Esimin beni surekli elestiriyor bunaldim artik

Bu lokal

Yalan söylüyorsunuz da mesajlarınız görünüyor farkında mısınız?
Yalan soylemiyorum

Benimde adetim 14 temmmuzda olmassam kac gun sonra verim yada test yapimm arkadaslar

Arkadaslar gryex 200mg adet gecikmesi yaparmi doktoruma sordum yapmaz dedi hamilelikde yok diken ustundeyim lutfen cevab verirmisiniz

İsaallah oyledir cunku benim erken menopoz olma ihtimalim var oyuzden canim sıkkın

Arkdaslar kafayi yicem bugun adet olmam gerekiyordu olmadim hamilelik cok istiyorum sizce kacgun sonra test yapim ilacda iciyorummm korkuyorumda lutfen bu konuda yardimci olurmusunuz.

Antidepresan kullaniyorum adetime iki gun kala test yaptim negatif cikti kafayi yicem

Az once baktimm gogus uclarin koyulasmis cok istiyorum ama bos gebelik gecirip kurtaj oldum ondanda korkuyorum

Stres ilaclar ve mevsim degisikligi adet duzensizligi yapar bu arada dua et bana hamile cikatim bende

Benim tek hayalimmm
Yalan borçlarınız.

İlk basta istiyordum sayfayada yazdim simdide vazgecmis olabilirimmm ister inanin isterinanmayin size ispatlayacak biseyim yok
İlk başlarda derken? Dört saat önce açtığınız konu:

Eklentiler

• IMG_8984.jpeg
    IMG_8984.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 28
Kiloluyum kilo veremiyorum ilac kullandigimi bilior kilomla dalga geciyor bide
Screenshot_20240715_010144_Google.jpg

1) çocuğun yoksa bebek asla yapma bu odundan
2) Hastasın kilo alma sebebin belli iken egosu için seni aşağılayan ama sonra takıldım ya alınganlık ediyorsun diye bir daha üste çıkan kibar görünümlü kıro kocan adam olmaz
3) Kişi kendinden bilir işi madem beğenmiyor seni de aldatmaya niye takmış kendi mi o haltı yiyip sana çamur atıyor
4) Benimle dalga geçen adamın benim evimde yatağımda işi yok kapı orda bulsun kriterlerine göre birini yol ver gerekiyorsa
5) iki spora gidip birilerini görüp lak lak edince bir yeri kalkmıştır kocanın kerameti kendinden sanıyordur
6) seni tiye alan adama aynısını yap her hatasında dalga geç yapıştır acıma
7) sana gel beraber diyetisyene gidelim spora gidelim diyeceğine kendisi spora gidip oradan laf etmesin yontulmamış kocan
8) sen niye cevap vermiyorsun tepene çıkardın bu kadar
9) Üyelere çemkirene kadar kocana cevap versen zaten buraya yakınarak akıl almaya gelmezdin. Bazen doğrular hoşa gitmez üzgünüm

Hayır bir de millete akıl vermişsiniz habire, cahil falan demişsiniz. Trajikomik bir durum gerçekten.

Yalan söylüyorsunuz da mesajlarınız görünüyor farkında mısınız?
Bipolar ya diğeri yazmış olabilir 🤔🥹

Bu konuyu konusan arkadasla sorun yasamadim konustumm sizigeren nee peki anlamadim

İntihar etme isteğini bu hastalığa bağlayabiliriz ama böyle bir adamdan ısrarla çocuk yapma isteği ya da yalan söyleme huyunun bipolarla ilgisi ne ki?
Oo çok var. Direk duygu durumu bozuk. Büyük iniş çıkışlar. Aklından her şey geçiyordur. İlaçla düzenleniyor ama. Zor hastalık.

X