- 17 Aralık 2019
- 114
- 65
-
- Konu Sahibi bipolar_1990
boşaArkadaslar esim spora basladi basliyali herseyimi elestiriyor cok bunaldim hastayim konustum banamisin demiyor sizce ne yapmaliyum bide surekli suhpe ediyor bunca zaman onun guvenini sarsacak biseyde yapmadimm surekli ihmada bulunuyor gercekten fikir verin bana bazen intihar edesim geliyor
Kiloluyum kilo veremiyorum ilac kullandigimi bilior kilomla dalga geciyor bideSpora giden erkeklerde böyle bir şımarma mevcut
Yok ondan eminim benim korkum hastaligimin nuksetmesiKendi bir haltlar yiyor olabilir.
Bel fitigi var doktor onerdi ondan spor yapiyorBu zamana dek yapmayıp spora başladıktan sonra eleştirmesi ve sizden şüphelenmesi, kendisinin şüphelenilecek bir vaziyette olduğunun belirtisidir.
Sizi beğenmeyip sürekli zorbalayan, intiharı bile düşündüren adamdan neden üremeye çalışıyorsunuz? Çocuğunuz da sizinle aynı şeyleri yaşasın diye mi?Arkadaslar esim spora basladi basliyali herseyimi elestiriyor cok bunaldim hastayim konustum banamisin demiyor sizce ne yapmaliyum bide surekli suhpe ediyor bunca zaman onun guvenini sarsacak biseyde yapmadimm surekli ihmada bulunuyor gercekten fikir verin bana bazen intihar edesim geliyor
Ben bipolarim bide zor yendimmm bide ben cocuk dusunmuyorum istoyorum dedigime bakmayinnnSizi beğenmeyip sürekli zorbalayan, intiharı bile düşündüren adamdan neden üremeye çalışıyorsunuz? Çocuğunuz da sizinle aynı şeyleri yaşasın diye mi?
Ben ilac kullaniyorum o kilomu arttirdiiCanımı sıkma seni de yerim de.
Kilo vermek istiyor ama olumsuz sonuç alıyorsanız önce doktora sonra kocanızla spora
O sebeple yapmış ama ortama girince gözü açılan çok erkek var. Ayrıca durup dururken sizden niye şüphelensin ki?Bel fitigi var doktor onerdi ondan spor yapiyor
İsde anlamadimm benn bunuO sebeple yapmış ama ortama girince gözü açılan çok erkek var. Ayrıca durup dururken sizden niye şüphelensin ki?
Gidecek yerim yokk oyuzden bosanamam
yasanmaz böylesiyle ya ömrüne yazık. kendini bir sey sanmış farklı ortama girince. sen de git kız spora. ezdirme kendini bariGidecek yerim yokk oyuzden bosanamam
yasanmaz böylesiyle ya ömrüne yazık. kendini bir sey sanmış farklı ortama girince. sen de git kız spora. ezdirme kend
Ben bipolarim bide zor yendimmm bide ben cocuk dusunmuyorum istoyorum dedigime bakmayinnn