Eşimin beni kadınsı bulmaması

Evet malesef silikonu çıkarmak zorunda kalan insanlar var.Yabancı bir madde sonuçta.Valla dolgun meme benim bile ilgimi çekiyor.Dizide falan görünce bile eşim bakınca triplere giriyorum.Dediğiniz gibi ben arzumu belli edemiyorum.Dişilik organı olarak görülen bölgedeki dokunun az olması nedeniyle hep çekingenim yani o da karşılıklı çekimi etkiliyo

Sizin özgüvensiz olmanız memelerinizin küçük olmasından yüz kat daha çok soğumasına sebep olur bence. Geçmişte öyle bir erkek arkadaşım vardı, ben hiç dert etmememe rağmen penisim küçük deyip duruyordu, bu şekilde zamanla çekim duymamaya başladım maalesef.

Özgüvenli olmaya çalışıyorum, haklısınız.Benim durumumda olup ameliyat sonrası özgüvenleri yükselen çok kadın var.Her şeyi ona baglamamakla birlikte olumlu etkileyeceğini düşünüyorum nedense

O zaman olun ameliyat ama doktor seçimini çok fazla araştırarak yapın. Çok önemli çünkü. Bir de her şeyi buna bağlamayın, ameliyat olmadan da dişil enerjinizi dışarı vuracak cesaretiniz olsun. Alt tarafı bir meme, doku parçası, her şeyi değiştirmeye yetmez tek başına. Bir de ben özgüvensiz biriyim dışarıdan feminen bir tip gibi görünmeme rağmen. Memeniz büyük olunca bol bol taciz ediliyorsunuz, çok olumlu bir katkı da sağlamıyor :) Tabii herkes aynı değil, umarım mutlu olursunuz.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi hersey demek değil ama bir anlamda da dişiliğin sembolü.Yıllardır eksikliğini yaşadığımdan olsa gerek aynaya bakınca iyi hissetmek istiyorum.Doktor konusunu iyi araştırıp kafamdaki tereddütleri geçirebilirsem ameliyat olurum.

Silikon öyle sert ve yapay değil. Soylemeseniz anlamazlar o derece doğal )

Hic durma ve hemen yaptir. 8 yıl oldu ben. yaptirdim. Asiri memnunum. Yaptırınca anladim ki kadin demek meme demekmis.

Ozguvenin tavanda olacak. Üzerinde ki her sey cok guzel duracak. Benim de yoktu o psiklolojiyi cok iyi biliyorum. Dusunme ve yaptir. Ameliyat kolay ilk üç gun zor sadece. 15 gun sonra iyi ki de yaptirmisim diyeceksin.

Ozguvenin tavanda olacak. Üzerinde ki her sey cok guzel duracak. Benim de yoktu o psiklolojiyi cok iyi biliyorum. Dusunme ve yaptir. Ameliyat kolay ilk üç gun zor sadece. 15 gun sonra iyi ki de yaptirmisim diyeceksin.
Merhaba, yaptırmadan önce nasıldı çok mu küçüktü acaba meraktan soruyorum.

şerbetçi otunu nasıl hazırlıyorsunuz? buz masajı zor olmuyor mu ?bende neler denedim ama büyümedi

şerbetçi otunu nasıl hazırlıyorsunuz? buz masajı zor olmuyor mu ?bende neler denedim ama büyümedi
Merhaba ; serbetçiotu ve rezeneyi 1 su bardağı sıcak suda demliyorum süzüp içiyorum. Buz masajı içinde karın bölgesine havlu sarıp yünlü bir eldivenle yapıyorum üşüme hissiyatı minimum oluyor.

Mrb burun estetiği oldum demissiniz ne gibi sıkıntılar yaşadınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…