Eşimin değer vermemesinden nefret ediyorum

O an ben söyledim mi diye cümle ağzımdan çıkar çıkmaz sorduğuma pişman oldum zaten. Neyse neyse tadım kaçmasın diyordum baktım kem küm etti, yanii diye başladı devamını getiremedi filan. Sonra söyledin mi diye kendi sordu, hiç hatırlamıyorum bile dedim, hatırlanmaz zaten söylenen dedi. Bi sustum yanından gittim filan geldim baktım içim rahat etmiyor tekrar sordum yok dedi bu kez. Büyütülecek bir şey değil ama benim artık en ufak şeyde moralim bozuluyor aşırı hassaslaştım. Öz güvenim düşüktür evet, çocukluktan beri. Ailemin (kendi babamın) etkisini atabilmiş değilim çok yanlış olduğunu bilsem de, aşamıyorum. Dediklerinizin hepsinde haklısınız, düşünüp emek edip yazdığınız için çok teşekkür ederim

Ben seksi kast etmedim. Onun hanımı oldum artık cepte gibi görmeye başladı bundan çok sonra emin oldum evlendi bi hevesi gitti herşeyden bence kimse hak etmez, büyük fedakarlıklar yaparak evlendim, evimde kafam rahat, huzurlu bi şekilde eşimle vakit geçirmek hakkımı, çok ekstrem şeyler beklemedim. Değer verdiği eşinden aynı değeri görmeyi herkes hak eder

Çok güzel söylemişsiniz doğru evet, ama bi söz var ya sen iyiysen herkes iyi, mesele sen kötü olduğunda sana iyi olan. Ben onu iyi davranmak kötü davranmak olarak değil de, iyi günümde bana iyi olanlar diye düşünüyorum. Evet bi insan mutluysa eşi de onu beğenir sever heralde, bence de güzel kadın mutlu olan kadındır. Ama insan kötüyken, bunalmışken eşinin elinden tutup kaldırması gerekir, bu da benim eşimde yok, neyin var napabilirim diye hiç sormadı, bişeyleri düzeltmeye çalışmadı. İnşallah kendim için ve çocuklarım için bişeyleri düzeltebilecek, kendimi mutlu edebilecek gücü kendimde bulurum çok sağolun yazdıklarınız için

Ben de yaptıktan sonra anladım, ben de karşıyım aynı fikirdeyim, çevremdekilere hep diyorum hemen çocuk yapmayın aklınız varsa

Nerde o günler keşke bu duruma gelsek. Tamam bunu aklımın bi köşesine yazdım önce kendim diye düşüncem artık ben hep önce çocuklar, sonra yemek, ev temizliği derken sıra bana hiç gelmiyor çünkü evin işi bitmiyor hiç bi zaman

Kusura bakmayın ben yanlış anladim o zaman

Çok sevdiğim bir söz vardır "hayat sana kendini değersiz hissettiren insanların yanında vakit geçirmek için çok kısa" diye.. Bence hayatınız boyunca değersiz hissettiğiniz yerden uzaklaşın

Valla dünden beri şaşkınım o kadar güzel analiz ettiniz ki bizim bütün durumumuzu. Ve duymak istediğim şeyleri yazdınız, iki çocuk neden diyenlere, daha evlilik oturmadan yanlıştı, en büyük zorluğu da ben çekiyorum, ben hep böyle mutsuz olup iyi annelik yapamazsam o çocuklara da çokk yazık ama ne yapabilirim artık neden iki çocuk diyerek, bundan sonra ne yapsam daha iyi olur onu düşünmek zorundayım. Dünden beri aklımdan çıkmadı sizin yazdıklarınız çok aklı başında ve iyi niyetlisin iz teşekkürler size daha yazcam yine

Çok zor Allah yardımcın olsun. Arada çocukları bırakıp nefes alabilecegin birileri yok mu?
Bence şu an tek eksiğin kendin için bir şey yapmiyor olman.
Bugün benim bir işim vardı çocuğu kayinvalideme bırakıp onu hallettim dönüşte bir kahve alıp banklara oturup sadece bosluga baktım o bile iyi geldi.

Ben de bugün tekrar baktım yazdıklarınıza. Savunma mekanizmanız daha " eeh yeter be" demenizi engelliyor şuanda. Hala bir şekilde evliliğinizi savunma ve iyileşeceğini umma çabası içerisindesiniz. Ki bu çok normal. "Eeh yeter be" noktasına gelene kadar yine çabalayacaksınız, bazen umutlu geri dönüi alacaksınız belki, belki hepsinden de tokat yemiş gibi cevaplar göreceksiniz. Daha çok yıpranacaksınız o kesin ama hayat böyle birşey yapacak birşey yok. Artık aklınıza deneyecek bir yol gelmediğinde ya da daha fazla yıpranacak bir siz kalmadığında daha cesur adımlar atacaksınız. Bunları yapabilmek için zamana ihtiyacınız var gibi hissettim.

Sorun icinizde mutlulugun olmamasi ve disarida mutluluk aramaniz. Coluk combalak olmasi ve fiziksel yorgunluk da uzerine eklenmis.

