Eşimin cinsellikten beklentisi

yok cnm sorun fln yaşamadık genel olarak aynı davranıyo evde ne istesem tam dyo bide beni ev gezmesi dışında gezdirmeye çıkarmıyor çok bunalıyorum sevilmedgmi düşünüoyırum artk

Canım hepimizin eşleri, sevgilileri var. Dediğim gibi erkek doğası gereği cinselliğe çok meyillidir. Eğer her türlü çabana rağmen adam senden kaçıyorsa sen bir kadın olarak ona çekici gelmiyorsun demektir. Ve işin kötü yanı erkekler cinsellik konusunda çok seçici olmazlar yani ihtiyacımı göreyim devam edeyim mantığındadırlar. Ve seninki buna rağmen senden uzaksa muhtemelen aklında başka birisi olabilir. Ben senin durumunda olsam tam olarak yapacağım şey cep telefonu ve sosyal medya hesapları gibi şeyleri kurcalamak olurdu. Bak bakalım görüştüğü veya ilgisini çeken başka birisi mi var?

Bende tanga vardı bu ne dedi.internetten seksi çamaşır lar almıştım bir kere cesaretle giydim hoşlanmıyormus öyle şeylerden hayır bir kere de sen birşey yap benim icin

Bakıyorum telefonlarına ama baktığımı ya da bakacagimi bildiği için birşey yapsa da siliyordur onları bir ara telefon casus programı almayı düşünmüştüm

Azıcık yazsan.diyorum ya çok işveli cilveli değilim ne bilim yapım öyle
Naz zaten cilve değildir ki. Hiç girme cinsellik konusuna. Eşin açarsa anlaşmazlıktan gel, git yat erkenden, akşamları iş bul kendine muhatap olma fazla, hiç istemiyormuşsun gibi davran... belki kendisi tavlamak istiyordur böylelikle üstüne düşer

Bekarken düşkün olduğunu düşünürdüm cinselliğe yani anlattığı ve anladığım kadarıyla ama şimdi yapsakta olur yapmasakta çoğu zaman kendi ihtiyacını görüp beni umursamiyor bile
anladımda ıste sımdı hemen elını9n altında oldugunuz ıcın hergun hergunde seks kadınıda sıkar aslında bazen sadece duygusalanlar yaayın sarılıp uyuyun

Hıımmm bu güzel kendi tavlamak istiyordur hoşuma gitti

sen kafandaki kötü düşünceleri at bazen bebek olmasından konu açılınca ben araştrdgm şeyleri söylüyorum mesela bebek varken 2 3 ay çok ilişkiye girilmiomuş diyorum oda dyo zaten biz iyice yaşadık fln belki eşinde keyfini çıkarmıştır bebek yokmu sizde

Bence sevişme sadece ihtiyaç gibi olmamalı ben öyle düşünüyorum öyle de yaşıorm seviyorumda sadece ihtiyaç olarak görülmesi hiç hoş değil

Seksi giyineceksin, ama onun için değil. Normalde de seksi bir kadın olarak gezineceksin evde. O zaman daha etkili olur. O eşofmanı giymeyin mesela. Tayt giyin örneğin bütün kadınlar için söylüyorum. Ya da salaş şeylerin altına şort giyin bahar geldi yavaştan ev sıcaklığı buna müsait olur.özellikle onun için hazırlanılması sıkıcı ve yapmacık geliyordur. Görevmiş gibi hissettirmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…