Eşimin Cinsel Proplemi Olabilir Mi ?

_MAJESTE_

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
10.117
23.832
31
3 yıllık evliyim eşim 32 ben 24 yaşındayım çocuk olduktan sonra bilirsiniz evlilikte herşey sekkeye ugruyor
özellikle cinsellik konusu.. Ben eşimin erken boşalma sorunu olduğunu düşünüyorum , ama kendisi öyle birşeyin olmadığını söylüyor, öyle birşey olmuş olsa şu şekilde bu şekilde olurdu diyor.. örnek veriyor
Korunma yöntemi olarak condom kullanıyoruz
Eşime göre cinsel ilişki sıklıgı düzenli olmadıgı içn böyleymiş.. yani değişiyor mesela bazen yeri geliyor 2 gün üst üstte bazen oluyor 5 6 gün arayla.. sorunumuz sıkıntımız oldugu zaman yada kavgalı nadirde olsa 10 günü buluyor
En son pazar günü birlikte olduk ve dün birlikte olduk ön sevişme sonrası birleşme asamasında eşim 2 3 dakika en fazla 5 dakika içinde boşalıyor yaklaşık.. ama eğer ki 2 .kez birlikte olursak aynı gece bu sefer uzun sürüyor yani 10 15 dakika.. ama ikinci kez birleşme olmuyor genelde çok nadir.
Bunu kendisine sordugumda ve sürenin erken oldugunu belirttiğimde benim öyle bir sorunum yok olsa daha birleşme olmadan yada tek girişte boşalırım sadece cinsel hayatımız düzenli olmadıgı için böyle diyor.. düzenliyken böylemiydi diyor eşimin durumu erken boşalma mı anlayamıyorum, ama erken boşalma olsa aynı gece 2. kez birleşmede geç boşalmaz sanırım demi ? yoksa cinsel hayatımız düzenliği olmadı için mi bilemiyorum.. condom alırken cogu zaman geciktirici özelliği olanıda alıyor
İnternetten araştırıyorum ama doğru düzgün bir bilgi edinemedim evli bayanlar bana yardımcı olurmusunuz ?
son olarak birşey eklemek istiyorum bir erkeğin boşalma süresi kaç dakika olmalı erken denilmemesi adına ?
Başlıkta yazım hatası olmuş yeni fark ettim k. bakmayın

Son düzenleme:
5 6 gun aralikli olunca ilk birlesmede biraz erken bosalmasi normal.2.ci iliskide sure normale donuyorsa ikinciye odaklanin
evet 2. cide süre normale dönüyor lakin 2. yici genelde yapmıyoruz bebegim uyanıyor vakit geçiyor ikimzde çalışıyoruz ve cok yorgun oluyoruz

problemi var. 5 gün uzun bir süre değil ki zaten. Bahanesi mantıklı değil. Sanki aradan 1 ay geçiyo gibi konuşmuş. Halledilebilir bir durum tabi çözümü var.

problemi var. 5 gün uzun bir süre değil ki zaten. Bahanesi mantıklı değil. Sanki aradan 1 ay geçiyo gibi konuşmuş. Halledilebilir bir durum tabi çözümü var.
peki erken boşalma problemi olsaydı
aynı gece 2. ilişki yasandıgı zamanda erken boşalmazmıydı

Problem var kesinlikle, yani düzenli şekilde oluyorsa. 5-6 gün çok uzun bir süre değil. Büyük ihtimalle psikolojik olabilir. Eski erkek arkadaşımda bunu yaşıyorduk ve sadece benimle yaşadığını iddia ediyordu, aramızda böyle bir uyumsuzluk olmuştu zaten ilişkimiz yürümedi bu sebepten kaynaklı. Çünkü kendini kötü hissetmeye başladı ve dışarda kanıtlama ihtiyacı duymaya başladı :KK43:

bir yalnışlık olmuş k. bkmayın başlıklta
Yalnislik degil yanlisliktir o diyecegim ama saka yapiyorum alinmayin :KK73:

Esinizin yapmasi gereken 2.kez de iliski denemek. Sadece kendini dusunmemeli bence.
Geciktiricili kondom bazen kadinda da hissizlik yapabiliyor diye duymustum. Sizin orgazminizi engelleyebilir.
Ya da hicbir sekilde olmuyorsa baska yollarla sizi tatmin etmeyi denemeli.
Erken bosalma problemi oldugunu dusunmuyorum.

En son pazar günü birlikte olduk ve dün birlikte olduk ön sevişme sonrası birleşme asamasında eşim 2 3 dakika içinde boşalıyor yaklaşık.. ama eğer ki 2 .kez birlikte olursak aynı gece bu sefer uzun sürüyor yani 10 dakika..

Bu kısıma kadar okudum.
Erken boşalıyor eşiniz. Nasıl ikna edersiniz bilmem ama doktora gitmeli.
İlişkiden keyif almadığınızı belli edin. Öyle "Bende sorun yok" deyip kendi keyfine bakmak olmaz, çok bencilce. "3 dakika sana yetiyor olabilir, ama bana yetmiyor canım!" filan deyip bozun da sizi de bi görsün.

Az da olsa alkol aldığında sorun olmuyordu, yani ilkinde olup ikincide olmama sebebi psikolojik olabilir.

peki erken boşalma problemi olsaydı
aynı gece 2. ilişki yasandıgı zamanda erken boşalmazmıydı
Hayır bu nasıl açıklayacagımı tam bilemiyorum ama spermlerde hemen kendini üretemezler aradan zaman geçmesi gerek bu zaman da uzuyor işte. Açıklayamadım aslında :) İnternette çok makaleler var araştırabilirsiniz

Regl olduğum zaman 5-6 gün ara veriyoruz mecburen. Ozamanda 2-3 dk değil yani boşalma süresi. Sizin aynı gün 2. İlişkide bile 10 dk oluyormuş o bile kısa sayılabilir yada hadi ona normal diyelim. Kesinlikle problem var bence,doktora gitmeli.

Bu kısıma kadar okudum.
Erken boşalıyor eşiniz. Nasıl ikna edersiniz bilmem ama doktora gitmeli.
İlişkiden keyif almadığınızı belli edin. Öyle "Bende sorun yok" deyip kendi keyfine bakmak olmaz yani. Çok bencilce. "3 dakika sana yetiyor olabilir, ama bana yetmiyor canım!" filan deyip bozun yani. 3 dk, başlamadan bitmek bir nevi.
eger erken boşalma proplemi olsaymış aynı gece 2. kez birlikte oldugumuz zaman geç değil o zamanda erken boşalırmış böyle diyor

Problem var ama tanı konması için en az 6 aydır sürmesi gerekiyor diye biliyorum. Belki iş düzensizliği olabilir, stresten kaynaklı olabilir vesaire. 6 ay tabi dile kolay bunu çekmesi ama sürerse bir uzmandan yardım almanız şart, cinsel terapiste de gidebilirsiniz.

2.si için 10 dk bana çok erken geldi. Yani erkeği göz önüne alarak konuşuyorum. 2. Seferde daha geç olması lazım. Anatomik açıdan. Problemi var bence de, bunu kabullenmesini bekleme. Erkekler asla böyle şeyleri kabul etmez.

X