Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kumarda bir bagimlilik kendi kendinede asan azdir tedavi terapi tarzi birsey onerin duzelmezse o zaman en azindan denedim olmadi diye icinizde hic ama kalmadan bosanir yolunuza bakarsiniz
Kumarda bir bagimlilik kendi kendinede asamiyor olabilir tedavi terapi tarzi birsey onerin duzelmezse o zaman en azindan denedim olmadi diye icinizde hic ama kalmadan bosanir yolunuza bakarsiniz
terbiyesizler insanlar ne kadar vicdansiz ya ne kadar ahlaksiz dusuncesiz sinir oluyorum ya hakkiniz hayalleriniz burunlarindan gelsin insallah kendi ogullari ana kuzusuyduda siz degilmiydiniz pislikler
Ara sayfalara bakmayinca gormedim o uyenin yazdigini Allah allah ben uyeye yazdim baska uye direk o gibi yazdi oldu ne diyeyim ikinizinde Allah yardimcisi olsun insallah
Ben de Londradayim buradaki ozellikle Turk toplumu kahvehane kulturu adi altinda saatlerce kumar oynuyor. Oturdugumuz sokakta sayisiz kahve var, aksam 7de ayni tipler sabah ekmek almaya gidiyoruz 10da kahvelerden cikiyorlar tek dertleri makinalarda ve kagit oyunlariyla kumar oynamak. Cok kisiden de duyuyorum burada ne yuvalar yikiliyor 10 20yle baslayip 400 500 pound harciyorlar kaybettikce hirslaniyorlar ama akillanan insan maalesef ki cok az.. bu illete bulasan ya evini barkini degistirip cevresinden uzaklasacak yada ciddi bir destek alacak insallah en kisa surede bitirirler su kumari.