Kabullendiyseniz araştırmayı, kurcalamayı bırakıp ailenize odaklanacaksınız. Kabullenemiyorsanız ayrılacaksınız. 3. bir seçenek yok bu konuda.Merhaba arkadaşlar öncelikle 2cocuğum var ve 4 yıllık Evliyim . Evliliğimizde herşey yolunda giderken ta ki 8 ay önce bi tramva yaşadım aldatılmak gibi tabi her ne kadar kabul etmesede..! Çocuklarım vardı boşanmayı seçmedim. Neyse şuan hala düzelmiş Değilim ki bu böyle nizamname kadar sürecek bilemiyorum . Güvensizlik had safhada. Bana Karsı soğuk davranıyor hissediyorum . Artık birşeyler araştırıp ortaya çıkartmaktan da çok yoruldum Napcam ben bi akıl verin
İşte tam da bu hata bi kere yapıldı ve bitti her şey içimdeki her şey neden devam ediyorum bilmiyorum belki bebeklerim içinŞüphe bir kere girdimi içe, o ilişki bitmiştir ne yazık ki... Ya bitiriceksiniz yada bu şekilde yaşamayı öğreneceksiniz..Çünkü eşiniz ağzıyla kuş tutsa, kurana yeminler etse siz artık ilk günki siz olamazsınız maalesef.. Çok üzgünüm, Allah yardımcınız olsun..
İşte tam da bu hata bi kere yapıldı ve bitti her şey içimdeki her şey neden devam ediyorum bilmiyorum belki bebeklerim için
forumda okuduğumuz ve etrafımızdan gördüğümüz kadarıyla 1 kez aldatan gene aldatıyoren kötü örneği ablamda yaşadık.aldattı eski eşi,bidaha yapmayacağına dair yeminler etti ama olmadı.aldattığı kişi ise 15 yıl önceki sevgilisiydi affedince daha beter oldu diyordu ablam.sanki kabullenmiş gibi gördü beni diyordu.evlatların için yapabileceğin en büyük kötülük mutsuz bir evlilikte onları büyütmek.kendinede evlatlarınada yazık etme canım
aynen canım.ablama çok kızmıştım nasıl affedersin diye ama dinlemedi.herkesin kendi hayatı sonuçta ama adam yoldan sapmış bi kere.çocuğum için sabredicem dedi ettide 1 sene.yeğenim 6 yaşındaydı herşeyin farkına vardı.üzüyor babam seni boşan dedi küçücük çocukAffedince daha beter oluyor evet. Çünkü nasılsa evdeki affediyor oluyor. Artık kolay lokma oluyor. bana muhtaç oluyor.
Ben boşanacağım dediğimde eşimin ailesi bana Şunları dedi : sen dırdır yapınca kocanda gitmiştir baskalarına suç senin diye baskı Yaptılar
Ben boşanacağım dediğimde eşimin ailesi bana Şunları dedi : sen dırdır yapınca kocanda gitmiştir baskalarına suç senin diye baskı Yaptılar
Affedince daha beter oluyor evet. Çünkü nasılsa evdeki affediyor oluyor. Artık kolay lokma oluyor. bana muhtaç oluyor.