Eşimin bana soğuk Davranışları !!

Merhaba arkadaşlar öncelikle 2cocuğum var ve 4 yıllık Evliyim . Evliliğimizde herşey yolunda giderken ta ki 8 ay önce bi tramva yaşadım aldatılmak gibi tabi her ne kadar kabul etmesede..! Çocuklarım vardı boşanmayı seçmedim. Neyse şuan hala düzelmiş Değilim ki bu böyle nizamname kadar sürecek bilemiyorum . Güvensizlik had safhada. Bana Karsı soğuk davranıyor hissediyorum . Artık birşeyler araştırıp ortaya çıkartmaktan da çok yoruldum Napcam ben bi akıl verin
O birşeyleri ortaya çıkarmak için araştırmaların sonu yok. Bir ara ben de öyle olmuştum ama baktım hayatım mutsuzluk şüpheden ibaret bıraktım araştırmayı. Simdi de mutlu değilim ama o zaman daha kötüydü durum. Paranoyak olmuştum.

şüpheyle yaşamak boşanmaktan daha zor bence...hergünün işkence gibi geçecek..tabi seçim senin ama eşin aranızı düzelteceği yerde hala soğuk davranıyorsa boşanmayı 2 kez düşünün derim!

Mazeretlerini sevdiklerim...
Sizi cok güzel sindirmisler. Eşim soğuk davranıyor demişsiniz. Çıldıracagım!!!
Sıcak davransa unutacak mısınız?
aynen ya adam bide soğuk davranıyormuş.. sizin ona soğuk davranmazız lazım.. zaten sorunda bu sanırım eşiniz size sıcak ilgili davransa aklınızdaki o şüpheler gidecek gibi..

Boşanmamayı seçerken aslında bir anlamda evliliğininin pratikte bittiğini de kabullenmemiş miydin içten içe?
Yoksa etrafındaki sana gerçekleri söyleyemeyecek kadar samimiyetsiz akraba ve dostların at gözlüklerine mi takılmıştın?
Böğürtlen; karşılaştığım tüm yorumların böyle.DANK diye çarpıyor insanın suratına.Herkesin senin gibi bir dosta ihtiyacı var.Helal olsun valla. :KK9:

X