Emin olun önce kendinizi düşündüğünüzde daha iyi olacaksınız. Motivasyonunuzu ne olursa olsun kaybetmeyin eşiniz içinde yapmayın bunu temel olarak kendiniz için yapın. İç çamaşırdan tutunda günlük giyiminizde aynaya baktığınızda özgüveninizi sağlayın derim.
Erkekler içinde çocuklar içinde ileriye dönük evin tüm işini yapıp 4 çeşit yemek yapanı el üstünde tutmuyorlar. Süregelen yıllarda da böyle olacak. Hepsini bir kenara bırakın demiyorum yanlışta anlaşılmasında.. Bir salata yapacak zamanınızı akşam yemeği öncesi kendinize ayırın saçınızı göz altınızı kapatın gibi..

Rica ederim inanın günümüzde 2 eşten biri öyle. Böyle olmasının altındaki nedenler değişiyor ama sonuç hep aynı ilgisiz neden o kadar yorgun bakımsız kendini bırakmış enerjisi tükenmiş diye düşünmüyorlar düz mantık gözlerinin önündeki manzaraya bakıyorlar sadece. Gönül isterdi ki farklı olsun ama ne yapalım. Ummarak ta geçmiyor hayat şöyle bi aynaya bakın ve bugün ben kendim için yapacam diyin giyinin süslenin kahvenizi alın saçlarınızı yapın bi kaç yeni kıyafet alın bi kitap okuyun on dk dahi olsa yürüyüşe çıkın en sevdiğiniz renkte bi ruj sürün sizi mutlu eden bi filmi açıp izleyin vs.. ama bi adım atın inanın devamı geliyor işllah bir an önce gönlünüz ferahlar ve mutlu bi anne olursunuz

Birazda eşin çocuklara baksın izin günlerinde akşam eve gelince, sende kendine zaman ayır. Yürüyüş yap, kişisel bakım vs zaman ayır. Annen veya kız kardeşin varsa size gelsin. Yardım etsinler

Arkadasim bence sen majör depresyon yasıyorsun ve kendi kendine evde oturarak gecmez bu destek almak zorundasin.
Bu durumdan kurtulman lazim.
Esin yokmus gibi davran kendinle ve cocuklarinla ilgilen sadece.
Ama oncelikle destek alman sart.
Ayrica biri esine yalan soylemiste onu silmis sana ne oluyor ben sana hic yalan soyledim mi ne alaka yani? Sen niye ortaya atiyorsun kendini dinle gec sacma bence yaptigin hareket o sana bir olay anlatmis sen niye atliyorsun?
Biraz kafa yapini degistirmen lazim bakis acini bu sekilde kendine zarar verirsin.

Yanlış konuşmuşsunuz eşinize karşı. Beni değersiz hissettiriyorsun demek yerine değersiz hissediyorum, üzülüyorum, kalbim kırılıyor, senin sevgine ve ilgine ihtiyacım var vs. derseniz belki düzelir.

Tavsiye olarak onu yap bunu yap demezden once olduğun muhiti değiştirmelisin. Bir kaç gun çocuklari annenlere birak eşinle yuruyuş yap. Konuşun. Sıkıntılardan değil. Guzel şeylerden. Ama bunlari yapamiyorsan mecbur kendini değiştireceksin. Eşin beyensin diye değil. Seven her halinle sever. Sadece kendini toplaman, çeki duzen vermen için. Biryerden başlamalisin yoksa 3 ay sonra da boyle bir konuyu yeniden açicak durumda olursun. Saçina fön çek ruj sur, parfum sık, şik ve dekolde giyin. Kapiyi gulerek aç. Gelince guzel bir opucuk kondur. Guzelce oturun konuşun. Bunlari ben hep uyguluyorum. Etkisi harika. Yarindan itibaren dene. Karar ver ve uygula. Şeytan yuva yikmak erkeyi evden sogutmak için pusuda. Yuvana sahip çik

Birazda eşin çocuklara baksın izin günlerinde akşam eve gelince, sende kendine zaman ayır. Yürüyüş yap, kişisel bakım vs zaman ayır. Annen veya kız kardeşin varsa size gelsin. Yardım etsinler
Kız kardeşim yok. Annem izmir de ben İstanbuldayım, kayınvalidem bildiğimiz deli ama aklı şeytanlığa çok iyi çalışır, asla yardım etmez geldi şimdi bende kalmaya, sürekli hizmet bekliyor A dan Z ye her iş bende ve gelin düşmanı sürekli gelinleri kötülüyor on tane karı bulunur ana bulunmaz dedi bu akşam başka birinden bahsederken. O kadar aşırı yük yüklenmiş gibi hissediyorum ki. Hafifletecek kimsem yok

Yapcam dedim ama iki gündür koştur koştur ev işi yapıyorum, çocuklarıma zor yetişiyorum hatta bugün kayınvalidem olduğu için çocuklarla yeterince ilgilenemedim. Bi de bana şaka yapıyormuş sözde, geçen kp geldi ona ciğer pişirdim diye diyor ki ona bakıyosun bana bakmıyosun. Çıldırcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…