Çünkü amacı sadece o iş o kadarErkekler her zmn bakmio ole seye..
Sen gobegindeki catlaklardan utanirken herif onu gormuyo bile :))
Onu da denedim hazırlık yok şakalaşma falan o şekilde yaklaşmayı ama bir bahaneyle erteledi gecistirdi beni onunda söyledim yorgunum yok oram agriyor buram ağrıyor bide o gelsin bana o şekilde bazen laf altından söylüyorum yeri geldikçe ama nafile
Bende tanga vardı bu ne dedi.internetten seksi çamaşır lar almıştım bir kere cesaretle giydim hoşlanmıyormus öyle şeylerden hayır bir kere de sen birşey yap benim icinAynen yaaa hiç yok benimde biz mi garibiz ki arkadaş oryantal kıyafeti gizi olandan alcaktı vücut çoranı falan giyiyom dedi bi baktımmmm benlik değil içim görünür ne anladım ondan kedili pijamalarımdan memnunumm
Bakıyorum telefonlarına ama baktığımı ya da bakacagimi bildiği için birşey yapsa da siliyordur onları bir ara telefon casus programı almayı düşünmüştümCanım hepimizin eşleri, sevgilileri var. Dediğim gibi erkek doğası gereği cinselliğe çok meyillidir. Eğer her türlü çabana rağmen adam senden kaçıyorsa sen bir kadın olarak ona çekici gelmiyorsun demektir. Ve işin kötü yanı erkekler cinsellik konusunda çok seçici olmazlar yani ihtiyacımı göreyim devam edeyim mantığındadırlar. Ve seninki buna rağmen senden uzaksa muhtemelen aklında başka birisi olabilir. Ben senin durumunda olsam tam olarak yapacağım şey cep telefonu ve sosyal medya hesapları gibi şeyleri kurcalamak olurdu. Bak bakalım görüştüğü veya ilgisini çeken başka birisi mi var?
Naz zaten cilve değildir ki. Hiç girme cinsellik konusuna. Eşin açarsa anlaşmazlıktan gel, git yat erkenden, akşamları iş bul kendine muhatap olma fazla, hiç istemiyormuşsun gibi davran... belki kendisi tavlamak istiyordur böylelikle üstüne düşerAzıcık yazsan.diyorum ya çok işveli cilveli değilim ne bilim yapım öyle
anladımda ıste sımdı hemen elını9n altında oldugunuz ıcın hergun hergunde seks kadınıda sıkar aslında bazen sadece duygusalanlar yaayın sarılıp uyuyunBekarken düşkün olduğunu düşünürdüm cinselliğe yani anlattığı ve anladığım kadarıyla ama şimdi yapsakta olur yapmasakta çoğu zaman kendi ihtiyacını görüp beni umursamiyor bile
Ev gezmesi derken kendi ailesi miyok cnm sorun fln yaşamadık genel olarak aynı davranıyo evde ne istesem tam dyo bide beni ev gezmesi dışında gezdirmeye çıkarmıyor çok bunalıyorum sevilmedgmi düşünüoyırum artk
Evet erkekler sadece o ise odakli oluyolar dogru :) yapilari bole yapacak birsey yok :)Çünkü amacı sadece o iş o kadar
Tabi sarılıp uyuyoruz hergun olmuyor zaten bazen sırf o istediği için oluyoranladımda ıste sımdı hemen elını9n altında oldugunuz ıcın hergun hergunde seks kadınıda sıkar aslında bazen sadece duygusalanlar yaayın sarılıp uyuyun
Peki bizEvet erkekler sadece o ise odakli oluyolar dogru :) yapilari bole yapacak birsey yok :)
Hıımmm bu güzel kendi tavlamak istiyordur hoşuma gittiNaz zaten cilve değildir ki. Hiç girme cinsellik konusuna. Eşin açarsa anlaşmazlıktan gel, git yat erkenden, akşamları iş bul kendine muhatap olma fazla, hiç istemiyormuşsun gibi davran... belki kendisi tavlamak istiyordur böylelikle üstüne düşer
Kadina 3 saat onsevisme versen hayir demez.. :)Peki biz
öyle derler ama bir başka kadın giydi mi ağzı açık bakarlar. ne biçim cins bunlar yaa. benim eski eşimde öyleydi. hem bu konuda bir sinirlilik var bende :)Evet dogru kuzum
Ben giyince esim "niye giydin onlari üsürsün git üstüne sicak bisey giy" diyoranlam veremiyorum..
Dimi ama birde erkekler anlasalar şunu oldu bittiye getirmeselerKadina 3 saat onsevisme versen hayir demez.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?