Eşimin Canı öyle istiyormuş!

Cok guzel olur cnim

Telefon tablet vs olayı en illet olduğum olay misafirim bile geldiğinde sürekli oynuyorsa madem telefonun ile oynayacaktın o zaman evinde otursaydın derim....

Yediği çöpü yere atıp, canım öyle istiyor demesi eşinin ruhsal problemleri olduğunu gösteriyor. Kesinlikle normal dğeil

Saygi yok. Asil mesele ilgisizligi ya da copleri toplamanasindan ziyade.
Tablet ortadan kaldirilir. Yardim edecegini sanmam. Belki bir nebze duzelir. Evde telefonda kisitlanabilir ama saygi meselesi onemli. Esas onun uzerinde durmak gerekir.

Tıpkı bizi anlatmışsınız
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Nerdeyse 3 yıllık evliyiz ve tıpkı ev arkadaşı formatindayiz
Eşimin klasik lafı "Ben senden bir şey istemiyorum yeter ki sen benden isteme."
Bu adam niye evlendi anlamış değilim hala
Böyle ne kadar gidecek onu da merak ediyorum

Adamı gömdünüz
☺ bu çok normal hangi erkek banyo yapıp arkasını temizliyorki kadın olduğu sürece
Benim eşim yapar ve eminim yapan bir çok erkek vardır emin olun zira ben onun arkasını toplamak için evlenmedim bak mesela şu an ailemin yanında tatile geldim bebelerle eve gittiğimde A dan Z ye her işi yapmış olur ev tertemizdir ki gelince sen uğraşma diye kısaca her erkek aynı değildir

Değişmesi zor diyenler haklı gözüküyor ama ben memnun değilim bu durumdan psikologla görüşücem bu konuyu ve size bursan bildircem ne söylediğini :)

Değişmesi zor falan değil. Değişmiyorsa terket. Köle misin sen? Erkekler böyle demek ben köle olmak için doğdum kocama kendimi ezdiriyorum demek.

Hayır efendim erkekler böyle değil. Siz izin verdiğiniz için böyleler.

Anası öyle yetiştirdiyse siz de devam ettirmeyin. Değişime mecbur kalsın.

Kocaniz yasamak istedigim hayati yasiyo oh miss
Saka bi yana da aktivite bulsaniz birlikte nasil olur acaba? Mesela birlikte sofra hazirlama. Belki de eglenceli iliskiniz olmadigi icin bu kadar cok teknolojiyle mesgul. Yada is bolumu yapin. Nobet listesi gibi. Bide kendinizi agirdan alin oyle her ise kosarsaniz sizi superman sanar. Gorevler verin ufak ufak. Mesela bn marketten gelince esime dolaba yerlestirir misin diyorum. Ellemeyin kotu yapsin duzeltirsiniz. Mesela perdeler yapamiyorm deyip yaptirin. Kanepeleri boynum agriyo deyin ceksin yerinize. Eglenceli hale getirin. Mesela disarda sinema bowling gibi sevdigi seyler varsa hadi sunu birlikte yapalimda disari cikalim diyin. Nazlanin yani azcik. Oda olmadi ceza sistemi uygulayin. Mesela coraplari kim ortaya atarsa digeri ona sunu yapcak yada alcak gibi. Azcik kurallari sertlestirmeniz gerek obir turlu uzulen siz olursunuz

Bir sureligine aynisini yap. Yok say.
Farkedince de ona odaklan, dinle vsvs yani kendine ne yapilmasini nasil davranilmasini istiyorsan oyle davran. Arada ki farki farketsin.

Hüç düzgün yapamıyor ki ama doğru diyorsunuz bundan sonra ona yaptırıyım iyi kötü nolursa olsun he bide bazen söylüyorum diyoki yarın yıkarım
erkeğe şiddete hayır ama bu koca dövülür :) sende ona yatakta yanaşma ve canim öyle istiyor de bi kac haftaya hizaya gelir gibi geliyo disarida gözü de yokmus madem kullan bu kozu

Bence yap dediklerini bakalım neler olacak ev işi yapma hizmet etme yemek yapma o zaman bir anlasın değerini...

Aynen öyle hayat standartımı düşürmek için evlenmedim dimi sonuçta ortada bir saygısızlık varsa aşk sevgi bile işr yaramaz ya düzelicek ya gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…