- 22 Mayıs 2019
- 544
- 265
- 33
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Tabiki mükemmel değil eşimin de göbeği var ama hiç umrumda değil.Kendimle barışık olabilmeyi ben de çok isterdim.Görüntünüze bu kdar takmayın Allah aşkına ya. Kocanız çok mu mikemmel hepimizin kusurları var. Hele çocuk doğurdum her yanım pörsüdü eski kiloma gelsem de asla eski görüntümde değilim yaş oldu 35. Memeler emzirmekten sarktı. Zaten küçüktü şu an aşağı gitti. Karnımda sezaryen izi. Hala kendime o bahsettiğin gecelikleri yakıştırıyorum. Eşim de beni beğeniyor. Konu bambaşka yani.
He çok istiyorsan da yaptır memeyi gitsin yani. Bu takıntıyla hayat geçmez.
Sormayın ya memeler oldu süzme yoğurt torbası zaten dolgun değildi kilom olmasına rağmen mahçup mahçup aşağa bakıyolar ben takıyorum eşim hiç lafını etmedi beni beğendiğini de her halinden anlıyorumGörüntünüze bu kdar takmayın Allah aşkına ya. Kocanız çok mu mikemmel hepimizin kusurları var. Hele çocuk doğurdum her yanım pörsüdü eski kiloma gelsem de asla eski görüntümde değilim yaş oldu 35. Memeler emzirmekten sarktı. Zaten küçüktü şu an aşağı gitti. Karnımda sezaryen izi. Hala kendime o bahsettiğin gecelikleri yakıştırıyorum. Eşim de beni beğeniyor. Konu bambaşka yani.
He çok istiyorsan da yaptır memeyi gitsin yani. Bu takıntıyla hayat geçmez.
Sormayın ya memeler oldu süzme yoğurt torbası zaten dolgun değildi kilom olmasına rağmen mahçup mahçup aşağa bakıyolar ben takıyorum eşim hiç lafını etmedi beni beğendiğini de her halinden anlıyorum
Emziriyorum hala ama artık büyük değiller boşaldı içi sankiHahahha süzme yoğurt torbası güzel bir benzetmeymiş. Emzirirken yine iyidi kocaman oluyordu. Emzirme bitti memeler gitti
Kendim için yaptrmak istiyorum.Pek dokunmaması da kötü hissettiriyo beni demekki ilgisini çekemiyorum diyorum.Hersey gögüs demek değil farkındayım ama eksikliği de zor bir duygu.Teşekkür ederimSırf eşiniz için yaptırmayın bence. Benimde küçüktür çokta memnunum yaptırmayıda hiç düşünmüyorum eşim istese dahi. Cinsellik sadece göğüsten ibaret değil ki. Birde yaptırdığınız halde devam ederse bu durumu? Belki siz yanlış anlamışsınızdır sorun minyonluğunuz küçük göğsünüz değildir.
bebeginiz oldugundada buyuyecektir1.60 boy ve 50 kg dayım.Kilo alsam da ordan almıyorum malesef ya da alsam da dikkate deger bir büyüme olmaz heralde
Beni sevdiğini biliyorum ama cinsellik konusunda o çekimi hissedemiyorum bana karşı.Gögüslerimin onunkine yakın olması falan ne bileyim kötü hissettiriyo.Hep o konuya odaklandım galiba aşamıyorum.Eşimin de tabiki mükemmel bir fiziği yok.Dediğiniz çok doğru kendime çok odaklanmışım.Sevdiğin insan ekstra çekicidir, seksidir, arzunu artırır evet ama, sevdiğini iddia ettiğin birini sırf memeleri ya da pipisi küçük diye arzulamıyorsan sende bir problem var demektir. Sevmiyorsundur muhtemelen, hiçbir şekilde çekici bulmuyorsundur. Eşiniz böyle düşünmüyordur belki, kendi kendinize paranoya yapıyor da olabilirsiniz.
Bir yerde okumuştum, "kadınlar karşılarındaki erkeğin kendilerini çekici bulup bulmadıklarına o kadar odaklanmışlar ki, karşılarındaki erkeği kendileri çekici buluyorlar mı en başta acaba diye düşünmeyi unutuyorlar" gibi bir şeydi. Sizin durum da öyle.
Eşinizin sizi kadınsı bulmadığını ve büyük dolgun göğüs sevdiğini nereden anladınız?Beni sevdiğini biliyorum ama cinsellik konusunda o çekimi hissedemiyorum bana karşı.Gögüslerimin onunkine yakın olması falan ne bileyim kötü hissettiriyo.Hep o konuya odaklandım galiba aşamıyorum.Eşimin de tabiki mükemmel bir fiziği yok.Dediğiniz çok doğru kendime çok odaklanmışım.
Evlenmeden önce kaç beden olduğunu merak etmişti.Sonrasında ilerde eşinin gömlek düğmelerini açma gibi hayalleri olduğundan bahsetmişti.Beni sevdiğini bilsem de o anlamda eksiklik hissediyorum.Dokunduğunda destekli sütyenlerin süngeri geliyo eline falan çok utanıyorumEşinizin sizi kadınsı bulmadığını ve büyük dolgun göğüs sevdiğini nereden anladınız?
Ameliyattan korkuyorsanız jel dolgu var. Onu araştırabilirsiniz.Evlenmeden önce kaç beden olduğunu merak etmişti.Sonrasında ilerde eşinin gömlek düğmelerini açma gibi hayalleri olduğundan bahsetmişti.Beni sevdiğini bilsem de o anlamda eksiklik hissediyorum.Dokunduğunda destekli sütyenlerin süngeri geliyo eline falan çok utanıyorum
Selülit yaptı mı bunu çok merak ediyorumBende göğüs büyüten tek şey, doğum kontrol hapı oldu.
Aman diyim, tavsiye değil
Ameliyat olmak istiyorum.Eşimi de ikna ettim.Protezin ilerde vücuda zarar vermesinden korkuyorum sadece.Burda bazen olumsuz şeyler okuyorum çünkü.Ameliyattan korkuyorsanız jel dolgu var. Onu araştırabilirsiniz.
Hiç kullanmadım .Bende göğüs büyüten tek şey, doğum kontrol hapı oldu.
Aman diyim, tavsiye değil