• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni sevmediğini unutuyorum , davranışlarıyla hatırlatıyor.

Yanlis bisey mi dedim :KK43:

pardon sizi huzursuz etmişim istemeden. size değil alıntı yaptığınız cümleye çokkkk şok oldum, çok iyi yakalamışsınız. adamın zihnyeti çok sorunlu. "bana muhtaç yaşamak istemiyorsun" diye kavga edebilir mi bir insan ya? bu noktada konu sahibinin en son düşünmesi gereken şey eşinin sevgisizliği cidden :kızgın:

Ay ne biçim kocalar var ya pes çöpe atarım ne demek.. Resmen psikolojik ekonomik baskı yapıyor umarım en yakın zamanda çalışırsın. Kocan hep mi böyle cimriydi merak ettim

pardon sizi huzursuz etmişim istemeden. size değil alıntı yaptığınız cümleye çokkkk şok oldum, çok iyi yakalamışsınız. adamın zihnyeti çok sorunlu. "bana muhtaç yaşamak istemiyorsun" diye kavga edebilir mi bir insan ya? bu noktada konu sahibinin en son düşünmesi gereken şey eşinin sevgisizliği cidden :kızgın:
Hic onemli degil. Evet cok haklisiniz ekonomi konusu bir erkekle aramda olusabilecek en hassas mevzulardandir. Affi olmaz yani. Konu sahibi umarim en kisa zamanda gerekeni yapar...

az once konulariniza baktim da hep esinizden sikayetcisiniz. Mademki bu kadar kotu esiniz, bu kadar size deger vermiyor asagiliyor neden hala evlisiniz? Cocugum kucuk oldugu icin calisamiyorum demissiniz ama tek basina hem calisip hem cocuguna bakan binlerce insan var. Kusura bakmayin ama esiniz gercekten dediginiz gibiyse ve siz bu durumu kabullenip bosanmiyorsaniz suc sizde. Daha coook konu acarsiniz burda kisir dongudesiniz sorun varsa cozum bulacaksiniz!!

az once konulariniza baktim da hep esinizden sikayetcisiniz. Mademki bu kadar kotu esiniz, bu kadar size deger vermiyor asagiliyor neden hala evlisiniz? Cocugum kucuk oldugu icin calisamiyorum demissiniz ama tek basina hem calisip hem cocuguna bakan binlerce insan var. Kusura bakmayin ama esiniz gercekten dediginiz gibiyse ve siz bu durumu kabullenip bosanmiyorsaniz suc sizde. Daha coook konu acarsiniz burda kisir dongudesiniz sorun varsa cozum bulacaksiniz!!

Sizin o evde Ekonomik haklarınız var. Çocuk doğurtmayı , çocuğa baktırmayı , evin her işini yaptırmayı biliyorlar. Kadınlar Bütün bunları boğaz tokluğuna yapan köleler değillerdir.
kölelik zaten insan haklarına aykırıdır. Kimse köle değildir.
İstekleriniz makul olduğu sürece bunları eşlerinizin karşılaması lazım. Aranızda iş bölümü var. Hayrına yaptığı bişey değil . Görevi.

merhabalar öncelikle.
Burayı arada okuyorum ama uzun zamandır giriş yapmamıştım. Yazının başlığını görünce bi iki kelime bir şey yazma ihtiyacı hissettim destek olmak açısından.
Öncelikle, ablacım o nasıl bir cümle görünce içim burkuldu yemin ederim okuyunca içime bir öküz oturdu. Yaşadıklarının bir kısmını ben de yaşadım (parayla alakalı olan değil kısmen sindirilme diyelim) o yüzden iyi anlıyorum seni. Aman bir şey demeyeyim de kavga çıkmasın dersin ama bi yandan da dayanamazsın. Kendi kendini yer bitirirsin. Nolursun bunu kendine yapma. Bir sorun olduğunun farkındasın bu bile çok güzel bir şey. Bana kalırsa öncelikli olarak yapman gereken kendini boşanmaya hazır hale getirmek. Öncelikle maddi olarak. Bi şekilde bi işe girmeye çalış kocanı da ikna et. Zaten işe girdikten sonra çalışmaktan kocayı daha az takmaya başlayacaksın ve kendine güvenin gelecek. Daha sonra da duruma bakacaksın adamda düzelme var mı. Yoksa kendini psikolojik olarak da hazırlayıp kıçına tekmeyi vuracaksın. Hayat kötü mutsuz ilişkiler yaşamak için çok kısa lütfen kendine bunu yapma. Bunu söylemek kolay biliyorum yapması çok zor ama yapmak zorundasın arkanda destek olacak bir ailen yoksa ya da başının çaresine bakmak istiyorsan. Her şeyi hemen çözmek zorunda değilsin kendine biraz zaman ver ama bu zaman içinde de bir şeyler yapmaya çalış kendin için. Allah yardımcın olsun.

