• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin beni sevdiği gibi bende onu sevmek istiyorum.

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar, sizlerle konuşmak beni çok rahatlıyor.

on yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik. 2 kızımız var 10 ve 4 yaşında. eşim çok anlayışlı ileri görüşlü bir insan. verdiğim tüm kararlarda tek destekçimdir. çok cömerttir. hiç bir konuda sıkmaz bunaltmaz. her anlamda anlayışlıdır. bencil değildir. en çirkin halimlede en kokuşmuş halimlede sever beni övgüler yapar. hastalandığımda elinden gelenin fazlasını yapar. ilaçlarımı benden çok o takip eder. kimseye laf söyletmez. arkamdan konuşturmaz. anneme babama damat değil erkek evlattır. her işlerine koşar ve asla lafını bile etmez. babamlar hergünde gelse bize sanki aylardır gelmiyorlar gibi karşılar. kızlarımıza çok iyi bir babadır. onlarla arkadaş olur. dertlerini benden daha çok dinler daha çok ilgilenir. bakımlıdır temizdir düzenlidir. 10 yılda birkez olsun ter kokusunu almadım. ama azıcık bir sürtüşme olsun aramızda ben hemen boşanmayı düşünüyorum. aklım çok karışıyor. eşimi çok çabuk gözden çıkarabiliyorum. yani o olmazsa olmaz diye bişey yok bende. istiyorumki bende ona öyle olayım. her haliyle seveyim. ama olmuyor ufacık şeyler çok büyüyor gözümde.

ilk evlendiğimiz maddiyatımız çok iyi değildi bende çalışmıyordum. 2 yıl kv ile oturduk o dönem sağolsun kvdem ilk yıllarımızın içine etti. çok çektirdi bana. eşim hep benle annesi arasında kaldı. acaba o günlerin sıkıntısını halen atamadım o yüzdenmi eşime karşı böyleyim. bu durumdan nasıl kurtulurum.

Bunu yanlış anlama, durup senin konularını gündeme getireyim seni vurayım gibi bir amacım yok.

Ama bu konunla kendini rahatlatmaya çalışıyor gibisin.

Bir göz attım cinsel paylaşımınız yokmuş, onu memnun edememekten yakınıyormuşsun, senden bıktığını eve gelmek istemediğini söyleyip duran, bağrış çağrış kavga ettiğin bir eşin varmış

Peki bunlarla beraber nasıl bu konuda anlattığın kadar mükemmel olabiliyor ki?

Tekrar kusura bakmayın eski konularınıza baktım, çünkü bariz kendinizi rahatlatmak istiyor gibiydiniz, sanki buna inanmak, onu iyi görmek, kendiniz suçlayıp bu evliliği kurtarmak amacınız var gibiydi...

Öyle hissettim

eğer anlattığın gibiyse eşin bence sen kendine dert arıyorsun..geçmiş gitmiş işte neden eskiyi önüne engel yapıyorsun ki...
sevmiyosundur eşini bence ondan senin bu durumun
inan anlattığımdanda iyi bir insan etrafındada çok sevilen sayılan bir insan. eşimi seviyorum ama diyorumya boşanma düşüncesi çok çabuk oluşuyo bende. evet eskiler aklıma geldikçe damarlarım çekiliyor. kv den nefret ediyorum. ama onunla bi sıkıntım kalmadı. 2-3 ayda bir ya o gelir ya ben giderim görüştüğümüzde kimse kimseye kırıcı konuşmaz.

Hani burda bazen kadınlara tavsiyelerde filan bulunuyorlar ya sen de onu umursama filan gibi. Eşiniz de size öyle yapmalı herhalde. Biz buna kısaca buldum da bunuyorum psikolojisi diyoruz!
öyle demeyin lütfen. ben bu durumdan rahatsız olduğum için konu açtım. böyle olsun istemiyorum.

inan anlattığımdanda iyi bir insan etrafındada çok sevilen sayılan bir insan. eşimi seviyorum ama diyorumya boşanma düşüncesi çok çabuk oluşuyo bende. evet eskiler aklıma geldikçe damarlarım çekiliyor. kv den nefret ediyorum. ama onunla bi sıkıntım kalmadı. 2-3 ayda bir ya o gelir ya ben giderim görüştüğümüzde kimse kimseye kırıcı konuşmaz.
eee sorun ne o zaman?
hani zorla sevilmez anlayabilirim ben bunu ama siz neden bunu anlayabilmek için on yıl beklediniz ki?

