Eşimin babama şikayeti

Uykusuz olunca bende agresif olurum.
Hafta içi yoruluyordur ve uyku problemi varmış.
Yinede sizin yanınızda olup gelmiş ailenizle yaptığınız planı bozmamış.
Olur yani normal şeyler bunlar.
Uzatmayın bence bir problem göremedim ben.

Öpme işini yumuşatmak için ortaya attım zaten trip atmak için değil arkadaşlar.. Ayrıca durum açıklaması ile şikayet arasındaki farkı ayırt edebiliriz hepimiz sanırım..

Ya şu "bugün beni opmedin amaa" triplerinden kurtulsaniz ne iyi edersiniz
Uykum varsa vardır yani net.ve o günüm lanet geçer kimseyi öpmek falan istemem...
Adam sanki 7-24 öpmeye koklamaya süper eğlenceli koca olmaya programlı

Ya şu "bugün beni opmedin amaa" triplerinden kurtulsaniz ne iyi edersiniz
Uykum varsa vardır yani net.ve o günüm lanet geçer kimseyi öpmek falan istemem...
Adam sanki 7-24 öpmeye koklamaya süper eğlenceli koca olmaya programlı
Yukarda açıklamasını yapmıştım..

Yukarda açıklamasını yapmıştım..
Evet aynı anda yazıyormusuz :)
Bence uzatma
Sen git bi öpücük kondur yanağına
Sarılıp uyuyun
Ben eşinin yerinde olsaydım o sinirle pikniğe de iptal ederdim
Beterin beteriyim yani uyku konusunda
Adam yine devam etmiş normale dönmüş

uykuluyken bazı insanlar Konuşmak istemiyor . eşimiz belli etmiş . Israrla konuşmasanız uykusu açılırdı sonra zaten ortama uyardı . kapıyı çarpması hoş değil tabi .

Babanıza şikayet etmesi yanlış ama bende uykusuzken erken biyere gidersek çok huysuz ve somurtuk oluyorum :KK66: adam zaten o halde bide yok öpmedin yok bilmeme ne diye üstüne gitmişsin

İlk fırsatta ailesinin yanında lal kesilir nefesimi bile sessiz almaya çalışırdım öyle bir yok sayardim ki acaba biz aslında yok muyuz diye düşünürlerdi

Evet uykusuz insanın hali bi başka oluyor haklısınız fakat kırıldım o bana yanaşmadan gidemem ben yanına.. Gerçi yanyana oturuyoz o da ayrı :) o bana yanaşınca güzellikle konuşmak en doğrusu sanırım :KK66:

sizin babaniza demis,kendi babasina dememis ki....
bence bosuna uzatmayin.esler arasinda oluyor boyle seyler

Bence fazla üzerine gitmişsin zaten açıklaması varmış "uykusuzum demiş" üstelemeseydin.
Senin deyimin ile Babaya şikayet durumuna gelince,
Bence bu şikayet değil, açıklama.

Bence fazla üzerine gitmişsin zaten açıklaması varmış "uykusuzum demiş" üstelemeseydin.
Senin deyimin ile Babaya şikayet durumuna gelince,
Bence bu şikayet değil, açıklama.

Benim yazacağımı arkadaş yazmış eşin şikayet etmeyip kendisi de hoş görünmediğini fark ettiği için açıklama yapmak zorunda kalmış

Ya ablacım keşke adam biraz ayılana kadar üzerine gitmeseydiniz. Sakinleştiniz ise ikiniz de güzel duygulu bir konuşma yapın .

Açıklama gözlerini fal taşı gibi açılıp yüksek sesle yapılmıyo arkadaşlar neyse ben kendi içimde çözdüm yorumlarınıza teşekkür ederim

Ben farklı açıdan bakacağım bence siz bencillik yapıyorsunuz biraz. Gunümü mahvetmesine izin vermedim diyorsunuz yani eşinizin mutsuz olması umrunuzda değil. Ayrıca bana da eşim hal hatır sormadan suratini asma ailem alınacak dese sinirlenirim daha da yüzüm gülmez. Yerinizde olsam eşimi suratı asık görünce bi iki espri yapar, öper biraz da iltifat ederdim sonra uykusuz olsa da neşesi yerine gelirdi ikiniz de mutlu mesut bi gün gecirirdiniz. Yani siz eşinizi düşünseniz o da sizi düşünür karşılıklı sevgi saygı içinde gün biter, zor değil bunları yapmak. Amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek degil mutlu olmak istiyorsanız tavsiye ederim.

Arkadaşım bence de baban görünce açıklama yapma ihtiyacı duymuş ve bence de sen zaten uykusuzum diye tersleyen adama hala niye öpmedin muhabbeti yapıyorsun ki? Öyle sinirliyken mümkünse uzak dursun zaten.

Benimde uykusuzken biri bana bisey diyince daha fazla tepki veririm :KK43: Sikayet etmemis aslinda o an sinirlenince babaniz yanlis anlamasin diye demiste olabilir yani hicbisey demese babanlar ustlerinede alinabilirdi

X