- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
inan anlattığımdanda iyi bir insan etrafındada çok sevilen sayılan bir insan. eşimi seviyorum ama diyorumya boşanma düşüncesi çok çabuk oluşuyo bende. evet eskiler aklıma geldikçe damarlarım çekiliyor. kv den nefret ediyorum. ama onunla bi sıkıntım kalmadı. 2-3 ayda bir ya o gelir ya ben giderim görüştüğümüzde kimse kimseye kırıcı konuşmaz.eğer anlattığın gibiyse eşin bence sen kendine dert arıyorsun..geçmiş gitmiş işte neden eskiyi önüne engel yapıyorsun ki...
sevmiyosundur eşini bence ondan senin bu durumun
öyle demeyin lütfen. ben bu durumdan rahatsız olduğum için konu açtım. böyle olsun istemiyorum.Hani burda bazen kadınlara tavsiyelerde filan bulunuyorlar ya sen de onu umursama filan gibi. Eşiniz de size öyle yapmalı herhalde. Biz buna kısaca buldum da bunuyorum psikolojisi diyoruz!
eee sorun ne o zaman?inan anlattığımdanda iyi bir insan etrafındada çok sevilen sayılan bir insan. eşimi seviyorum ama diyorumya boşanma düşüncesi çok çabuk oluşuyo bende. evet eskiler aklıma geldikçe damarlarım çekiliyor. kv den nefret ediyorum. ama onunla bi sıkıntım kalmadı. 2-3 ayda bir ya o gelir ya ben giderim görüştüğümüzde kimse kimseye kırıcı konuşmaz.
eşimle birkez tartışmamız oldu çocuk yüzündendi onuda açmıştım buraya hatta ordada acaba hata bendemi sizce özür dileyimmi diye sormuştum. eşim genel anlamda bu konuda anlattığım gibi bir insan. cinsel konudada yine eşim çok iyi bir insan ilişkimizde çok fedakar. ama ben onu bu konuda mutlu edemiyorum ilişkimden haz alamıyorum diye konu açmıştım yine ordada eşimin fedakarlıklarından bahsetmiştim.Bunu yanlış anlama, durup senin konularını gündeme getireyim seni vurayım gibi bir amacım yok.
Ama bu konunla kendini rahatlatmaya çalışıyor gibisin.
Bir göz attım cinsel paylaşımınız yokmuş, onu memnun edememekten yakınıyormuşsun, senden bıktığını eve gelmek istemediğini söyleyip duran, bağrış çağrış kavga ettiğin bir eşin varmış
Peki bunlarla beraber nasıl bu konuda anlattığın kadar mükemmel olabiliyor ki?
Tekrar kusura bakmayın eski konularınıza baktım, çünkü bariz kendinizi rahatlatmak istiyor gibiydiniz, sanki buna inanmak, onu iyi görmek, kendiniz suçlayıp bu evliliği kurtarmak amacınız var gibiydi...
Öyle hissettim
bir insan bukadar değişebilirmiCan'ım sen öyle hemen gözden çıkarabileceğini zannediyor olabilir misin acaba?
Aynı şeyleri ben de eşim için hissederdim,annem babam bile beni bu kadar sevmedi,fedakarlık göstermedi,emek vermedi derdim,düşünün.Parmakla gösterilen bir insandı.
Yıllar ve yıllar sonra öyle bir değişti ki bana dünyada cehennemi yaşatıyor.Benden vazgeçemezsin,o beni benim onu sevdiğimden çok seviyor dediğim Ada'm bana sağ gösterip sol vurdu.Kalp ağrımı ve çektiğim duygusal acıyı anlatamam.Boşanmaya çalışıyorum,şeytana dönüştü.
Eşin senin beklentilerini karşıladığı ve her şey normal seyrinde devam ettiği için vazgeçebilirim sanıyorsun.Ama o iyi muamelenin müptelası oluyor insan Zaman'la.Tam tersi olduğunda sudan çıkmış balığa dönüyor insan.Aynı benim gibi..
yok eşime söylemiyorum ama içimde biyerlerde bu düşünce kemiriyor beni.sen her boşanma isteğini eşine de diyorsan oda bir gün tamam derse ne yapacaksın?
yok eşime söylemiyorum ama içimde biyerlerde bu düşünce kemiriyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?