Bunu yanlış anlama, durup senin konularını gündeme getireyim seni vurayım gibi bir amacım yok.

Ama bu konunla kendini rahatlatmaya çalışıyor gibisin.

Bir göz attım cinsel paylaşımınız yokmuş, onu memnun edememekten yakınıyormuşsun, senden bıktığını eve gelmek istemediğini söyleyip duran, bağrış çağrış kavga ettiğin bir eşin varmış

Peki bunlarla beraber nasıl bu konuda anlattığın kadar mükemmel olabiliyor ki?

Tekrar kusura bakmayın eski konularınıza baktım, çünkü bariz kendinizi rahatlatmak istiyor gibiydiniz, sanki buna inanmak, onu iyi görmek, kendiniz suçlayıp bu evliliği kurtarmak amacınız var gibiydi...

Öyle hissettim
eşimle birkez tartışmamız oldu çocuk yüzündendi onuda açmıştım buraya hatta ordada acaba hata bendemi sizce özür dileyimmi diye sormuştum. eşim genel anlamda bu konuda anlattığım gibi bir insan. cinsel konudada yine eşim çok iyi bir insan ilişkimizde çok fedakar. ama ben onu bu konuda mutlu edemiyorum ilişkimden haz alamıyorum diye konu açmıştım yine ordada eşimin fedakarlıklarından bahsetmiştim.

Can'ım sen öyle hemen gözden çıkarabileceğini zannediyor olabilir misin acaba?

Aynı şeyleri ben de eşim için hissederdim,annem babam bile beni bu kadar sevmedi,fedakarlık göstermedi,emek vermedi derdim,düşünün.Parmakla gösterilen bir insandı.

Yıllar ve yıllar sonra öyle bir değişti ki bana dünyada cehennemi yaşatıyor.Benden vazgeçemezsin,o beni benim onu sevdiğimden çok seviyor dediğim Ada'm bana sağ gösterip sol vurdu.Kalp ağrımı ve çektiğim duygusal acıyı anlatamam.Boşanmaya çalışıyorum,şeytana dönüştü.

Eşin senin beklentilerini karşıladığı ve her şey normal seyrinde devam ettiği için vazgeçebilirim sanıyorsun.Ama o iyi muamelenin müptelası oluyor insan Zaman'la.Tam tersi olduğunda sudan çıkmış balığa dönüyor insan.Aynı benim gibi..

Eşi çok iyi diye kadın onu sevmek zorunda mı?Şu durumda eşi iyi diye hissedebilecegi tek şey minnet duygusu olabilir.

Sevmek böyle bi şey değil yani biri iyi diye sevilmez.O tren kaçmış sizin için.Saygı çerçevesinde gayet devam edebilirsiniz ilişkinize yok ben sevmek sevilmek istiyorum diyorsanız yapılacak şey belli.Bu riske de emin olun değmez

Can'ım sen öyle hemen gözden çıkarabileceğini zannediyor olabilir misin acaba?

Aynı şeyleri ben de eşim için hissederdim,annem babam bile beni bu kadar sevmedi,fedakarlık göstermedi,emek vermedi derdim,düşünün.Parmakla gösterilen bir insandı.

Yıllar ve yıllar sonra öyle bir değişti ki bana dünyada cehennemi yaşatıyor.Benden vazgeçemezsin,o beni benim onu sevdiğimden çok seviyor dediğim Ada'm bana sağ gösterip sol vurdu.Kalp ağrımı ve çektiğim duygusal acıyı anlatamam.Boşanmaya çalışıyorum,şeytana dönüştü.

Eşin senin beklentilerini karşıladığı ve her şey normal seyrinde devam ettiği için vazgeçebilirim sanıyorsun.Ama o iyi muamelenin müptelası oluyor insan Zaman'la.Tam tersi olduğunda sudan çıkmış balığa dönüyor insan.Aynı benim gibi..
bir insan bukadar değişebilirmi

yok eşime söylemiyorum ama içimde biyerlerde bu düşünce kemiriyor beni.

içinde ikilemler yaşadığın aşikar. belki gerçekten sevmiyorsun iyiliği için birliktesin onu bilemeyiz. bunu çözmek için bence psikolojik yardım almalısın. sen daha kendini çözememişsin çünkü.
eşin sana fazla şöyle yapmalıydı böyle yapmalıydı diyenlere katılmıyorum. herkesin ruh hali bir değil ki.

Back
X