• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni sevmediğini unutuyorum , davranışlarıyla hatırlatıyor.

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba hanımlar ,
İçimi dökmek istedim..
eşimin beni sevmediğini davranışlarından rahatlıkla artık anlayabiliyorum ama unutuyorum. Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili gene hissetmiştim sevılmedıgımı bılerek devam edıyordum evlılıgıme bılınce insan sevılmedıgını cok bırsey beklemıyor cokda kırılmıyor ama gene unuttum ve gene kırıldım. Bi kaç gün önce evde sıkıldıgım için vakit geçirmek için evde süs yapmak için boncuk falan alalım mı dedim kendisine direk hayır. Ben alırım o zaman Dedim , alırsan çöpe atarım dedi direk,
Beklerdim ki almasa dahi ne yapacaksın boncuklarla ne kadarmış , vaktin olur mu yapabilirmisin almasak mı falan bişey desin almasa dahi , ama yok beni sevmedıgını gözüme gözüme soktu gene davranıslarıyla cok üzüldüm. 30 liralık şey için cok fazla üzüldüm. Hala zannedıyorku almadıgı ıcın onunla tartıstım. Dıyorum davranısların benı üzdü anlamıyor. Kısacası bu adam benı sevmıyor hanımlar. Bılıyorum , hıssedıyorum , ama sevmedıgını de söylemıyor. Sadece davranıslarından dolayı anlıyorum bu yuzden keyfım kacıyor canım sıkılıyor. Sonra alısıyorum ona göre davranıyorum sonra gene unutuyorum sevılmedıgımı, ayrılmak da ıstemıyorum suan , maddi manevı hazır hıssetmıyorum kendımı kucuk bır oglum var , ama elımden de bısey gelmıyor. Sevılmemek kötü üzücü , düşünsenize evın ihtiyac listesi dısında bırsey ıstedıgınızde bıle burnunuzdan getıren hevesınızı kacıran bır ınsan var. Bosverıyorsun sonra istememeye baslıyorsun, kendı paranı kazan dıyenler olacakdır. Oglum büyüdüğünde çalışacagım zaten. Ama suan calısacak durumda degılım. Bırsey ıstememek en ıyısı mıdır sızce kendısınden ?

Merhaba hanımlar ,
İçimi dökmek istedim..
eşimin beni sevmediğini davranışlarından rahatlıkla artık anlayabiliyorum ama unutuyorum. Daha önce bir konu daha açmıştım bununla ilgili gene hissetmiştim sevılmedıgımı bılerek devam edıyordum evlılıgıme bılınce insan sevılmedıgını cok bırsey beklemıyor cokda kırılmıyor ama gene unuttum ve gene kırıldım. Bi kaç gün önce evde sıkıldıgım için vakit geçirmek için evde süs yapmak için boncuk falan alalım mı dedim kendisine direk hayır. Ben alırım o zaman Dedim , alırsan çöpe atarım dedi direk,
Beklerdim ki almasa dahi ne yapacaksın boncuklarla ne kadarmış , vaktin olur mu yapabilirmisin almasak mı falan bişey desin almasa dahi , ama yok beni sevmedıgını gözüme gözüme soktu gene davranıslarıyla cok üzüldüm. 30 liralık şey için cok fazla üzüldüm. Hala zannedıyorku almadıgı ıcın onunla tartıstım. Dıyorum davranısların benı üzdü anlamıyor. Kısacası bu adam benı sevmıyor hanımlar. Bılıyorum , hıssedıyorum , ama sevmedıgını de söylemıyor. Sadece davranıslarından dolayı anlıyorum bu yuzden keyfım kacıyor canım sıkılıyor. Sonra alısıyorum ona göre davranıyorum sonra gene unutuyorum sevılmedıgımı, ayrılmak da ıstemıyorum suan , maddi manevı hazır hıssetmıyorum kendımı kucuk bır oglum var , ama elımden de bısey gelmıyor. Sevılmemek kötü üzücü , düşünsenize evın ihtiyac listesi dısında bırsey ıstedıgınızde bıle burnunuzdan getıren hevesınızı kacıran bır ınsan var. Bosverıyorsun sonra istememeye baslıyorsun, kendı paranı kazan dıyenler olacakdır. Oglum büyüdüğünde çalışacagım zaten. Ama suan calısacak durumda degılım. Bırsey ıstememek en ıyısı mıdır sızce kendısınden ?
Başka ne gibi şeyler yapıyor ? Davranışlarından anlıyorum diyorsunuz ya, ne gibi huyları var mesela. Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?

