Kızlaaarr başardım ilk defa dediği birşeyi yapmadım ama çok üzgünüm aslında makarna istedi bu saatte elimde telefon yapamam dedim.ve beklediğim soru neden? Benim cevap canım öyle istiyor:)) ama çok üzgünüm yazık karnı acıkmıştı galiba istese gidip yiyebilir ama yinede üzülüyorum
oy kıyamam yaaa insallah iyi olur bosanma sakin evi toplayıp seni aldatan koca olsa daha mı iyi ???? bosanma en iyisi buAşkın gözü körmüş :)
Kızlaaarr başardım ilk defa dediği birşeyi yapmadım ama çok üzgünüm aslında makarna istedi bu saatte elimde telefon yapamam dedim.ve beklediğim soru neden? Benim cevap canım öyle istiyor:)) ama çok üzgünüm yazık karnı acıkmıştı galiba istese gidip yiyebilir ama yinede üzülüyorum
ay kıyamam kız sanaaaaa melek gibi şna bak ya
Ehehehheu masallah yaay kıyamam kız sanaaaaa melek gibi şna bak ya
Benim eşim yapar ve eminim yapan bir çok erkek vardır emin olun zira ben onun arkasını toplamak için evlenmedim bak mesela şu an ailemin yanında tatile geldim bebelerle eve gittiğimde A dan Z ye her işi yapmış olur ev tertemizdir ki gelince sen uğraşma diye kısaca her erkek aynı değildir
Açıkçası bir formülü yok eşim kendi temizdir hatta benden bakımlı desem abartmış olmam haliyle etrafa atmaz kıyafetlerini ya da banyo yaptıysa pis bırakmaz sorumluluk sahibi ama ben yap diye her yolu denesem içinden gelmiyorsa yapmazBize formulunu verir misin ya nasil esine yaptiriyorsun.
Ne sınır bozucu bi adam ya , çok takma çünkü taktıkca sen zararlı çıkarsın eşin gayet memnun o hayatındanMerhaba
Sorun şu ki eşimin evliliğe uygun bir insan olmadığını evlendikten sonra farkettim. Dışarı hayatı yok evet ama meğer aşırı ev hayatı varmış aynı zamanda yalnızlıktan keyif alma.bir elinde tablet bir elinde kumanda bir elinde telefon saatlerce konuşmadan oturabilir .bazen beni görmediğini düşünüyorum. Çok umursamaz.bişey söylüyorum kendi hakkımda mesela hiç oralı değil. Yemek yiyoruz gözü tv de .hiç gelip güzel bir laf etmez. Kavga çok etmiyoruz halinden memnun demekki ama ben değilim. Madem evlenmeyip yalnız dururdum en azından yanımda kimse olmadığını bilirdim varmı yokmu belli değil.iş yükü gibi. Yemek yap çamaşır yıka evi topla bir de kendisi çok dağınık ama güzel davransa bunlar göze batmaz değil mi . Yaptığım temizliğede saygısı yok.çok titizim ama banyoyu yıkadım örnek 5dak snra girip batırıyor ve temizlemiyor.neden benim için üzülmüyor çok yoruldu yazık demiyor.Şimdide yediği çöpü attı neden öyle yapıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi cevaba bakarmısınız beni acaba dadı falanmı zannediyor ? Acaba diyorum. Ben şimdi evde yemek falan yapmasam bunla konuşmasam umursamasam onun yaptığı gibi dvransam sorunca da canım öyle istiyor desem nasıl olur??
Çok doğru o arkadaşın eşi o şekilde öğrenmiş ve alışmış dolayısıyla birşey yapmasına gerek yok sonradan olmuyor zatengeçen bi kadın psikologun konuşmasını dinledim
erkeği yetiştirmek için almazsın, yetişmişini alırsın dedi.
burda arkadaşa "kocana nasıl yaptırıyosun" diye sorulmuş da, ona istinaden...
konu sahibi arkadaşım, Allahın makarnasını bile kendi haşlayamayan adamların tembel genlerini gelecek nesillere aktarmasak keşke. valla ya.
Herşeyin kolayı var .
Çorapları ortadaysa ya bi süre söylenip asla yıkamıycaksın en temiz çözüm ise eşyalarını çöpe atmak.
Çöpe attığım şeyin sayısını bilmem dışarda bişey görmekten nefret ederim pantalonu çıkartır koltuğa bırakırdı 3 kez söyledim 4.de atmaya başladım beni gördü mü nasıl sepete atacağını şaşırıyo benimkileri bile atıyo :)
Bişey yiyip çöpünü yere atıcak ? Asla o yediği şeyi bidaha eve sokmam
Tablete gelince bi su dökmeye bakar dök suyu canım öyle istiyo de
Sırf bu nedenlerden mi ayrıldınız başka şeyler de varmıydı ? Acaba bende sevsemde sonunda pes mi ederim diye düşünmüyor değilim bu günlerde.çünkü bekarken daha mutluydumöf aynı benim eşim gibiymiş. Sonuç ayrılık.
Allah kolaylık versin. Bencil insanla uğraşmak insanı çok yoruyor çok.
Sırf bu nedenlerden mi ayrıldınız başka şeyler de varmıydı ? Acaba bende sevsemde sonunda pes mi ederim diye düşünmüyor değilim bu günlerde.çünkü bekarken daha mutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?