- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
- Konu Sahibi kkarasevda
Doğal olduğuna iinandığına göre bu konuda bilinçsizsin canım. Benim eşim de madde bağımlısı ve sana üstüne basa basa söylüyorum eşin bağımlıııı. Ayda yılda iki üç kere içiyo diye küçümseme. Kii zaten sen pek bilgin olmadığı için farkında değilsin o içiyodur ssürekli. Bağımlı olduğunu başta kimse kabul etmez bu net çocuk varsa yapma istanbuldaysan sana doktor ismi verebilirim eşin gitmiyor ise sen git öğren eşinin ikna etmek olsun herşeye yardımcı olurlar. Bu askıya alınacak bi konu değil. Eşin bin kere yemin de etse bbağımlı.
Daha önce de vardı bu bağımlılık ama kımyasalmıs o kullandığı bu tamamen doğal diyor akşama kadar çalışıyor sabah 5 te çıkıp akşam 12 de geliyor hiç bi sosyal aktivitemiz zaten yok onu da anlıyorum bana sadece onu kullandığında içini döküyo bırak dediğimde tamam bi daha yapmıcam diyor ama bu sefer de kavga ediyoruz stresleniyo tedavi ol desem de asla kabul etmez bana doğal bu ot diyor bağımlı değilim diyor 6 ayda 3 veya 4 kez oldu ama istemiyorum işte bağımlılık yapacak diye korkuyorum bu akşam inşallah oğlumuz olduğunda senin gibi yapar da anlarsın beni nasıl hissettiğimi dedim kavga ettik ve ayrı uyuyacaz o çoktan uyudu gerçi