- 17 Aralık 2019
- 114
- 65
-
- Konu Sahibi bipolar_1990
Yalan soylemiyorumKeske hamile olsam
Arkdaslar kafayi yicem bugun adet olmam gerekiyordu olmadim hamilelik cok istiyorum sizce kacgun sonra test yapim ilacda iciyorummm korkuyorumda lutfen bu konuda yardimci olurmusunuz.www.kadinlarkulubu.com
Yalan söylüyorsunuz da mesajlarınız görünüyor farkında mısınız?
Yoo söylüyorsunuz.Yalan soylemiyorum
Size yalan borcum yokYoo söylüyorsunuz.
Yalan borçlarınız.Benimde adetim 14 temmmuzda olmassam kac gun sonra verim yada test yapimm arkadaslar
Arkadaslar gryex 200mg adet gecikmesi yaparmi doktoruma sordum yapmaz dedi hamilelikde yok diken ustundeyim lutfen cevab verirmisiniz
İsaallah oyledir cunku benim erken menopoz olma ihtimalim var oyuzden canim sıkkın
Arkdaslar kafayi yicem bugun adet olmam gerekiyordu olmadim hamilelik cok istiyorum sizce kacgun sonra test yapim ilacda iciyorummm korkuyorumda lutfen bu konuda yardimci olurmusunuz.
Antidepresan kullaniyorum adetime iki gun kala test yaptim negatif cikti kafayi yicem
Az once baktimm gogus uclarin koyulasmis cok istiyorum ama bos gebelik gecirip kurtaj oldum ondanda korkuyorum
Stres ilaclar ve mevsim degisikligi adet duzensizligi yapar bu arada dua et bana hamile cikatim bende
Benim tek hayalimmm
İlk basta istiyordum sayfayada yazdim simdide vazgecmis olabilirimmm ister inanin isterinanmayin size ispatlayacak biseyim yokYalan borçlarınız.
İlk başlarda derken? Dört saat önce açtığınız konu:İlk basta istiyordum sayfayada yazdim simdide vazgecmis olabilirimmm ister inanin isterinanmayin size ispatlayacak biseyim yok
İlaçları hep kullanmanız gerekiyor diyebiliyorum bipolarsanız. Yendim dediniz. İlaca devam ediyorsunuz değil mi?Ben bipolarim bide zor yendimmm bide ben cocuk dusunmuyorum istoyorum dedigime bakmayinnn
Kiloluyum kilo veremiyorum ilac kullandigimi bilior kilomla dalga geciyor bide
Bu üyeler akıllanmaz, dalga geçen adama bebe yapıp iyice beni al aşağı etsin diye bir yerini kaldırma derdine girmek nedir yani?İlk başlarda derken? Dört saat önce açtığınız konu:
BipolarmışHayır bir de millete akıl vermişsiniz habire, cahil falan demişsiniz. Trajikomik bir durum gerçekten.
Esimle bugun sorun yasadimmİlk başlarda derken? Dört saat önce açtığınız konu:
Sen ne diyon catacak yermi ariyon ben kimseye cahil demedim dememde git baska yere yazHayır bir de millete akıl vermişsiniz habire, cahil falan demişsiniz. Trajikomik bir durum gerçekten.
Bipolar ya diğeri yazmış olabilirKeske hamile olsam
Arkdaslar kafayi yicem bugun adet olmam gerekiyordu olmadim hamilelik cok istiyorum sizce kacgun sonra test yapim ilacda iciyorummm korkuyorumda lutfen bu konuda yardimci olurmusunuz.www.kadinlarkulubu.com
Yalan söylüyorsunuz da mesajlarınız görünüyor farkında mısınız?
Herseye acigim istersen hakaret et cevab vermem benim hastaligim ince cizgimm sakin hastaligimdan vurmaBipolar ya diğeri yazmış olabilir
ben kimseye cahil demedim dememde
Test yap belli olur ahh cahil kafan neden ypiyorsunki
Bu da yalan.Cahillik bu sizinki bir daha gozunun yasina bakmaz
İntihar etme isteğini bu hastalığa bağlayabiliriz ama böyle bir adamdan ısrarla çocuk yapma isteği ya da yalan söyleme huyunun bipolarla ilgisi ne ki?Bipolarmış
İntihar etme isteğini bu hastalığa bağlayabiliriz ama böyle bir adamdan ısrarla çocuk yapma isteği ya da yalan söyleme huyunun bipolarla ilgisi ne ki?
Boşanmak yerine intihar etmeyi seçmek. Neden?bazen intihar edesim geliyor
Oo çok var. Direk duygu durumu bozuk. Büyük iniş çıkışlar. Aklından her şey geçiyordur. İlaçla düzenleniyor ama. Zor hastalık.İntihar etme isteğini bu hastalığa bağlayabiliriz ama böyle bir adamdan ısrarla çocuk yapma isteği ya da yalan söyleme huyunun bipolarla ilgisi ne ki?