Genelde spontane olsun ortada hiç konu yokken birden aksiyon olsun istiyorlar ha bi de onlar neden hazırlanmıyor bizim gibi hem yapmacık geliyor hem de kendilerini boxerla bile kıvanç tatlıtuğ zannediyorlar maalesef ki.Ne istediklerini anlasam bide bizim için derler anlaşılamaz diye ama onlar
Degiller ama bence:) sorsan dediin gibi en buyuk onlarda en guzel en uzun onlar yapar.. ama bunlar sadece sehir efsanesi :) gercekle alakasi yok :) cogu odun bence galibaAaa öyle deme onlar kendilerini öyle görüyorlar mukemmel
Kendileri sanki çok bakımlı düzenli bize kulp bulurlarBu erkeklere de bi anlam veremedim gittisuslenmesen bakimsizsin derler suslenince de farketmezler en iyisi dogal olmak
Sırf onlar mutlu olsunlar diye bizi tatmin ettiklerini hissettirmek zorunda olmamızDegiller ama bence:) sorsan dediin gibi en buyuk onlarda en guzel en uzun onlar yapar.. ama bunlar sadece sehir efsanesi :) gercekle alakasi yok :) cogu odun bence galiba
Ah guzuumm gel sariliim sana :)Sırf onlar mutlu olsunlar diye bizi tatmin ettiklerini hissettirmek zorunda olmamız
Ben diyorum ki bir kere ortam hazırla kendin hazırlan beni davet et açık açık söylüyorum da ama tık yok üstte tişört atta boxerGenelde spontane olsun ortada hiç konu yokken birden aksiyon olsun istiyorlar ha bi de onlar neden hazırlanmıyor bizim gibi hem yapmacık geliyor hem de kendilerini boxerla bile kıvanç tatlıtuğ zannediyorlar maalesef ki.
Bence özellikle dünden sonra akışına bıraktım açıkçası uğraşamam dahaBende takmicam artık çalışıp diye hafta sonundan bigece önce olurdu bşy yok bende artık napim takıncada sıkılıyor insan
Kendime bı üzüldüm yaniAh guzuumm gel sariliim sana :)
cnm yaGenelde spontane olsun ortada hiç konu yokken birden aksiyon olsun istiyorlar ha bi de onlar neden hazırlanmıyor bizim gibi hem yapmacık geliyor hem de kendilerini boxerla bile kıvanç tatlıtuğ zannediyorlar maalesef ki.
en doğrusu birazda onlar ugraşşn bizde naz yapalmBence özellikle dünden sonra akışına bıraktım açıkçası uğraşamam daha
Uzun bi sure ara ver cnm.. yani istemiosada istemiodur napilirkiKendime bı üzüldüm yani
cnmmmm ya viiiiiBen diyorum ki bir kere ortam hazırla kendin hazırlan beni davet et açık açık söylüyorum da ama tık yok üstte tişört atta boxer
Önceden yanıp tutuşan adam şimdi böyle anlamış değilim beni mi istemiyor diyorum içimdenUzun bi sure ara ver cnm.. yani istemiosada istemiodur napilirki
cnmmmm ya viiiii
Bundan sonra böyle olacak ben siramı savdım isterse geliren doğrusu birazda onlar ugraşşn bizde naz yapalm
aynen cnm böyle devam tam gazBundan sonra böyle olacak ben siramı savdım isterse gelir
Tek numaraları boxer zaten :)Genelde spontane olsun ortada hiç konu yokken birden aksiyon olsun istiyorlar ha bi de onlar neden hazırlanmıyor bizim gibi hem yapmacık geliyor hem de kendilerini boxerla bile kıvanç tatlıtuğ zannediyorlar maalesef ki.
bende takıyom normalde takıntılı değilim konu eşimse düşünüom valla ama bncede takma çok
Tek numaraları boxer zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?