Eşimin beni kadınsı bulmaması

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
544
265
33
Merhabalar, bir yılllık evliyim.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Ama beni tatlı bir bebek gibi seviyo , kadın gibi değil de.Minyonum. gögüslerim küçük.Sürekli destekli sütyenlerle dolaşıyorum.Diğer türlü dümdüz görünüyor.Bu anlamda özgüvenim çok düşük.Yaptırmayı çok istiyorum.Kendi özgüvenim için gerekli olduğunu düşünüyorum.Eşimle aramızdaki durum da kadınlık gururumu çok incitiyor.Sanki yeterince arzulamıyor diye düşünüyorum gögüslerimden dolayı.Bana dantelli gecelikler alıyo ama deneyemiyorum bile gögüslerimden dolayı yakışmıyo.Eşimin beklentilerini karşılayamamak beni çok yıpratıyo.Büyük ve dolgun göğüs sevdiğini biliyorum.Yaptırcam ama korkuyorum vücuduma zararı olur diye.Diğer türlü de evliliğim güzel gitmiyo ,ona çekici gelmediğimi hissediyorum.Fikirlerinize ihtiyacım var

Kendisi mi söylüyor büyük göğüs seviyorum diye. Yapayındansa doğalını tercih eder belki, silikon taktırma fikrinizi biliyor mu? Biliyorsa tepkisi ne yönde?

Bende 1.60 55 kiloyum 50 kiloyken biraz daha küçüktü
Dolgunlasma oluyor mu kilo alınca acaba bi 5 kilo almayi düşünüyorum sırf bu yüzden. Benim emzirme vs den sonra çok yumuşadı içi biraz dolgunlassin istiyorum

Dolgunlasma oluyor mu kilo alınca acaba bi 5 kilo almayi düşünüyorum sırf bu yüzden. Benim emzirme vs den sonra çok yumuşadı içi biraz dolgunlassin istiyorum
Doğumdan önceki gibi olmuyor ya kilo etkili ama bence yine daha iyi duruyor. Göbekten de almasak keşke

Erkekler göğüsten çok kalçaya dikkat ediyorlar sanırım üzülmeyin. Ben 25 gündür şerbetçi otu içiyorum ve buz masajı yapıyorum 80cmden 84 e kadar çıktı. Çok önceden deneyip bırakmıştım bu sefer "kendimi gözlemleyerek" devam ediyorum.

Eşiniz böyle bir şey ima ediyor mu siz niye böyle bir fikre kapıldınız belki de sizi olduğunuz gibi seviyor evlenmiş yani sonuçta ve bence minyon olduğunuzu söylüyorsunuz çok sırıttığınızı sanmam büyük olsa da çok dikkat çekiyor diyebilir yani bilemedim o yüzden bence eşinizle bir iletişime geçin derim

Görüntünüze bu kdar takmayın Allah aşkına ya. Kocanız çok mu mikemmel hepimizin kusurları var. Hele çocuk doğurdum her yanım pörsüdü eski kiloma gelsem de asla eski görüntümde değilim yaş oldu 35. Memeler emzirmekten sarktı. Zaten küçüktü şu an aşağı gitti. Karnımda sezaryen izi. Hala kendime o bahsettiğin gecelikleri yakıştırıyorum. Eşim de beni beğeniyor. Konu bambaşka yani.
He çok istiyorsan da yaptır memeyi gitsin yani. Bu takıntıyla hayat geçmez.

Kendisi mi söylüyor büyük göğüs seviyorum diye. Yapayındansa doğalını tercih eder belki, silikon taktırma fikrinizi biliyor mu? Biliyorsa tepkisi ne yönde?
Görmeden önce soruyordu kaç beden olduğunu.Bir de ilerde evlendiğimde eşimin üzerinde sadece beyaz bir gömlek olmasını ve o düğmeleri açmayı hayal ederdim demişti.Önceleri yaptırma fikrine çok karşıydı , doğal seviyorum diyordu .Çok kafaya taktığımı görünce bana bıraktı.

Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Beni olduğum gibi sevdiğini biliyorum ama biraz dolgun olmasını istediğini hissediyorum.Bedenini falan sorardı görmeden önce.Ne zaman dokunsa kendimi çekiyorum istemsiz olarak geriliyorum.Destekli sütyenlerin süngeri geliyo eline çünkü.Sağlığıma zararlı olma ihtimali olmasa hemen yaptıracağım da işte

E doğal seviyorum demiş işte daha ne? Sadece görüntü de büyük olacak ellemeye kalksa semsert yapay yapay gelecek eline. Belki hoşlanmayacak o zaman ne yapacaksınız eski haline dönmek için tekrardan operasyon geçirmeyi göze alabilecek misiniz? Gerçi teknoloji de gelişti silikondan ziyade yağ enjekte ettirenler var daha doğal durması acısından. Illa yaptıracaksanız da öyle şeylere yönelin bence.

İmkaniniz varsa yaptirin bence. Ama kendiniz icin yaptirin cunku en önemlisi sizin mutlu hissetmeniz. Cevremde cok var yaptiran kadinlar gayet güzel duruyor hatta bende dogum emzirme doneminden sonra yaptirmayi düşünüyorum. Cok kucuk degiller ama daha dolgun bi meme hayalim

Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.İnşallah bu psikolojiden kurtulmanın bir yolunu bulurum.

Evet kendim için çok istiyorum.Özgüvenimi yükselteceğini düşünüyorum.Öncelikle benim kendimi kadın gibi hissetmem gerekiyor Hersey meme demek değil bunun farkındayım ama eksikliğini çok hissediyorum.Sütyensiz hiçbirsey yakışmıyor.İlişkide yine hep bir özgüven problemi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…