Eşimin babama şikayeti

Babanız arabanın kapısının çarpmasına sahit olmuş,eşinizde sinirini babanıza izah etmiş ne var bunda,ayrıca uykusuzluk hiçte kolay bir durum değil insanı alt üst eder,sizi kırmamış pikniğe gelmiş,biraz empati yapın bence kızmayında ,kırmayında...

Senin eşin yine iyimiş benm eşim asker arkadaşları ile başka şehirde buluşup 2 gün kalmak istedi bende olmaz beni tek bırakma dedim diye aileme goturdu beni şikayet etti tüm içindeki birikimlerini anlattı kendi ailesine bu durumu söylemek istedğimde ise onlara anlatmıycaksın senin ailen uzulsun dedi yinede ailesine arayp soyledm 15 dklık yol var aramzda ne geldiler nede aradılar ne oluyor yapmayın böyle demediler en sonunda arayp siz nasıl ailesiniz maşallah yemeye geldiniz mi arar durursunz oğlunuz aileme kadar gtti bi arayp yapma oğlum diyemedinz dedm ben kotu oldm ama doğrusu öyle yiyecek içecek ne canları çekse arayp siparş veriyolar gelirken getir diye ama kavgada tenezzul edip oğullarına bir nasihat edemiyorlar

yanlış olmuş ama olabilir uykusuzluk insana çok şey yaptırıo eminim bilinçli olmamıştır alttan alın unutun gidin hayat kısa...

Merhaba kızlar,
Bugün eşim ve benim ailemle pikniğe gittik. Sabah eşim zorla kalktı ve suratı oldukça asıktı. Kendisine bu şekilde surat asmamasını annemlerin üzerine alınabileceğini söyledim ama homurdanmaya ve surat asmaya devam etti. Asansörde falan yüzüme bakmadı. Sonra arabada bizimkileri beklerken niye böyle yapıyosun diye sorduğumda gece uyuyamadım vs diye bağırmaya başladı. Gerçekten bu ara uyuyamıyor bunu biliyorum fazla ses çıkarmadım sonra beni öpmedin bugün dedim bu yine başladı uykusuzum vs diye söylenmeye.. Ben de bi çuval laf edene kadar öpeydin dedim. Kendine kendine sinirlendi arabadan indi ve kapıyı çarptı. Tam bu sırada babam geldi ve gördü tabiki.. Sonra babama beni göstererek uykusuzum diyorum üstüme geliyor diye de bir güzel şikayet etti. Babam da napcanı bilemedi tabi bu saçma durum karşısında. Benim de sinirim bozuldu arkamı dönüp biraz uzaklaşıp ağladım. Sonra hiçbişey olmamış gibi gittik piknik yaptık çünkü ben günümü mahvetmesine izin vermek istemedim. Şu an eve geri döndük bana hiçbişey olmamış gibi davranıyor ama çok kırıldım. Ben de şu an normal davranıyorum ama her an da parlıcam sanki.. Sizce nasıl davranmalıyım?
adam uykusuz işte söylemiş üstüne gitmeyin uzatılacak bir durum yok herkes uykusuzken üstüne gidilmeyi sevmez empati kurun biraz ve konuyu kapatın

X