Esimin baskalariyla yazisma istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.

erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez
Tabi ki bu düşünce yanlış ..

Fakat siz kendi eşinizi tanırsınız..
Ayrıca eski sevgilisi ile iletişim kurması garip bu konuda onunla konuşabilirsiniz.

Siz eski sevgilinizle konuşsanız o nasıl karşılar?

Birbirinizi cok sevdıgınızı sanıyorsunuz, Kocanız saygısız budalanın teki.
Göz yumulacak saygi duyulacak seyler yapmiyor. Nasıl manıpule ettiyse sizi, sıze yapılan normal gelmeye baslamıs sorun bende mi demek uzeresiniz.
Soyleyın adam olsun.

Tanımadıgı kadınlara yazmak eski sevgiliyle konusmak, ezikce.

Evli erkekler başka kadınlarla tabiki konuşabilir ama tanımadıkları kadınlara abazan gibi selam yazmayı kapsamıyor bu ya da eski sevgiliyle fikfik konuşmayı... Siz de koca elden gitmesin diye gözünüzü kapayıp durmayın basbaya aldatılıyorsunuz işte. Kocanız olmuş akbaba :)

Eşiniz normal çevresindeki kadınlarla konuşmak istemiyor ki tanımadığı kadınlarla eski sevgilisyle falan konuşmak istiyor. Sizde buna normal mi diye soruyorsanız ya çok iyi niyetlisiniz ya fazla güveniyorsunız böyle birşeyi ilk gördüğünüz anda başlarım senim sohbetine muhabbetine diye başlayıp devamını getirseydiniz eşinizin o konuşmak isteme istediği kaybolurdu. Bazılarına yanlış gelebilir ama ortak bi alanda bulunmadığı bi kadınla bi durum yokken tanışıp konuşmak isteği bana göre olamaz öyle bi isteği varsa da kıyameti koparırım hele eski sevgili sanki yazacak ... bence çevreki akbaba kılıklı kadınlardan önce laf olsun diye demiyorum eşinize sahip çıkın hiç normal değil

Eşimin kadın arkadaşları var aynı benim erkek arkadaşlarım olduğu gibi. Okul yıllarından, iş hayatından, bazılarıyla sıklıkla görüştüğümüz bazılarıyla ara sıra hal hatır sorduğumuz bir sürü arkadaşımız var. Eskiden duygusal ilişkiler yaşadığımız insanların da bazıları hayatımızda, her çift kaldıramaz bunu muhtemelen ama bizim için sorun olmuyor. Amma ve lakin, tanımadığı insanlara sapık gibi selam naber yazacak adamın da anasından emdiği sütü burnundan getiririm.

Merhaba arkadaşlar eşim bir kurumda çalışıyo bazen iş arkadaşlarıyla bazen de sosyal medyada tanımadığı kişilere selam mrb diye yazışmalar yapıyı içeriği asla kötü değil normal sohbet ama neden evliyken başkalarıyla konuşmak istesin sizce ben çok mu kilitliyorum eşimi eşime çok güveniyorum ama ben tepki gösterdiğim için ona yazan kızlar olunca ya da o yazınca mesajlari siliyo ben gorup ona kizmayayim tartismayalim diye. Mesela eski sevgilisi ona msj atmis asker künyen bende duruyo atmaya kıyamadım sana göndereyim diyor. Ben gördüm çok kızdım evlenmişiz hala yaziyo sürekli eski sevgilisinin profiline bakıyo face de.bazen yazışıyorlar güzel temennilerde bulunuyorlar birbirlerine ama ben rahatsız oluyorum. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Siz de eşinize böyle baskı kuruyor musunuz evli erkekler baska kadinlarla normal sohbet bile edemez dusuncesi yanlis mi acaba onu bunaltmak da istemiyorum ama serbest de birakamam. Cunku cevresindeki akbaba kılıklı kadinlara hic guvenim yok.
evli insanlar yalnızca birbirleriyle konuşur diye bir dünya yok.her insanın kendi arkadaşlıkları ve sosyal çevresi olur/olmalı.bu kafadan bir çıkın önce.tabiki evli insanlar karşı cinsle sohbet edebilir.ama sizin kocanıza gelirsek bu adamın gözü göz değil, eski sevgilisinin profiline bakıp mesajlaşmalar ay yok atmaya kıyamadım sana vereyimler, tanımadığı insanlara mesaj atmalar falan hayırdır? adam aranıyor resmen.evlilerin başkalarıyla sohbet bile etmemesi gerektiği konusunda çok katısınız (ki çok yanlış düşünüyorsunuz) ama adam resmen sizin burnunuza soka soka aldatıyor bu ne perhiz ne lahana turşusu?ayrıca akbaba kılıklı kadınlar diye tabir ettiğiniz kadınlar size sadakat sözü vermedi, size kocanız sadakat sözü verdi.kocan seni aldatsa ki alenen aldatıyor , adamı melek ilan edip kadını suçlayacaksın.yok öyle bir dünya, senin kocan sana karşı sorumlu ve ayrıca görünen o ki konudaki tek akbaba senin kocan.

