- 30 Mayıs 2024
- 30
- 6
- 33
- Konu Sahibi Minikoala23
Merhaba, tanıdığım insanlara anlatamadığım için burdan yazıyorum. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. 8yıldır evliyim. Eşimin instagramında geçen sene 4 ay beraber çalıştığı iş arkadaşı bayanın ekli olduğunu gördüm. Çok fazla insan da eklemediği için neden takipleştiklerini sordum. Çünkü bence sosyal medya insanları özel hayatına dahil etmektir. Bahsi geçen iş arkadaşı da yeni evli. Sonrasında eşimin facebookunda 3-4 kez bu bayanın sayfasına girdiğini hatta bayanın eşinin de sayfasına girdiğini gördüm. Bu bence karşısındaki kişiye ilgisi olduğunu gösterir. Neden kadına ve eşine baktığını sordum. Denk geldi baktm ben tanıdığım herkese bakıyorum dedi. Baktığını farkettiğim için girip facebook hareketlerine baktım ve birden fazla bakmış olduğunu gördüm. Bir kere bakarsın 26ekimde hem kadına hem kocasına bakmışsın, 30 ekimde yine kadına bakmışsın. Bu benim mantığıma oturmuyor dedim fakat bi şekilde beni suçlu çıkarmayı başarıyor. O böyle bir şey görse benim ona yakıştırdıklarımı yakıştırmazmış bana güveniyormuş, ben takıntılıymışım. Manipüle edildiğimi düşünüyorum. Buarada geçen seneden beri sürekli tartışmalar içindeyiz. Geçen sene kışın da bir sosyal medya forumunda genç bir kızla yazıştığını görmüştüm evet içerikte rahatsız edici bir şey yoktu belki ama aynı durumu bende görseydi kesinlikle sorun çıkaracaktı fakat bundan rahatsız olduğum için beni suçladı bağırdı çağırdı. O zman da takıntılı olduğumu söylemişti. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu durumda?