Evet düştü göya çikolata kağıdı al ozaman yok yedikleri hepsi sehpanın üstüne sabah yarım saat topla işin yoksa.annesine göre sanarsın ki oğlu dünyanın en meziyetli insanı ama ona kalsa annesini bir ay görmese farketmez yani uzun zaman snra görse bile yanına oturup samimi bir sohbet ettiklerini görmedim. Çok düşkün değil yaniBu cümle sorunun çok farklı olduğunu gösteriyor.
Rahatlıktan değil,
Saygı sıfır.
Annesiyle ilişkisi nasıl?
Sevgi göstergesi yok ben annemin babamın kucağından inmem sarılarak öperek severim bunlarda bir resmiyet anlamadım gittiEvet düştü göya çikolata kağıdı al ozaman yok yedikleri hepsi sehpanın üstüne sabah yarım saat topla işin yoksa.annesine göre sanarsın ki oğlu dünyanın en meziyetli insanı ama ona kalsa annesini bir ay görmese farketmez yani uzun zaman snra görse bile yanına oturup samimi bir sohbet ettiklerini görmedim. Çok düşkün değil yani
Nasıl anlamadım:)
Oooooof of. Kısmen benim eşim gibi. Ha bana canım öyle istedi diyemez orasi ayrı da. Gülerek söylediğini varsayıyorum. Şuan mesela lavabonun halini görün kül tablası niyetine kullanıyor ve bunu hep yapıyor hep söylüyorum bi kulaktan girip öbüründen çıkıyor parcalicam adamı az kaldı.
Ya aslında sorun tam olarak aileden başlıyor işteBiZimde öyle bir insan çıkarken görmüyormu pis bıraktığını anlamadım ki annesi öğretmemişmi .çok ilginç
Genelleme yapmak istemiyorum istisnalar mutlaka vardır ama anneler sağ olsun oğluşlarının ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmuyor. İnşallah yeni nesil anneler sayesinde bu durum aşılırBiZimde öyle bir insan çıkarken görmüyormu pis bıraktığını anlamadım ki annesi öğretmemişmi .çok ilginç
Allahım yarabbimMerhaba
Sorun şu ki eşimin evliliğe uygun bir insan olmadığını evlendikten sonra farkettim. Dışarı hayatı yok evet ama meğer aşırı ev hayatı varmış aynı zamanda yalnızlıktan keyif alma.bir elinde tablet bir elinde kumanda bir elinde telefon saatlerce konuşmadan oturabilir .bazen beni görmediğini düşünüyorum. Çok umursamaz.bişey söylüyorum kendi hakkımda mesela hiç oralı değil. Yemek yiyoruz gözü tv de .hiç gelip güzel bir laf etmez. Kavga çok etmiyoruz halinden memnun demekki ama ben değilim. Madem evlenmeyip yalnız dururdum en azından yanımda kimse olmadığını bilirdim varmı yokmu belli değil.iş yükü gibi. Yemek yap çamaşır yıka evi topla bir de kendisi çok dağınık ama güzel davransa bunlar göze batmaz değil mi . Yaptığım temizliğede saygısı yok.çok titizim ama banyoyu yıkadım örnek 5dak snra girip batırıyor ve temizlemiyor.neden benim için üzülmüyor çok yoruldu yazık demiyor.Şimdide yediği çöpü attı neden öyle yapıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi cevaba bakarmısınız beni acaba dadı falanmı zannediyor ? Acaba diyorum. Ben şimdi evde yemek falan yapmasam bunla konuşmasam umursamasam onun yaptığı gibi dvransam sorunca da canım öyle istiyor desem nasıl olur??
Uzerine bir batdak sicak cay dökün. Nabiyorsun derse canim oyle istedi dersiniz.sicak cay vicdansizca gelirse soguk su da olurMerhaba
Sorun şu ki eşimin evliliğe uygun bir insan olmadığını evlendikten sonra farkettim. Dışarı hayatı yok evet ama meğer aşırı ev hayatı varmış aynı zamanda yalnızlıktan keyif alma.bir elinde tablet bir elinde kumanda bir elinde telefon saatlerce konuşmadan oturabilir .bazen beni görmediğini düşünüyorum. Çok umursamaz.bişey söylüyorum kendi hakkımda mesela hiç oralı değil. Yemek yiyoruz gözü tv de .hiç gelip güzel bir laf etmez. Kavga çok etmiyoruz halinden memnun demekki ama ben değilim. Madem evlenmeyip yalnız dururdum en azından yanımda kimse olmadığını bilirdim varmı yokmu belli değil.iş yükü gibi. Yemek yap çamaşır yıka evi topla bir de kendisi çok dağınık ama güzel davransa bunlar göze batmaz değil mi . Yaptığım temizliğede saygısı yok.çok titizim ama banyoyu yıkadım örnek 5dak snra girip batırıyor ve temizlemiyor.neden benim için üzülmüyor çok yoruldu yazık demiyor.Şimdide yediği çöpü attı neden öyle yapıyorsun dedim canım öyle istiyor dedi cevaba bakarmısınız beni acaba dadı falanmı zannediyor ? Acaba diyorum. Ben şimdi evde yemek falan yapmasam bunla konuşmasam umursamasam onun yaptığı gibi dvransam sorunca da canım öyle istiyor desem nasıl olur??
Adamı gömdünüzAllahım yarabbim
Bari banyoyu temiz bıraksaydı
Ama banyo kişisel temizlik öyle bırakılmaz ki ilk sizden duydum :) evi temizlemesin tamam da banyo bu yaa :)) yıkandıktan sora temizlesin (temizlikten kastım eline bez alıp silmek diil Saçlarını almak ufak tefek dağınıklıklar )Adamı gömdünüz
☺ bu çok normal hangi erkek banyo yapıp arkasını temizliyorki kadın olduğu sürece
Biliyorum cnm ama napıcan yapmıyorlar benimkide öyle olduğu için çok bişi deyemiyom ama o konudada hiç ses ettiğim olmamış bende artık isyanlara giricemAma banyo kişisel temizlik öyle bırakılmaz ki ilk sizden duydum :) evi temizlemesin tamam da banyo bu yaa :)) yıkandıktan sora temizlesin (temizlikten kastım eline bez alıp silmek diil Saçlarını almak ufak tefek dağınıklıklar )
Alıştırın bence deBiliyorum cnm ama napıcan yapmıyorlar benimkide öyle olduğu için çok bişi deyemiyom ama o konudada hiç ses ettiğim olmamış bende artık isyanlara giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?