• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin daginikligindan bıktımm usandim

Ted1li

Hiç Kimsenin Acısı Seninkinden Az Değil..
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
412
1.730
28
Cok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...:kızgın:

Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.:sinirli:

Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..:temizlik:

Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare o_O

Ne yapiyorsa kalsin yerinde.Bornozunu ne diye aliyorsunuz.kalsin orda o asmadigi surece asmayin taki kendin isini kendi gorene kadar.Anasinin evinde mi saniyor kendini hala:KK12:

Amaaan kınasınlar sanki çokta önemli.

Saglıgından olan sen olacaksın,bari varsın kınasınlar ama sen sinirlerini yıpratma

Benim babamda böyleydi, annemle hep tartışırlardı hatta. Sonra annem babamın eşyalarını toplamamaya başladı. Mesela tişörtünü arıyor babam anneme soruyor, annemde nereden bileyim kirli sepetine atmadıysan yıkamamışımdır tarzı cevaplar veriyordu. O zamandan beri düzelmeye başladı. Camları falan siliyor hatta şu sıralar.. sizde bir süre böyle deneseniz olmaz mı?

Sende toplama sinirlerin bozulacağına millet seni kınasın daha iyi.

Bendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Evet ortadaki iç içe geçirilmiş kirli çorap. Neden kapı arkasına asılmış bir fikrim yok ama bir haftadır orada.
P_20170503_231001.jpg

Ah ah her yerden, kapı arkalarından giyilmiş çorap topluyorum :kızgın:
Birde dolapta boş şişe , içi boş ambalaj vs.
Adam madem bitirmişsin kutusunu atsana

kirli topluyorum.

cay bardagi yerde..

Olay basit canım toplama, asma, kaldırma :)

Toplama gelen seni kinar diyor.

Kusura bakma ama en nefret ettiğim zihniyetlerden. Daha olumsuz yazmak isterdim ama daha banım 10dk once açıldı :KK45: Hay ben beni kınayacak olan zihniyetin.. Benim umrumda olmaz şu kınayacak bu kınayacak. Onlar kendi ataerkil beyinlerinde boğulsunlar. Sen de çalışıyorsun eşinde. O zaman evdeki her şey ikinizin de görevi. Vazgecsinler artık her şeyi kadına yüklemekten. Yani buna hepimiz neden oluyoruz aslında. Yukarıda da dediğim gibi arkasından koşturulmamalı bebek gibi. Ondan sonra çocuklar da anne babayı rol model alınca bu düzen boyle gidiyor sacmasapan. En azından cocuklarin boyle yetişemesin diye evdeki bu düzeni değiştir, herkes kendi görevini yapsın. Gerçi bunun çalışmakla da alalası yok aslında. Eşin bunları yine de kendi yapmalı. Çalışmayınca da köle olunmuyor neticede.

Bendeki dağınıklık örneği muhtemelen kimsede yok.
Evet ortadaki iç içe geçirilmiş kirli çorap. Neden kapı arkasına asılmış bir fikrim yok ama bir haftadır orada.
Eki Görüntüle 1991058
Erkeklerin aklı farklı çalışıyor bide kadınları anlamak zor derler:63:

Dağınık erkeği duydumda, arkasını toplaması içinde emir buyurani duymamıştım.

Yerdeki çorap erkek çorabiysa, eşyalar eşinize aitse kinanacak kişi siz değilsiniz , eşiniz. Evde maymun mu besliyorsunuz, yesin cerezini , dağıtsın ortalığı otursun.

Yapmayın.

Cok sinirliyim. Cok ofkeliyim.burama geldi artik. Konu eşimin daginikliği...:kızgın:

Birsey yiyiyor tabagini koyuyor koltugun ustune bana diyor sunlari toplasana.. Afedersiniz duş aliyor bornozu atiyor yatagin ustune bana diyor assana.:sinirli:

Kirli camasirlarini asiyor kirli sepetine bile atmiyor ordan burdan kirli topluyorum.
Cay iciyor mutfakta oturuyor halinin ustune cayini bitiriyor cay bardagi yerde..:temizlik:

Butun erkekler mi boyle deliriyorum artik. Bende calisiyorum banada biraz yardimci ol diyorum tamam diyor yine ayni biktim usandim artik. Bende toplamiycam artik arkani diyorum. Toplama gelen seni kinar diyor. Delirmek üzereyim zaten iste yoruluyorum eve geliyim rahat ediyim diyorum . Vallahi evde is yerinde yoruldugumdan daha cok yoruluyorum. Ne yapiyim bayanlar veya sizdede varmi boyle sorun bana bi çare o_O
Kasten yapar gibi,ne bu böyle...

Babam her sabah duş alır bornozu yataklarının üstünde kalır. Akşam gelene dek kimse almaz ordan. Mecbur alıp kendi aşar yerine akşam. Kirli sepetine atmazsa çorap vs yıkanmaz. Kendi bilir. O da aynı lafı söylüyordu gelen sizi kinayacak diye. Cat kapi gelen olursa söyleriz biz de sen dagitiyorsun bilsin herkes dedik daha bir şey demiyor. Kimse kimsenin hizmetçisi değil. Kirli sepetine atmak zor değil. Iy iğrenç çorap ortada mı durur ya . Allah kolaylık versin size

Ne yapiyorsa kalsin yerinde.Bornozunu ne diye aliyorsunuz.kalsin orda o asmadigi surece asmayin taki kendin isini kendi gorene kadar.Anasinin evinde mi saniyor kendini hala:KK12:
Ben almazsam gunlerce kalir oldugu yerde . Bende mecbur topluyorum arkasini

Back