- 14 Haziran 2016
- 115
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi Belinayy25
aynen böyle sevgi olmaz olsun..çok mutsuzumseviyor olabilir belki.
ama böyle sevgi olmaz olsun!
epey oluyor böyle olduğu,iş konusunda oldukça yoğun maddi sıkıntıda çekmiyor.Zaten bunlarla alakalı olsa çevresinede soğuk olur bu sadece bana yönelik.Bunalmasın diye üstünu de gitmiyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı yüzüne vurdum dün saçmalıyorsun diyip geçiştiriyor.Ne zamandır böyle davranıyor ?
Acaba farklı sıkıntıları mı var işle ilgili ya da maddi döküntü gibi ?
Size karşı böyle ise sizi sevmiyor ya da cepte görüyor.epey oluyor böyle olduğu,iş konusunda oldukça yoğun maddi sıkıntıda çekmiyor.Zaten bunlarla alakalı olsa çevresinede soğuk olur bu sadece bana yönelik.Bunalmasın diye üstünu de gitmiyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı yüzüne vurdum dün saçmalıyorsun diyip geçiştiriyor.
hislerim konusunda hiçbir zaman yanılmadım.Sevmediğini düşünüyorum umarım bu sefer yanılırım.Size karşı böyle ise sizi sevmiyor ya da cepte görüyor.
Çok üzülerek söylüyorum ama başka biri olabilir mi ?epey oluyor böyle olduğu,iş konusunda oldukça yoğun maddi sıkıntıda çekmiyor.Zaten bunlarla alakalı olsa çevresinede soğuk olur bu sadece bana yönelik.Bunalmasın diye üstünu de gitmiyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı yüzüne vurdum dün saçmalıyorsun diyip geçiştiriyor.
Yani size böyle davranıyor iken sevse ne değişir ki ?hislerim konusunda hiçbir zaman yanılmadım.Sevmediğini düşünüyorum umarım bu sefer yanılırım.
Erkekler hep mi böyle oluyor acabaMerhaba arkadaşlar.Kocamdan yana sıkıntılıyım çok ilgisiz ben sarılıp öpsem kendisi zar zor bana dokunur.Dile getirdiğimde saçmaladığımı dile getiriyor.İlişki sırasında ön sevişmeyi ya kısa tutar yada hiç yapmadan direk kendi işini halleder dönüp uyur.beni umursamaz bile bazen ilişkiye hazır olmadığımda bekliyorum sarılsın öpsün ama maalesef onun yerine direk işini halletmeyi ediyor.Sadece bu değilde normal zamanda da işten gelir yemeğini çayını içer ya tlf oynar yada uyur.Ben ise gece yarısına kadar evde işini yap çocüklarla uğraş akşam iki güler yüz göreyim diye uğraşırım ama eşim işten geldiğinde soğuk mesafeli haline maruz kalıyorum.Beni sizce sevmiyor mu çünkü beni sevdiğinı söylemeyeli çok uzun zaman oldu hiç güzel sözler söylemez,yüzüne vurduğumda kuruntu yaptıgımı saçmaladığımı söylüyorum.Sizce bu durumda ben mi kuruntuluk yapıp saçmalıyorum yoksa eşim bazı şeylerin üstünü mü örtmeye çalışıyor?
Hayır bence olmuyor, eğer böyle davranıyorsa bir problem vardır .Erkekler hep mi böyle oluyor acaba
Aslında bu konuyu söylemek istemiyordum ama bundan da şüphelenmiyor değilim.Normalde iki telefon kullanıyor biri şirket diğeri şahsi.Şirket telefonu sürekli etrafta yada mutfakta falan durur ama şahsi tlf sürekli onda bazen fotolarına bakmak istiyor verene kadar kır defa düşünüyor verirkende yanımda duruyor.Dün mesela kanepede uyuyordu.Tlf sehpanın üstündeydi yerine yatması için o kadar seslenmedi uyanmadı ama tlf alınca fişek gibi uyanıp çocuğu yatağına yatırdi yana döne tlf aradı bende tlfnun diyince elimden aldı.Bunlara bakınca düşünmüyor değilim umarım kuruntu yapıyorum çünkü iki çocuğum yuvamın yıkılmasını istemiyorum.Çok üzülerek söylüyorum ama başka biri olabilir mi ?
Telefonunda şifre falan var mı ? Gece gizlice bi baksanız , telefonu saklaması şüpheli .Aslında bu konuyu söylemek istemiyordum ama bundan da şüphelenmiyor değilim.Normalde iki telefon kullanıyor biri şirket diğeri şahsi.Şirket telefonu sürekli etrafta yada mutfakta falan durur ama şahsi tlf sürekli onda bazen fotolarına bakmak istiyor verene kadar kır defa düşünüyor verirkende yanımda duruyor.Dün mesela kanepede uyuyordu.Tlf sehpanın üstündeydi yerine yatması için o kadar seslenmedi uyanmadı ama tlf alınca fişek gibi uyanıp çocuğu yatağına yatırdi yana döne tlf aradı bende tlfnun diyince elimden aldı.Bunlara bakınca düşünmüyor değilim umarım kuruntu yapıyorum çünkü iki çocuğum yuvamın yıkılmasını istemiyorum.
şifreyi biliyorum baktım bir defa birşey bulamadımTelefonunda şifre falan var mı ? Gece gizlice bi baksanız , telefonu saklaması şüpheli .
eşime göre de saçmalıyorum boş yere kuruyorum.Erkeklerin cogu telde vakit geciriyor artik ama yatakta bencil
Olmasi ve dokunmak
Istememesi bence sevgisizlik ornegi..
sizce nasıl bir yol izlemeliyimMonoton bı evlilik halini almış herşey rutinleşmis sanki. İçinize şüphe düştüyse vardır birşeyler ama evlilikte özveri istiyor değişiklik yoksa dümdüz gider sevgi de azalır.