Eşimin beni sevmediğini düşünüyorum!!!

Tek başınıza olmaz karşılıklı konuşun değişikliklere açık olun yani iki kişinin isteği ile olur. Kaç yıllık evlisiniz?
Tatile çıkmak istediğimi söyledim yanaşmadi,soğuk olduğunu dile getirdim kabul etmiyor.Bunun dışında konuşmak istiyorum sürekli kendinihaklı gösterme çabasında,haklı olsam bile kabul etmiyor kısaca konuşup uzlaşamıyorum.6 yıllık evliyim.

Haklı olmak neyi çözüyor? Konu sevgi uyum.
Dümdüz adam eşiniz sanırım zor biri. Anlayışı değişik.

Hep mi böyle sevgisini göstermeyen söylemeyen biriydi?

Hep mi böyle sevgisini göstermeyen söylemeyen biriydi?
ilk yıllar çok güzeldi yemeğe kadar överdi,sadece aile yanında mesafeli olurduk saygıdan onun dışında çok iyiydi ,ilişki konusuda da birbirimizi tamamlardik ama son bir kaç yıldır git gide bırakdı yemek bile düzgün yemiyor,ne bi güzel söz ne bi seni seviyorum hiçbirsey yok.İliski sırasında da hep benden bekliyor ama artık sıkılmaya başladım rolleri değişmiş gibiyiz sanki o kadında ben erkeğim.

Yani en baştan ilgisiz bi karakter olsa şüphelenmezdim ama anlattığınız şekil insanın aklına başkasını getiriyor malesef

Bir kadın eğer bir şeyler hissediyorsa malesef doğru çıkıyor ya kadınların bu tarz konular da hislerine hep güveniyorum ama inşallah böyle bir şey yoktur tipik ilgisiz bir moda girmiştir ama buda çok can sıkıcı cinsel hayatınızda da bencil olması çok yanlış sonuçta sizinde ihtiyaçlarınız var sadece kendini düşünüp uyuması çok yanlış resmen kendi zevki için sizi kullanıyor çok kırıcı bir durum

Sizi üzmek istemem ama sevmiyo gibi

Hayatında ya da aklında biri olabilir. Umarım yoktur. Ama içinde böyle şüphe varsa direkt ona belli etme. Hayatında biri mi var deme kanıt topla canım. Kanıtlarını toplaki inkar edemesin ve kanıtlarını topladı ayrılmak zorunda kalırsanız isbaatınız olsun çocuklar sizde kalsın ve hak talebiniz kolay olsun. Umarım kimse yokrur hayatında. Yuva kurmak zor

Bunu dile getrdiğinizde kuruntu yapıp saçmaladığınızı söyleyeceğine keşke sizi sevdiğini söylese. Beni sevmiyorsun demeyin de, beni seviyor musun diye sorun. O zaman mecbur kalır, evet seviyorum der. Eğer o zaman da demezse umut yok. Duygular ölmüş.

Eşinizle konuşun ciddi ciddi geçiştirmesine izin vermeyin amacın ne ne yapmaya çalışıyorsun deyin. Bir süre ilişki isterse reddedin beni düşünmediğin bir ilişki yaşayamam ben cansız manken değilim deyin eskiden böyle değildin ne oldu diyin siz de konuşmayın bir süre anlasın hatasını alttan almayın

Ben emin olmak adına zor dönemden geçiyormuş gibi yapar nasıl davrandığına bakarım. Bunu sadece tek bir yönden değil sanki sıkılıyorum herşey üstüme geliyor gibi, cinsellik konusunda istemem ruh halim zor gibi davranırım çocuklar çok yoruyor beni evdeyim sürekli bana iyi gelmiyor bu derim falan ama gidip beni seviyor musun diye sormam bu durumda bana mantıklı gelmiyor. Adam oturup sevmiyorum demez bu konuda dürüst olan çok nadirdir ikili ilişkilerde, ben olsam bunu yapar ve bana nasıl davranıyor bakar ona göre emin olurdum. Yanınızda mı yoksa sürekli kendini mi düşünüyor. Bir deneyin isterseniz nasıl bir durum oluşacak görürsünüz belki.

umarım düşüncesi bile kötü

bazen soruyorum beni seviyor musun diye bazen susar cevap vermez sadece gülümser bazen de kafasıyla onaylar seviyorum der.Halbuki istediğim benim o soruyu sormama bile fırsat vermesin kendisi söylesin ama olmuyor.

bazen soruyorum beni seviyor musun diye bazen susar cevap vermez sadece gülümser bazen de kafasıyla onaylar seviyorum der.Halbuki istediğim benim o soruyu sormama bile fırsat vermesin kendisi söylesin ama olmuyor.
Söylemek değil de hislerinize güvenin. Kimisi söylemez ama davranışlarıyla gösterir ve hissedersiniz bilirsiniz sevildiğinizi.

Bir önceki gün konuda da söylediğim gibi yine herşeyi benden bekledi ama reddedim.Dün işten gelince neden öyle yaptığımı sordu bende kadınim ben görevimi yerine getiriyorum senden de bekliyorum dedim onun cevabı anlamıyorsun beni demek oldu.Anlat anlıyayım o zaman dedim.Susma hakkını kullandi çünkü haklı olduğumu biliyor ve o yüzden bir bahane bulamadı.Sadece yatakta bana yakınsın diyorum gözlerini deviriyor saçma sapan konusma nankörsün dedi.Nankör olmam içinde hiçbir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…