evde süs yapmak için boncuk falan alalım mı dedim kendisine direk hayır. Ben alırım o zaman Dedim , alırsan çöpe atarım dedi direk,

Yok artık.
Deli midir nedir
Neden bu kadar agresif
Cimri mi aldatiyor mu
Fiziksel siddeti de var mi
Yani konuyu da anlamadim tam olarak, bir seyler istemeyince ne olacak
Kirilan gururunuz, evladinizin hissettigi o gerginlik, sizin mahzunlugunuz, bunlara care mi olacak bir sey istememek
Daha once hic konustunuz mu ne diyor konusunca
Su konulari keske boyle acmasaniz
Bir an once o evden kurtulmaya bakin diyorum son olarak

Size seviyor ama parayı daha çok seviyor gibi. Yani sırf bu davranışı sevgisizlik göstergesi değil gibi. Daha çok agresif ve huysuz bi adam bence

Evin ihtiyaclarına dahi söylenen bir insan kendisi ama alır ihtiyacları ve bunu mükafatmış gibi sunar. Evi geçindiriyorum dıye. Artı birşey istediğimde eskiden yapardı simdi yapmıyor paramız yokmus cok gıderımız varmıs evın masraflarına yetısemıyormus ama iyi kazandıgını biliyorum bazen dalgınlıgınamı gelıyor bılmıyorum soyluyor kazandıklarını. Ben bırsey ıstedıgımde tartısarak hevesımı kacırarak cok üstüne düşersem alır. Burnumdan getırır yanı. Zar zor 400 tl limitli bı ek kart aldım ondan. Birde haftalık 100 tl verır. Onuda takip eder zaten karttan harcasam söylenir nakitim bitse hafta dolmadan vermez. Karttan da zaten evde eksık oldugu zaman mecbur aldıklarım oluyor şahsıma bısey almaya korkuyorum artık lafı sözu bıtmıyor cunkı. Eve aldıgım halde limit bıtmıs dıye soylenıyor. Zaten elınde tel süreklı musterleryle konusur. Veya oyun oynar yemek yerken bıle. Yanı bana karsı ben sesımı cıkarmazsam böle gecınıp gıdıyoruz. Ama ben bısey istediğimde maddi olarak degıl sadece sevmedıgını gösterıyor net.

Sadece bu konudan sevmiyor sonucuna varmak zor.
Küçük çocuğum var demişsiniz, boncuk gibi küçük materyaller çocuklar için tehlikeli yutabilir veya burnuna kaçabilir. Belki eşiniz bu gibi şeylerden endişe etmiş olabilir 🤷🏻‍♀️
Adam belli ki kendini ifade edemiyor ya da çiftin iletişimi zayıf gibi

Evin ihtiyaclarına dahi söylenen bir insan kendisi ama alır ihtiyacları ve bunu mükafatmış gibi sunar. Evi geçindiriyorum dıye. Artı birşey istediğimde eskiden yapardı simdi yapmıyor paramız yokmus cok gıderımız varmıs evın masraflarına yetısemıyormus ama iyi kazandıgını biliyorum bazen dalgınlıgınamı gelıyor bılmıyorum soyluyor kazandıklarını. Ben bırsey ıstedıgımde tartısarak hevesımı kacırarak cok üstüne düşersem alır. Burnumdan getırır yanı. Zar zor 400 tl limitli bı ek kart aldım ondan. Birde haftalık 100 tl verır. Onuda takip eder zaten karttan harcasam söylenir nakitim bitse hafta dolmadan vermez. Karttan da zaten evde eksık oldugu zaman mecbur aldıklarım oluyor şahsıma bısey almaya korkuyorum artık lafı sözu bıtmıyor cunkı. Eve aldıgım halde limit bıtmıs dıye soylenıyor. Zaten elınde tel süreklı musterleryle konusur. Veya oyun oynar yemek yerken bıle. Yanı bana karsı ben sesımı cıkarmazsam böle gecınıp gıdıyoruz. Ama ben bısey istediğimde maddi olarak degıl sadece sevmedıgını gösterıyor net.
Bu anlattıklarınız evet olumsuz ama sevgi ya da sevgisizlik göstergesi değil.

