Eşimin bagımlılıgı...

Kesinlikle yapmanız gereken bu.. Şimdiden kolay gelsin size, başarılar..

kullandığı ot bir bitki ama o otun içindeki keyif verici madde tetrahidrokanabinol bir kimyasal. yani direk kimyasal uyuşturucu kullanmaktan hiçbir farkı yok. tüm uyuşturucular merkezi sinir sistemine etki eder ve hepsi bağımlılık yapıcıdır ve hepsi uzun vadede beyin fonksiyonlarına kalıcı zarar verir. esrarın akciğere zararından bahsetmeme gerek yok sanırım. madde bağımlılığından kurtulmak kişi istese bile malesefki çok çok zordur. ve tekrar başlama oranı çok yüksektir. bence evliliğinizi bir gözden geçirin.

Yahu siz şaka mısınız, evde içiyor öyle mi? Dışarda içmesin zaten, ev iyidir iyi.Eşiniz bağımlı olmuş bile, geçmişler ola!

zaten bu illeti icip de bagimliyim diyeni görmedim. hepsi masum bir eglence gibi gösteriyor,ama illet bu resmen!!!

gecmis olsun , bosuna hic ugrasmayin uyusturucu bagimlisi insan kendi istemedigi sürece asla birakmaz, biraksa bile az bir sorunda, arkadas sayesinde yeniden baslar ,hopp sil bastan .... dergide okumustum ot kullananlarin zamanla duygusal bozukluk yasadiklari, kullanmadiklarinda suskun donuk tuhaf bir ruh hallerine girdikleri nedeni ise beyindeki kimyalarin bozuklugu , yani tedavi sartmis ...keyf icin akildan oluyorlar

Kullanıcı herkes aynı savunmayı yapıyor. Ama esrarın bağımlılık yapmadığı yalan. Zaten gençlerin kafasını böyle yıkıyorlar. Bu düşünceyle 1 2 5 10 kere içerek bağımlı oluyorlar. Bunu kullanan adamla hayat yürümez kaç kurtar kendini sakın çocuk falan da yapma. Böyle bir savunma olamaz ne stresli iş yapan insanlar var sigara bile kullanmıyor. Sizi ve kendini böyle avutuyor

Ağır uyuşturucular genelde ot kullanmakla başlar, ki otun bile uzun vadede kötü etkileri var.
Bence eşinizin arkadaş çevresini de gözden geçirmesini önerin.

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama seni üzmekte istemem kurtulma şansı yok emin ol buna kurtulsada sen onu kurtarana kadar ne beyin kalır sende ne ruh ne inanç her şeyini ona vermekten kendin olmaktan çıkarsın onun aileside zaten biliyordur buna emin ol hatta evlenirse bırakır belki diye evlendirmişlerdir hatta oda aynısını düşünerek evlenmiştir.Çocuğunun sakat olma ihtimali var bunu biliyormusun bilmiyorum yarın yaşayacakların bugünkünden daha zor olacak gençliğini kaybetme biran önce kendin için birşeyler yap yada bu durumu kabullen ama evli olarak görme kendini çünkü onlar maddeyle evliler seninle bir umut bırakırsam hayatım düzene girerse diye evlendi.
Ha sevdide bu arada böyle tipler sevmeden evlenmez kusura bakma açık yazıyorum kendini harabetme ailenle paylaş kendine yeni bir yol seç lütfen

Esim evlenmeden önce agir uyuşturucu kullandigini kendini odaya kilitleyip kendi kendine atlattigini anlatmisti.6 ayda 3 kere oldu bu dediğim olay zaten disarda kullandiginda eve geldiğinde anliyorum hemen bu aksam oturup konuştuk hele ki çocuğun sakat kalma durumunu anlattıktan sonra adini bile etmeyelim artik dedik.Evliligimi gözden gecirmemi soylemissiniz ben 24 yasindayim 6 aylik evliyiz bende o da çok zor zamanlarimiz oldu 8 yol arkadaş kaldik hoc birakmadik birbirimizi kacip kurtulmak bi yana yikmak bi yana daha yapici düzeltici olma taraftariyim her ne kadar yanlis yaptigim düşünülse de...

Arkadaşlarına hayır diyor ama eve gelip benim yanımda içiyor bi daha yanımda içerse ona çocuk istemediğimi söylicemm yapmıcam dicem belki o zaman bırakır tamamen

Hayır demesinden kastım bıraktım kullanmıyorum demesiydi.inşallah en kısa sürede kurtulursunuz.

yaa kusura bakmayin ama boyle adamlarla nikah masasina oturup hangi kafayla "evet" diyorsunuz anlamıs degilim.

Bu cevreden uzak, baska bir is bulsun. Daha az kazansin ama haftasonu olsun. Gerekiyorsa siz de calisin. Haftanin 7 gunu 5 am - gece 12 calismak nedir ya? Ev gecindirecem diye kolelik yapiyor esiniz. Stresi bundandir.

Bu cevreden uzak, baska bir is bulsun. Daha az kazansin ama haftasonu olsun. Gerekiyorsa siz de calisin. Haftanin 7 gunu 5 am - gece 12 calismak nedir ya? Ev gecindirecem diye kolelik yapiyor esiniz. Stresi bundandir.
İş arıyorum zaten ama küçük bi yer olduğu için burası maalesef bulamadım.Eşimde sadece kışın böyle çalıştı yazın böyle olmayacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…