- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
-
- Konu Sahibi kkarasevda
Bağımlı değil bana hep diyo bunu çok içenlere aynen kızıyo kendini kaybedecek derecede içenlerle dalga geciyo ben bunu içip niye kaybedeyim kendimi ki keyif için diyor üstüne gitmedim bu zamana kadar ama en iyisi kararlı bi şekilde konuşup anlaşıp yeni yararlı hobile bulmak...
kullandığı ot bir bitki ama o otun içindeki keyif verici madde tetrahidrokanabinol bir kimyasal. yani direk kimyasal uyuşturucu kullanmaktan hiçbir farkı yok. tüm uyuşturucular merkezi sinir sistemine etki eder ve hepsi bağımlılık yapıcıdır ve hepsi uzun vadede beyin fonksiyonlarına kalıcı zarar verir. esrarın akciğere zararından bahsetmeme gerek yok sanırım. madde bağımlılığından kurtulmak kişi istese bile malesefki çok çok zordur. ve tekrar başlama oranı çok yüksektir. bence evliliğinizi bir gözden geçirin.Daha önce de vardı bu bağımlılık ama kımyasalmıs o kullandığı bu tamamen doğal diyor akşama kadar çalışıyor sabah 5 te çıkıp akşam 12 de geliyor hiç bi sosyal aktivitemiz zaten yok onu da anlıyorum bana sadece onu kullandığında içini döküyo bırak dediğimde tamam bi daha yapmıcam diyor ama bu sefer de kavga ediyoruz stresleniyo tedavi ol desem de asla kabul etmez bana doğal bu ot diyor bağımlı değilim diyor 6 ayda 3 veya 4 kez oldu ama istemiyorum işte bağımlılık yapacak diye korkuyorum bu akşam inşallah oğlumuz olduğunda senin gibi yapar da anlarsın beni nasıl hissettiğimi dedim kavga ettik ve ayrı uyuyacaz o çoktan uyudu gerçi
Yahu siz şaka mısınız, evde içiyor öyle mi? Dışarda içmesin zaten, ev iyidir iyi.Eşiniz bağımlı olmuş bile, geçmişler ola!evet bağımlılık yapmıyor ayda bi kere ya oluyo ya olmuyo aramıyo zaten yoldan geçerken arkadaşları veriyor bizimle iç diyorlarmış ama ben karımla keyif yapıcam diyomuş benden gizlemiyo saklamıyo evde içiyo ama tedirgin oluyorum tamam stresini atıyo eskisinden daha mutlu oluyoruz ama ben çıkmaza giriyorum suç bende mi izin veriyorum diyorum vermesem gizli yapacak daha kötü
Kullanıcı herkes aynı savunmayı yapıyor. Ama esrarın bağımlılık yapmadığı yalan. Zaten gençlerin kafasını böyle yıkıyorlar. Bu düşünceyle 1 2 5 10 kere içerek bağımlı oluyorlar. Bunu kullanan adamla hayat yürümez kaç kurtar kendini sakın çocuk falan da yapma. Böyle bir savunma olamaz ne stresli iş yapan insanlar var sigara bile kullanmıyor. Sizi ve kendini böyle avutuyorMerhabalar...6 ay önce evlendim.Eşimle 8 yıldır tanışıyoruz.Daha önce arkadaştık son 1 yıldır aramızdaki bu ilişki aşka dönüştü.Dediğim gibi 8 yıldır tanıyorum ve evlenmeden önce de kötü alışkanlıkları vardı ama benle beraber hayli düzeltmişti kendini.6 aydır evliyiz arada eve tuhaf geliyor olmadığı kadar mutlu konuşkan hemen farkediyorum tabi normal zamnda benle böyle konuşmaz bu kadar mutlu olmaz.En son bu gece tartıştık sabahtan akşama kadar çalışıyorum stres atmak istiyorum içki içsem daha mı iyi bunu keyif için arada yapıyorum bağımlılık değil diyor nasıl vazgecırıcem bu esrar denen lanetten bilemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana bi fikir verin...
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama seni üzmekte istemem kurtulma şansı yok emin ol buna kurtulsada sen onu kurtarana kadar ne beyin kalır sende ne ruh ne inanç her şeyini ona vermekten kendin olmaktan çıkarsın onun aileside zaten biliyordur buna emin ol hatta evlenirse bırakır belki diye evlendirmişlerdir hatta oda aynısını düşünerek evlenmiştir.Çocuğunun sakat olma ihtimali var bunu biliyormusun bilmiyorum yarın yaşayacakların bugünkünden daha zor olacak gençliğini kaybetme biran önce kendin için birşeyler yap yada bu durumu kabullen ama evli olarak görme kendini çünkü onlar maddeyle evliler seninle bir umut bırakırsam hayatım düzene girerse diye evlendi.Merhabalar...6 ay önce evlendim.Eşimle 8 yıldır tanışıyoruz.Daha önce arkadaştık son 1 yıldır aramızdaki bu ilişki aşka dönüştü.Dediğim gibi 8 yıldır tanıyorum ve evlenmeden önce de kötü alışkanlıkları vardı ama benle beraber hayli düzeltmişti kendini.6 aydır evliyiz arada eve tuhaf geliyor olmadığı kadar mutlu konuşkan hemen farkediyorum tabi normal zamnda benle böyle konuşmaz bu kadar mutlu olmaz.En son bu gece tartıştık sabahtan akşama kadar çalışıyorum stres atmak istiyorum içki içsem daha mı iyi bunu keyif için arada yapıyorum bağımlılık değil diyor nasıl vazgecırıcem bu esrar denen lanetten bilemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana bi fikir verin...
Arkadaşlarına hayır diyor ama eve gelip benim yanımda içiyor bi daha yanımda içerse ona çocuk istemediğimi söylicemm yapmıcam dicem belki o zaman bırakır tamamen
Bu cevreden uzak, baska bir is bulsun. Daha az kazansin ama haftasonu olsun. Gerekiyorsa siz de calisin. Haftanin 7 gunu 5 am - gece 12 calismak nedir ya? Ev gecindirecem diye kolelik yapiyor esiniz. Stresi bundandir.bu hiç aklıma gelmemişti çok sağolun denicem en azından doktora anlatıp ben yardımcı olmaya calışıcam.Çalışma saatleri çok kötü 7 gün çalışıyo evlenmeden önce birlikte balık tutar stres atardık ama şimdi iş güç derken birbirimze dahi vakit ayıramaz olduk
İş arıyorum zaten ama küçük bi yer olduğu için burası maalesef bulamadım.Eşimde sadece kışın böyle çalıştı yazın böyle olmayacak dediBu cevreden uzak, baska bir is bulsun. Daha az kazansin ama haftasonu olsun. Gerekiyorsa siz de calisin. Haftanin 7 gunu 5 am - gece 12 calismak nedir ya? Ev gecindirecem diye kolelik yapiyor esiniz. Stresi bundandir.