Eşimin bana soğuk Davranışları !!

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
Merhaba arkadaşlar öncelikle 2cocuğum var ve 4 yıllık Evliyim . Evliliğimizde herşey yolunda giderken ta ki 8 ay önce bi tramva yaşadım aldatılmak gibi tabi her ne kadar kabul etmesede..! Çocuklarım vardı boşanmayı seçmedim. Neyse şuan hala düzelmiş Değilim ki bu böyle nizamname kadar sürecek bilemiyorum . Güvensizlik had safhada. Bana Karsı soğuk davranıyor hissediyorum . Artık birşeyler araştırıp ortaya çıkartmaktan da çok yoruldum Napcam ben bi akıl verin

Kabullendiyseniz araştırmayı, kurcalamayı bırakıp ailenize odaklanacaksınız. Kabullenemiyorsanız ayrılacaksınız. 3. bir seçenek yok bu konuda.

Boşanmamayı seçerken aslında bir anlamda evliliğininin pratikte bittiğini de kabullenmemiş miydin içten içe?
Yoksa etrafındaki sana gerçekleri söyleyemeyecek kadar samimiyetsiz akraba ve dostların at gözlüklerine mi takılmıştın?

Evet kabullendim ama içimde hep bi Şüphe yaptı mı yapıyor mu bitmiyor kafamda

Şüphe bir kere girdimi içe, o ilişki bitmiştir ne yazık ki... Ya bitiriceksiniz yada bu şekilde yaşamayı öğreneceksiniz..Çünkü eşiniz ağzıyla kuş tutsa, kurana yeminler etse siz artık ilk günki siz olamazsınız maalesef.. Çok üzgünüm, Allah yardımcınız olsun..

Arkadasim durumuna ck uzuldum Allah sabirlar versin.. Soruna gelince ya durumu kabullenip yasadigin olaylari kocanin yuzune vurmayarak konuyu kpatip sus pus oturacaksin yada kndi ayaklarinin uzerinde durabilecek duruma sahipsen bosanacaksi n.. kendine gel ve olanlari sakin bir kafayla dusun iki secenegin var zaten senin ve cocuklarin icin en mantikli olan bir krar ver ve uygula Allah yardmcin olsun

İşte tam da bu hata bi kere yapıldı ve bitti her şey içimdeki her şey neden devam ediyorum bilmiyorum belki bebeklerim için

İşte tam da bu hata bi kere yapıldı ve bitti her şey içimdeki her şey neden devam ediyorum bilmiyorum belki bebeklerim için

Bebeklerim için devam edicem diyorsanız peki o halde ikinci aldatmayı gördüğünüz an bitirin derim, artık ondan sonrasına bebekleriniz bile mani olmamalı, bu şansı iyi kullanmalı.. Çok zor durum..

Zaten kabullenmişsiniz o zaman araştırmaya ne gerek var?

Ben boşanacağım dediğimde eşimin ailesi bana Şunları dedi : sen dırdır yapınca kocanda gitmiştir baskalarına suç senin diye baskı Yaptılar

forumda okuduğumuz ve etrafımızdan gördüğümüz kadarıyla 1 kez aldatan gene aldatıyor en kötü örneği ablamda yaşadık.aldattı eski eşi,bidaha yapmayacağına dair yeminler etti ama olmadı.aldattığı kişi ise 15 yıl önceki sevgilisiydi affedince daha beter oldu diyordu ablam.sanki kabullenmiş gibi gördü beni diyordu.evlatların için yapabileceğin en büyük kötülük mutsuz bir evlilikte onları büyütmek.kendinede evlatlarınada yazık etme canım

Affedince daha beter oluyor evet. Çünkü nasılsa evdeki affediyor oluyor. Artık kolay lokma oluyor. bana muhtaç oluyor.

Affedince daha beter oluyor evet. Çünkü nasılsa evdeki affediyor oluyor. Artık kolay lokma oluyor. bana muhtaç oluyor.
aynen canım.ablama çok kızmıştım nasıl affedersin diye ama dinlemedi.herkesin kendi hayatı sonuçta ama adam yoldan sapmış bi kere.çocuğum için sabredicem dedi ettide 1 sene.yeğenim 6 yaşındaydı herşeyin farkına vardı.üzüyor babam seni boşan dedi küçücük çocuk çok zor durum ama affedip kendini gurursuz gibi göstermektense ayrılmak en doğrusu.nasıl bi kadın aldattığında erkek affetmiyorsa kadında erkeği affetmemeli.

bu evlilik dördünüzede ezıyet olacak çocuklar anne babalarını mutlu görmek ister birbirlerini sevdiğini hissetmek ister ama bu yıpratıcı süreçten sonra nekadar aşk sevgi kalırkı siz arkaya atamıycaksınız olanları belliki eşinizin soğuk davranmasından anlaşıldığı kadarıyla çokta pişman değil geri kazanmak istediği bişi yok oda oluruna bırakmış öylesıne ilerliyor evliliğiniz

Ben boşanacağım dediğimde eşimin ailesi bana Şunları dedi : sen dırdır yapınca kocanda gitmiştir baskalarına suç senin diye baskı Yaptılar

Mazeretlerini sevdiklerim...
Sizi cok güzel sindirmisler. Eşim soğuk davranıyor demişsiniz. Çıldıracagım!!!
Sıcak davransa unutacak mısınız?

ozaman dunya uzerinde aldatilmayan kadin kalmazdi,bu ne igrenc bi savunma boyle..
hangi kadin dirdir yapmaz arada,ki esiniz ailesinden de ustu kapali destek almis aldatmak icin,bu resmen normallestirilmis onlar tarafindan.
boyle bi adam ve onun boylesi akil yoksunu ailesiyle omur gecer mi onu siz bileceksiniz

Böyle ailenin böyle oğlu. Yazık böyle kadınlara..

Kendine saygın varsa, yapma bu eziyeti kendine.

Kabullenmeyi, boşanmamayı seçtiysen kurcalamamayı da bilmen lazım.
Affedilir bir şey değil.

Bebekleriniz ne kadar güzel bi aile ortamında büyüyor üzgün ve mutsuz bir anne annelerine karşı ilgisiz ve soguk bi baba lütfen kendi güçsüzlügünüzün bahanesini çocuklarunıza yıkmayın onlar için katlandım demeyin her çocuk Mutlu bir anne güçlü bir anne ister korkak ve savunmasız bir anne istedigi kadar fedakar olsun çocugunun gözünde ve hatıralarında hep o ezik ve güçsüz hali kalacaktır bunu unutmayın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…