Eşimin Canı öyle istiyormuş!

Kızlaaarr başardım ilk defa dediği birşeyi yapmadım ama çok üzgünüm aslında makarna istedi bu saatte elimde telefon yapamam dedim.ve beklediğim soru neden? Benim cevap canım öyle istiyor:)) ama çok üzgünüm yazık karnı acıkmıştı galiba istese gidip yiyebilir ama yinede üzülüyorum

Birak daginik kalsin.
Sorarsa "canim oyle istiyor hayatim ben de bir insanim unuttun mu? Tipki senin gibi?" dersin.

Ay üzülme. O sana ''şunu yap, bunu yap, çünkü canım öyle istiyor'' derken zerre kadar düşünmüyordu seni, karım yorulur filan demiyordu. Zaten açlıktan da ölmez korkma.

Malesef bazi anneler erkek cocuklarini bu sekilde yetistiriyor. Evde nasildi acaba sizinle evlenmeden once.

Bize formulunu verir misin ya nasil esine yaptiriyorsun.

Bize formulunu verir misin ya nasil esine yaptiriyorsun.
Açıkçası bir formülü yok eşim kendi temizdir hatta benden bakımlı desem abartmış olmam haliyle etrafa atmaz kıyafetlerini ya da banyo yaptıysa pis bırakmaz sorumluluk sahibi ama ben yap diye her yolu denesem içinden gelmiyorsa yapmaz

geçen bi kadın psikologun konuşmasını dinledim
erkeği yetiştirmek için almazsın, yetişmişini alırsın dedi.
burda arkadaşa "kocana nasıl yaptırıyosun" diye sorulmuş da, ona istinaden...

konu sahibi arkadaşım, Allahın makarnasını bile kendi haşlayamayan adamların tembel genlerini gelecek nesillere aktarmasak keşke. valla ya.

Herşeyin kolayı var .

Çorapları ortadaysa ya bi süre söylenip asla yıkamıycaksın en temiz çözüm ise eşyalarını çöpe atmak.

Çöpe attığım şeyin sayısını bilmem dışarda bişey görmekten nefret ederim pantalonu çıkartır koltuğa bırakırdı 3 kez söyledim 4.de atmaya başladım beni gördü mü nasıl sepete atacağını şaşırıyo benimkileri bile atıyo :)

Bişey yiyip çöpünü yere atıcak ? Asla o yediği şeyi bidaha eve sokmam

Tablete gelince bi su dökmeye bakar dök suyu canım öyle istiyo de

Ne sınır bozucu bi adam ya , çok takma çünkü taktıkca sen zararlı çıkarsın eşin gayet memnun o hayatından

öf aynı benim eşim gibiymiş. Sonuç ayrılık.

Allah kolaylık versin. Bencil insanla uğraşmak insanı çok yoruyor çok.

Çok doğru o arkadaşın eşi o şekilde öğrenmiş ve alışmış dolayısıyla birşey yapmasına gerek yok sonradan olmuyor zaten

öf aynı benim eşim gibiymiş. Sonuç ayrılık.

Allah kolaylık versin. Bencil insanla uğraşmak insanı çok yoruyor çok.
Sırf bu nedenlerden mi ayrıldınız başka şeyler de varmıydı ? Acaba bende sevsemde sonunda pes mi ederim diye düşünmüyor değilim bu günlerde.çünkü bekarken daha mutluydum

Sırf bu nedenlerden mi ayrıldınız başka şeyler de varmıydı ? Acaba bende sevsemde sonunda pes mi ederim diye düşünmüyor değilim bu günlerde.çünkü bekarken daha mutluydum

Bir yere kadar sabrediyosun ama bi yerden sonra kendini sadece eşine hizmet etmek için varolduğunu hissediyosun. Çünkü beyimiz kendini öyle alıştırıyor.
Benim de evlenmeden evvel 2 sene geçmişim vardı ve evliliğim 3,5 yıl sürdü.
Tek ayrılma sebebimiz rahatlığı değildi tabi ki ama bu sebep de tetikliyordu. Ailesi, kendisinin rahatlığı, bencilliği ayrılmamıza yeterli sebep oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…