Merhaba arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var lütfen bana yardım edin
bundan 1 sene önce Almanya'ya gelin geldim Bu bir sene içinde çok sabrettim sürekli sürekli yeni yeni şeylerle karşılaştım Türkiye'de nikah kıydık yaklaşık 9 ay sonra Düğünümüz oldu Almanya'ya geldim gelin olarak burada öğrendim ki eşim benim ile nikah kıymadan önce Meğer kumar oynamış internet üzerinden belki bilenler bilir otomatik adı Her neyse ben de bunu Almanya'ya gelince öğrendim bana 10000 euro dediler ama meğersem 19000 artı 6000 euro borcu varmış bankadan kredi çekip Ödemiş ama bu seferde bankaya borcu var her hafta Kağıt geliyor ödemezseniz mahkemelik olacaksınız diye Ben bu süre içinde çok sabrettim düzelir diye baktım ama düzelmiyor Şimdi arkadaşlar Ben kaç defa eşimi uyardım Bana dürüst ol dedim olmadı Ben de en sonunda Türkiye'ye döneceğimi söyledim ama o zannetti ki ben bunu yapamam Şimdi bana diyor ki Eğer gidersen Kendimi asarım yada seni öldürürüm diyor Arkadaşlar ben çok Severek evlendim çok sevdim Eğer eşime bir şey olursa onun borçları bana mı kalıyor Ama bu borçlar Nikahtan önceki borçlar Ben hiçbir şey imza atmadım Sadece kira sözleşmesine imza attım o kadar Bu arada eşimin ailesinden de çok çekiyorum kuzenim burada yaşıyor Aramızda bir saat var Bana bir ay sabretmem gerektiğini Bir ay sonra Türkiye'ye gideceğini O işteyken beni alıp Türkiye'ye getireceğini söyledi Şimdi bunu borçlarını mahkemeye sunsam kanıt olarak boşanabilirmiyim artı ona bir şey olursa borçları bana mı kalıyor Lütfen yardım edin bana içimde artık en ufak Sevgi kalmadı dürüst olmadı kaybetti çocuk yok ben artık bıktım çok zor gerçekten