Eşimin bilgisayarında geçirdiğim şok.. Napmalıyım???

Ben anlamadım bilgisayara mi indirmiş yoksa tarayıcı geçmişinde mi gördünüz? Özellikle indirdiyse biraz sıkıntı tabi virüsle falan iner mi öyle dosyalar bilmiyorum dosyaları gizleyip gizlemedigi de önemli ama tarayıcı geçmişinde gördüyseniz sırf meraktan bakmış olabilir. Ben twitter'da meraktan bi hashtage tiklamistim kendimi nerede bulduğumu şaşırdım vallahi öyle bir durum olabilir

Bne konuyu açmaya bile utanıyorum ya meraktan derse affetmeli miyim sonra nasıl yüzyüze bakacağız ya gittiyse ve bana gitmedim derse.. Bana söz verirse güvenebilecek miyim mesela.. Offff berbat Bi durum..
Anlattıktan sonra daha kolay olacağını düşünüyorum

Önce sorun. Dinleyin ama böyle şeylere ilgisi olan tiplere de güvenmemeli çok fazla

Ah ah travesti olan ünlü bi bacımız var . Kendisi gerçek bi kadınla beni yan yana koyun , beni seçerler. Demişti haklı sanırım.

Bunu yapmayan erkek yok. Hoş değil ama çoğu gizliden yapıyor

Haklı. Tabii kimse ben sapığım demez ama ikinci bi şansı hak eder diye düşünüyorum.

evet geçmişte falansa haklısın ama bilgisayarda inmiş depolanmış falansa eskisi gibi virüsle inme olayları falan kalmadı sanki yeaaaa

Herkes çok kolay akıl veriyor asıp kesiyor. Siz kendi ilişkinizin yolunu kendiniz belirlemelisiniz şu an bu sıkıntıyı bizzat yaşayan sizsiniz en dogru kararı verebilecek kişi de sizsiniz. Bence yorumlardan etkilenmemeye çalışın soğukkanlı davranmanız evliliğiniz için daha iyi olacaktır.

Erkekler bakıyor tıravestiye bakmıyodur herhalde

Gitme ihtimali varsa hastalık bulaşır size çok sağlıksız bir durum ne olacak şimdi

Sen laf çarp.Hani kadin olsa bir yerde anlaşılır da erkek ne beMideniz bulanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…