Adam belli ki kendini ifade edemiyor ya da çiftin iletişimi zayıf gibi
Sadece bu konudan sevmiyor sonucuna varmak zor.
Küçük çocuğum var demişsiniz, boncuk gibi küçük materyaller çocuklar için tehlikeli yutabilir veya burnuna kaçabilir. Belki eşiniz bu gibi şeylerden endişe etmiş olabilir 🤷🏻‍♀️
Sanmıyorum. Öyle olsa bunu bana söyleyebılır. Zaten ben ıllede alsın dıye uzulmedımkı davranısı uzdu. Hayır çöpe atarım. Eğer dedıgınız gıbı olsa bana cocuk var tehlıkelı olabılır de dese tamam derdım. Davranısta sıkıntı var.

Sanmıyorum. Öyle olsa bunu bana söyleyebılır. Zaten ben ıllede alsın dıye uzulmedımkı davranısı uzdu. Hayır çöpe atarım. Eğer dedıgınız gıbı olsa bana cocuk var tehlıkelı olabılır de dese tamam derdım. Davranısta sıkıntı var.
O zaman eşinizi karşınıza alıp sakince detaylı bir şekilde konuşmanız lazım, mesela bak sen böyle davrandığında ben üzülüyorum beni sevmediğini düşünüyorum gibi gibi..

Kısacası kaba davranıyor. Surat asıp küsmek yerine sana o şekilde davranamayacagini sert bir dille söyle. Kaçıncı kere de anlayacaksa bıkmadan usanmadan söyle. Ama sende de alınganlık var çok fazla.
Boncuk almıyorumdan seni sevmediğini nasıl çıkardın?

e aylik 400 lira veriyormus 400 lirada kartiniz varmis 800 lira bence ev hanimi bi kadin icin gayet de yeter belkide sizin gereksiz harcama yaptiginizi dusunuyordur ondan oyle davraniyordur. Yeterince kazandigini soylemissiniz ama belki borclari vardir bu devirde ev gecindirmek cok zor. Maddi konular icin seviyor ya da sevmiyor gibi tespitte bulunmak mumkun degil bence ama soguklugu varsa cinsel olarak da isteksizse veya sozle belirtiyorsa sevmedigini ona bisey diyemem

Evet işte davranışı sıkıntılı bunu sevgiyle ölçemezsiniz

Alırsan çöpe atarım ne demek ya? 30 liralık boncuk alamıyorsa da insan bunu düzgünce söyler, canım bu ara kriz var durumlar belli, belki alamayzı fln yada çocuk için tehlike olduğunu düşünse, o da düzgün bir şekilde açıklanabilir. Hayır , alırsan çöpe atarım. Bu ne biçim konuşma. Sizi seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama seviyorsa da böyle sevgi olmaz, bu davranışlarla bir ömür geçiremezsiniz.

Babaannemde dedemin kendisine para vermediginden yakinirdi dedem vefat etti simdi nerde alinmayacak luzumsuz sey var gider alir en sonunda amcam ve halamla beraber yasiyor maas kartini aldilar elinden harclik veriyorlar babaanneme cunku evin ihtiyaclari dururken gereksiz tencere tava aliyor surekli ev tencere doldu😂

Bende bunu anlatmaya calısıyorum. Cok guzel yorumlamıssınız. Ben kendımı anlatamıyorum nedense kendısıne.

Back