• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dedesi

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
515
190
323
Herkese iyi geceler..
Şimdi eşimin dedesi köyde yalnız yaşıyo babaanneyi 4 ay önce kaybettik. Neyse. Yarın bi aile dostunun düğünü var ve dede şehire gelecekmiş eşimi arıyo beni garajdan al diye. Yani bu durumda bize gelecek demek. Benim kızdığım noktaysa Kayınpederim dururken eşimi arayıp emretmesi. Böyle bakınca bişey yok gibi. Ama benim huysuz bi bebeğim var yeri geliyo kendimize kahvaltı yemek vs hazırlayamıyorum. Karnı acıkınca gelin önüme sofra koy diye emrediyo. Kendi oğlu,kızı varken bize gelmesine acayip kıl oldum ya. Kendime çocuğuma zor bakıyorum zaten :KK43: üstelik eşimle de kavga ettik bu yüzden.
2 ay önce kardeşimin düğününe geldi tam kuaföre gidicem gelin karnım acıktı demez mi. Hazır yemek yok dedim yap dedi bide yemek yaptım kuaföre gitmeden. Of çok moralim bozuk kızlar. Ya bide bi hafta falan kalırsa naparım ben :KK43:
Şunu da belirteyim eşim ev işi, yemek için asla yardım etmez ve evim her yer her yerde. Toplamıcam bilerek napiim. Kalırsa napcam :KK43:

Surekli degilmis idare edin.Yemegi bol yapin birkac gun yeter size.Benim de bebegim cok huysuz kayinvalidem gelince suyunu bile kalkip almaz benden ister.Misafir neticede yoruluyorum ama idare ediyorum esimin hatrina.Hem esiniz dede alamam diyemez ne yapsin adam...
Eşim aşırı ısrarcı bi tip. İlla ısrar eder dede kal diye. Oğlunun evi varken bize gelmesi çok anlamsız :/ anlayış sıfır.

aynen çocugu varken size gelmesi abes olmuş. olan da olmuş ama eşin gelme dede diyemezdi sen olsan sende diyemezsin. boşver misafir umduğunu degil bulduğunu yer. Bi kaç günlük yemek yap bebek uyurken. deden geldigindede eşin ilgilensin sen çocuğa bak. adam da yaşlı bence en iyi şekilde ağırlamaya bak.

Kiyamam ya. Ben olsam idare ederdim.. hem koskocaman yasini basini almis adamin ne yardimini bekliyorsunuz ki.
Insanlarin birbirine olan tahamüllü azaldi mi ne.. cok üzülüyorum böyle seyler duyunca okuyunca :KK43:

Emretmeye alışmıştır konuşurken size ters gelmiş normal olarak ama o kadar yaşlılar öyle konuşuyorlar, onu getir bunu yap diye diye.

Birkaç gün neyse ki, bol pilav bol yemek 2 tencere hazırlayın Yapıcak bir şey yok adam gelicem demiş, gercekten bu ksdar rahatszsanız bir dahakine gelmemesine çalışın artık.

Sürekli gelip gitmiyorsa bence çok ayıp ediyorsunuz.Senede 1-2 kere geliyosa 1 hafta çekiverin nolucak yani.Sürekli rahat olmak istiyoduysanız niye evlendiniz.Ama diyorsanızki senede 5-6 kere geliyo hepsndede bizde kalıyo o zaman eşinize saydırıcam nasıl insanmış o da insan biraz karısını düşünür diye.Artık hangisiyse durum siz seçin cevabımı.

Herkese iyi geceler..
Şimdi eşimin dedesi köyde yalnız yaşıyo babaanneyi 4 ay önce kaybettik. Neyse. Yarın bi aile dostunun düğünü var ve dede şehire gelecekmiş eşimi arıyo beni garajdan al diye. Yani bu durumda bize gelecek demek. Benim kızdığım noktaysa Kayınpederim dururken eşimi arayıp emretmesi. Böyle bakınca bişey yok gibi. Ama benim huysuz bi bebeğim var yeri geliyo kendimize kahvaltı yemek vs hazırlayamıyorum. Karnı acıkınca gelin önüme sofra koy diye emrediyo. Kendi oğlu,kızı varken bize gelmesine acayip kıl oldum ya. Kendime çocuğuma zor bakıyorum zaten :KK43: üstelik eşimle de kavga ettik bu yüzden.
2 ay önce kardeşimin düğününe geldi tam kuaföre gidicem gelin karnım acıktı demez mi. Hazır yemek yok dedim yap dedi bide yemek yaptım kuaföre gitmeden. Of çok moralim bozuk kızlar. Ya bide bi hafta falan kalırsa naparım ben :KK43:
Şunu da belirteyim eşim ev işi, yemek için asla yardım etmez ve evim her yer her yerde. Toplamıcam bilerek napiim. Kalırsa napcam :KK43:

Bence böyle düşünmeniz cok yanlıs torununda kalmak istiyo olabilir. Esin veya sen ilerde babanne dede oldugunuzda torunuzu eminim cok seversiniz onda kalmakta istersiniz bana cok dogal geldi bence bi hafta hiçte uzun bi sure değil bi dedenin misafirligi icin. Tebessumle saygiyla agirlayabilirsiniz hem bebek hem misafir yorsa bile disinizi sikabilirsiniz diye düşünüyorum.

aslinda misafir idare etmen lazim ama insanin çocuğu huysuz olunca o kadar yipraniosun ki bedenen ozellikle de ruhen bazen kendinden bile bikiyorken baskasini agirlamak zor geliyor ama esinle tartismak yerine bunu guzellikle anlat senin yada cocugun rahatsız olduğunu soylesin sende esine gecici bi sure boyle olsun bak cok yiprandim bana 1 2 yil ver falan de sonra inan problem etmem ama suan kaldiramiyrm de bi dene bakalim uzgun yorgun konus belki sana kiyamaz ise yarar

Back