evde mi bilmiyorum nasıl bişi hazırlayabilirim. güzel bi sofra kursam gene el emeği nasıl bir hediye yapabilirim?
bu sene fikrim tükendi, bir de bi gün evde bi gün işte eşim. o gün evde mi bilmiyorum nasıl bişi hazırlayabilirim. güzel bi sofra kursam gene el emeği nasıl bir hediye yapabilirim?