Aslında burda seviyor sevmiyor meselesine indirgemeyin olayı.
Bariz bi şekilde eşinize ekonomik anlamda muhtaçsınız daha doğrusu o böyle hissettiriyor bir an önce bundan kurtulmaya bakın.
Adam çok net cimri pintilikten ölecek.
Çocuğunuzu kreşe vs.verebilirsiniz virüs olaylarından sonra ne iş olursa yapin ve kendi ayaklariniz uzerinde durun derim.
Para mevzusu hallolunca bakın hal ve hareketlerine hala kiriciysa kendini düzeltmiyorsa boşanmayı düşünebilirsiniz.

Sakin sakin oturup bi konuşsanız problem ne çözmeye çalışsanız birlikte tatlı dille?

En nefret ettiğim ve katlanamayacağım erkek. 30 tl nın lafını yapan, cimri, iletişim kurmaktan aciz. Allah başıma vermesin. Asla katlanmam. Zaten birisinin 2 kurusun hesabini yapan cimri olduğunu anlayinca soğuma geliyor direk.

Merhaba hanımlar ,
İçimi dökmek istedim..
eşimin beni sevmediğini davranışlarından rahatlıkla artık anlayabiliyorum ama unutuyorum. Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili gene hissetmiştim sevılmedıgımı bılerek devam edıyordum evlılıgıme bılınce insan sevılmedıgını cok bırsey beklemıyor cokda kırılmıyor ama gene unuttum ve gene kırıldım. Bi kaç gün önce evde sıkıldıgım için vakit geçirmek için evde süs yapmak için boncuk falan alalım mı dedim kendisine direk hayır. Ben alırım o zaman Dedim , alırsan çöpe atarım dedi direk,
Beklerdim ki almasa dahi ne yapacaksın boncuklarla ne kadarmış , vaktin olur mu yapabilirmisin almasak mı falan bişey desin almasa dahi , ama yok beni sevmedıgını gözüme gözüme soktu gene davranıslarıyla cok üzüldüm. 30 liralık şey için cok fazla üzüldüm. Hala zannedıyorku almadıgı ıcın onunla tartıstım. Dıyorum davranısların benı üzdü anlamıyor. Kısacası bu adam benı sevmıyor hanımlar. Bılıyorum , hıssedıyorum , ama sevmedıgını de söylemıyor. Sadece davranıslarından dolayı anlıyorum bu yuzden keyfım kacıyor canım sıkılıyor. Sonra alısıyorum ona göre davranıyorum sonra gene unutuyorum sevılmedıgımı, ayrılmak da ıstemıyorum suan , maddi manevı hazır hıssetmıyorum kendımı kucuk bır oglum var , ama elımden de bısey gelmıyor. Sevılmemek kötü üzücü , düşünsenize evın ihtiyac listesi dısında bırsey ıstedıgınızde bıle burnunuzdan getıren hevesınızı kacıran bır ınsan var. Bosverıyorsun sonra istememeye baslıyorsun, kendı paranı kazan dıyenler olacakdır. Oglum büyüdüğünde çalışacagım zaten. Ama suan calısacak durumda degılım. Bırsey ıstememek en ıyısı mıdır sızce kendısınden ?
Şey mi acaba ya iyi niyetli düşünücem küçük çocuk varmış ya evde belki yutar falan diye mi düşündü...

Adamın davranışı sevgi ya da sevgisizlikle ilintili değil ki. Adam agresif adam kaba adam saygısız adam bencil..Ve böyle biri için evleneceği her kadın aynı olacaktır.Çünkü sorun adamın yapısında...

Back