- 15 Ocak 2018
- 511
- 376
- 23
- 35
Cok guzel olur cnimMerhaba
Sorun şu ki eşimin evliliğe uygun bir insan olmadığını evlendikten sonra farkettim. Dışarı hayatı yok evet ama meğer aşırı ev hayatı varmış aynı zamanda yalnızlıktan keyif alma.bir elinde tablet bir elinde kumanda bir elinde telefon saatlerce konuşmadan oturabilir .bazen beni görmediğini düşünüyorum. Çok umursamaz.bişey söylüyorum kendi hakkımda mesela hiç oralı değil. Yemek yiyoruz gözü tv de .hiç gelip güzel bir laf etmez. Kavga çok etmiyoruz halinden memnun demekki ama ben değilim. Madem evlenmeyip yalnız dururdum en azından yanımda kimse olmadığını bilirdim varmı yokmu belli değil.iş yükü gibi. Yemek yap çamaşır yıka evi topla bir de kendisi çok dağınık ama güzel davransa bunlar göze batmaz değil mi . Yaptığım temizliğede saygısı yok.çok titizim ama banyoyu yıkadım örnek 5dak snra girip batırıyor ve temizlemiyor.neden benim için üzülmüyor çok yoruldu yazık demiyor.Şimdide yediği çöpü attı neden öyle yapıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi cevaba bakarmısınız beni acaba dadı falanmı zannediyor ? Acaba diyorum. Ben şimdi evde yemek falan yapmasam bunla konuşmasam umursamasam onun yaptığı gibi dvransam sorunca da canım öyle istiyor desem nasıl olur??