Canım benim evliliklerde zaman zaman olabilen durumlardan birisi bu soğukluk olayı..iki tarafta yaşayabilir bu durumu..konuşarak çözmekte tabiki fayda var.Ama konuşmaya yanaşmıyorsa ve sen bu durumdan rahatsızsan ki öylesin, o zaman ipleri eline alma vakti..
Biraz renklendir evliliğini ve ilişkini tabi eşine kıymet veriyorsan sevgin varsa ve seni hakediyorsa...
Kötüyü düşünmek istemiyorum,depresyonda da olması muhtemel..yani bu zorlu yaşam şartlarında karamsarlığa kapılmış,hayat telaşında olabilir
Maddi durumunuz nasıl,iş durumu,sosyal çevresi bunlar önemli faktörler..
Birkaç öneride bulunayım kendimce,tecrübelerime dayanarak..Bizdede olmadı değil zamanında bu tarz sorunlar..
Eve geldiğinde Neşeli ol şarkılar söyle boynuna atla,dans ederek karşıla hep gül eğlen yanında...kahkayı eksik etme..sürekli öv..cinsel hayatınızda çeşitli fantazilere yönel...canım hayatım kocacımla başlayan cümleler kur sürekli.Biraz cilve iş görür gibime geliyor
Gergin gibiyse masaj yap başına omuzlarına..ufak öpücüklerle taçlandır masajını..
Harikasın süpersin mükemmelsin diye göklere çıkart(zamanı gelince indirmek kaydıyla)
Yemek yediğinde eline sağlık demiyorsa yada beğendiğini dile getirmiyorsa sen söyle mesela ben öyle yapıyorum
ay elime sağlık aşkım ya çok marifetliyim gerçekten harikayım mükemmelin de ötesindeyim falan diyorum yüzü asıksa bile mutlaka gülüyor öylesin diyor benim tek kaş havada öyleyim tabi hemde her konuda diyorum ..bu ona göre açık bir davet zaten
her anlama çekiyor...tavsiye ederim.
Bu arada çocuk varsa emanet edebileceğin birileride varsa bırak birkaç saat başbaşa vakit geçirin..
Erkekler neşeli bol kahkahalı kadınlar isterler etraflarında unutma..
Eşini bu tarz hamlelere alıştırırsan bir süre sonra yapmayı kestiğinde farkedecektir senin hislerini..ve tekrar seni neşeli görmek isteyeceği için arkandan kovalayan o olacaktır..yada yüzün asıldığı zaman seni eski neşeli havana sokabilmek için elinden geleni yapacaktır
Erkekler alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmez ..sevginiz daim olur umarım