Tabi ki bu düşünce yanlış ..

Fakat siz kendi eşinizi tanırsınız..
Ayrıca eski sevgilisi ile iletişim kurması garip bu konuda onunla konuşabilirsiniz.

Siz eski sevgilinizle konuşsanız o nasıl karşılar?
Onunla düşman olamam diyor. Mesaj atınca cevap veririm diyor. Eski sevgilisini çok sevmis bir zamanlar düşman olamam diyo

Eşiniz normal çevresindeki kadınlarla konuşmak istemiyor ki tanımadığı kadınlarla eski sevgilisyle falan konuşmak istiyor. Sizde buna normal mi diye soruyorsanız ya çok iyi niyetlisiniz ya fazla güveniyorsunız böyle birşeyi ilk gördüğünüz anda başlarım senim sohbetine muhabbetine diye başlayıp devamını getirseydiniz eşinizin o konuşmak isteme istediği kaybolurdu. Bazılarına yanlış gelebilir ama ortak bi alanda bulunmadığı bi kadınla bi durum yokken tanışıp konuşmak isteği bana göre olamaz öyle bi isteği varsa da kıyameti koparırım hele eski sevgili sanki yazacak ... bence çevreki akbaba kılıklı kadınlardan önce laf olsun diye demiyorum eşinize sahip çıkın hiç normal değil
Ayy evde kıyametler koptu kaç kez gördüm 2 kere bana kızdığı için bilerek yazdı yabancılara. Sonra özür diledi. Ailesine söyledim. Babası rezil etti oğlunu. Ne bileyim ben çok iyi niyetliyim galiba.

Eski sevgilisini yolda görse selamlasabilir,
Ortak arkadaş çevresi vardır, arada aynı ortamda bulunabilir vs ama hususi olarak yazışmak için, öncesinde büyük fırtınayı göze alması lazım 😏
Kıskanç biri değilim, hatta rahat biriyim ama böyle aranıp duran adamı hoş karşılamam.
Ne anlıyormuş başkalarına selam naber? Yazmaktan.
Ergen işi bir kere. Akıllı olsun, adam olsun 👊🏻

Sende eski sevgiline bi selam ver bi eskilerden konuşun bakalım noluyo
Sen yapmazsın diyo.ben ilkokul arkadaşlarını bulup yazıştık diye tepi attı düşün yani altınıza kaçırdığımız senelerden bahsediyorum. Ya ben napim diyorum sen eski kırımlarınla konuşuyorsun diyorum kaç kıyamet kopardım bilseniz.

Eski sevgilisini yolda görse selamlasabilir,
Ortak arkadaş çevresi vardır, arada aynı ortamda bulunabilir vs ama hususi olarak yazışmak için, öncesinde büyük fırtınayı göze alması lazım 😏
Kıskanç biri değilim, hatta rahat biriyim ama böyle aranıp duran adamı hoş karşılamam.
Ne anlıyormuş başkalarına selam naber? Yazmaktan.
Ergen işi bir kere. Akıllı olsun, adam olsun 👊🏻
Aynen canım aynan ben gelemem öyle şeylere ben asla akrabalara bile selam nbr demiyorum sosyal medyada ona yanlış olacak diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X