Eşimin cinsellikten beklentisi

Aaa öyle deme onlar kendilerini öyle görüyorlar mukemmel
Degiller ama bence:) sorsan dediin gibi en buyuk onlarda en guzel en uzun onlar yapar.. ama bunlar sadece sehir efsanesi :) gercekle alakasi yok :) cogu odun bence galiba

Degiller ama bence:) sorsan dediin gibi en buyuk onlarda en guzel en uzun onlar yapar.. ama bunlar sadece sehir efsanesi :) gercekle alakasi yok :) cogu odun bence galiba
Sırf onlar mutlu olsunlar diye bizi tatmin ettiklerini hissettirmek zorunda olmamız

Bende takmicam artık çalışıp diye hafta sonundan bigece önce olurdu bşy yok bende artık napim takıncada sıkılıyor insan

Genelde spontane olsun ortada hiç konu yokken birden aksiyon olsun istiyorlar ha bi de onlar neden hazırlanmıyor bizim gibi hem yapmacık geliyor hem de kendilerini boxerla bile kıvanç tatlıtuğ zannediyorlar maalesef ki.
Ben diyorum ki bir kere ortam hazırla kendin hazırlan beni davet et açık açık söylüyorum da ama tık yok üstte tişört atta boxer

Genelde spontane olsun ortada hiç konu yokken birden aksiyon olsun istiyorlar ha bi de onlar neden hazırlanmıyor bizim gibi hem yapmacık geliyor hem de kendilerini boxerla bile kıvanç tatlıtuğ zannediyorlar maalesef ki.
Tek numaraları boxer zaten :)

Back