Eşimin Canı öyle istiyormuş!

Merhaba
Sorun şu ki eşimin evliliğe uygun bir insan olmadığını evlendikten sonra farkettim. Dışarı hayatı yok evet ama meğer aşırı ev hayatı varmış aynı zamanda yalnızlıktan keyif alma.bir elinde tablet bir elinde kumanda bir elinde telefon saatlerce konuşmadan oturabilir .bazen beni görmediğini düşünüyorum. Çok umursamaz.bişey söylüyorum kendi hakkımda mesela hiç oralı değil. Yemek yiyoruz gözü tv de .hiç gelip güzel bir laf etmez. Kavga çok etmiyoruz halinden memnun demekki ama ben değilim. Madem evlenmeyip yalnız dururdum en azından yanımda kimse olmadığını bilirdim varmı yokmu belli değil.iş yükü gibi. Yemek yap çamaşır yıka evi topla bir de kendisi çok dağınık ama güzel davransa bunlar göze batmaz değil mi . Yaptığım temizliğede saygısı yok.çok titizim ama banyoyu yıkadım örnek 5dak snra girip batırıyor ve temizlemiyor.neden benim için üzülmüyor çok yoruldu yazık demiyor.Şimdide yediği çöpü attı neden öyle yapıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi cevaba bakarmısınız beni acaba dadı falanmı zannediyor ? Acaba diyorum. Ben şimdi evde yemek falan yapmasam bunla konuşmasam umursamasam onun yaptığı gibi dvransam sorunca da canım öyle istiyor desem nasıl olur??
Cok guzel olur cnim

Telefon tablet vs olayı en illet olduğum olay misafirim bile geldiğinde sürekli oynuyorsa madem telefonun ile oynayacaktın o zaman evinde otursaydın derim....

Saygi yok. Asil mesele ilgisizligi ya da copleri toplamanasindan ziyade.
Tablet ortadan kaldirilir. Yardim edecegini sanmam. Belki bir nebze duzelir. Evde telefonda kisitlanabilir ama saygi meselesi onemli. Esas onun uzerinde durmak gerekir.

Merhaba
Sorun şu ki eşimin evliliğe uygun bir insan olmadığını evlendikten sonra farkettim. Dışarı hayatı yok evet ama meğer aşırı ev hayatı varmış aynı zamanda yalnızlıktan keyif alma.bir elinde tablet bir elinde kumanda bir elinde telefon saatlerce konuşmadan oturabilir .bazen beni görmediğini düşünüyorum. Çok umursamaz.bişey söylüyorum kendi hakkımda mesela hiç oralı değil. Yemek yiyoruz gözü tv de .hiç gelip güzel bir laf etmez. Kavga çok etmiyoruz halinden memnun demekki ama ben değilim. Madem evlenmeyip yalnız dururdum en azından yanımda kimse olmadığını bilirdim varmı yokmu belli değil.iş yükü gibi. Yemek yap çamaşır yıka evi topla bir de kendisi çok dağınık ama güzel davransa bunlar göze batmaz değil mi . Yaptığım temizliğede saygısı yok.çok titizim ama banyoyu yıkadım örnek 5dak snra girip batırıyor ve temizlemiyor.neden benim için üzülmüyor çok yoruldu yazık demiyor.Şimdide yediği çöpü attı neden öyle yapıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi cevaba bakarmısınız beni acaba dadı falanmı zannediyor ? Acaba diyorum. Ben şimdi evde yemek falan yapmasam bunla konuşmasam umursamasam onun yaptığı gibi dvransam sorunca da canım öyle istiyor desem nasıl olur??

Tıpkı bizi anlatmışsınız
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Nerdeyse 3 yıllık evliyiz ve tıpkı ev arkadaşı formatindayiz
Eşimin klasik lafı "Ben senden bir şey istemiyorum yeter ki sen benden isteme."
Bu adam niye evlendi anlamış değilim hala
Böyle ne kadar gidecek onu da merak ediyorum

Adamı gömdünüz
☺ bu çok normal hangi erkek banyo yapıp arkasını temizliyorki kadın olduğu sürece
Benim eşim yapar ve eminim yapan bir çok erkek vardır emin olun zira ben onun arkasını toplamak için evlenmedim bak mesela şu an ailemin yanında tatile geldim bebelerle eve gittiğimde A dan Z ye her işi yapmış olur ev tertemizdir ki gelince sen uğraşma diye kısaca her erkek aynı değildir

Değişmesi zor diyenler haklı gözüküyor ama ben memnun değilim bu durumdan psikologla görüşücem bu konuyu ve size bursan bildircem ne söylediğini :)

Değişmesi zor falan değil. Değişmiyorsa terket. Köle misin sen? Erkekler böyle demek ben köle olmak için doğdum kocama kendimi ezdiriyorum demek.

Hayır efendim erkekler böyle değil. Siz izin verdiğiniz için böyleler.

Anası öyle yetiştirdiyse siz de devam ettirmeyin. Değişime mecbur kalsın.

Merhaba

Kocaniz yasamak istedigim hayati yasiyo oh miss:halay:
Saka bi yana da aktivite bulsaniz birlikte nasil olur acaba? Mesela birlikte sofra hazirlama. Belki de eglenceli iliskiniz olmadigi icin bu kadar cok teknolojiyle mesgul. Yada is bolumu yapin. Nobet listesi gibi. Bide kendinizi agirdan alin oyle her ise kosarsaniz sizi superman sanar. Gorevler verin ufak ufak. Mesela bn marketten gelince esime dolaba yerlestirir misin diyorum. Ellemeyin kotu yapsin duzeltirsiniz. Mesela perdeler yapamiyorm deyip yaptirin. Kanepeleri boynum agriyo deyin ceksin yerinize. Eglenceli hale getirin. Mesela disarda sinema bowling gibi sevdigi seyler varsa hadi sunu birlikte yapalimda disari cikalim diyin. Nazlanin yani azcik. Oda olmadi ceza sistemi uygulayin. Mesela coraplari kim ortaya atarsa digeri ona sunu yapcak yada alcak gibi. Azcik kurallari sertlestirmeniz gerek obir turlu uzulen siz olursunuz

Hüç düzgün yapamıyor ki ama doğru diyorsunuz bundan sonra ona yaptırıyım iyi kötü nolursa olsun he bide bazen söylüyorum diyoki yarın yıkarım
erkeğe şiddete hayır ama bu koca dövülür :) sende ona yatakta yanaşma ve canim öyle istiyor de bi kac haftaya hizaya gelir gibi geliyo disarida gözü de yokmus madem kullan bu kozu

Merhaba
Bence yap dediklerini bakalım neler olacak ev işi yapma hizmet etme yemek yapma o zaman bir anlasın değerini...

Değişmesi zor falan değil. Değişmiyorsa terket. Köle misin sen? Erkekler böyle demek ben köle olmak için doğdum kocama kendimi ezdiriyorum demek.

Hayır efendim erkekler böyle değil. Siz izin verdiğiniz için böyleler.

Anası öyle yetiştirdiyse siz de devam ettirmeyin. Değişime mecbur kalsın.
Aynen öyle hayat standartımı düşürmek için evlenmedim dimi sonuçta ortada bir saygısızlık varsa aşk sevgi bile işr yaramaz ya düzelicek ya gidicek

Back