Eşimin aşk acısı tweetleri

Bence size yazıyor o tweetleri. Kıza da sizi anlatmak için istek atmıştır. Sizinkisi bir aşk hikayesi. Iyi ki evlenmişsiniz. Çocuk ne zaman nasipse?

Merhabalar 4aylık evliyim aslında evlilik nişan kına sürecimiz bizim hızlı gelişti eşimle sevgilik döneminde dahi fotografımızı paylaşmıyodu profılıne koymazdı ben koyardım evlendik 1hafta koydu oda arkamız dönük sonra kaldırdı nişan sürecimizde ve hala yüzügünü takmıyor türlü bahaneler işide engel degil oysaki herşeyden öte gecen hafta twitterında pp yoktu koymus aşk acısı çekiyormus gibi tweetleri yok ruhum acıyor/yorgunum/kendinede saygın olmak zorunda herşey affedilmez/biz seninle s....mle sonik gibiydik/ Uzaklık iyidir, uzaklık ayrılık değildir, uzaklık yeniden kavuşmak için özlemdir,polat elif paylaşımları falan yapmış sürekli bi eski sevgilisi vardı ilişkimizin ilk başlarında bahsetmişti kız istememiş bunu ama nişanlanmadan 15-20gun once istek atıp çekmiş bunu söyleyip evlendikten sonra özür dilemişti kafam okadar bulanıkki neden böyle şeyler paylaşıyo olabilir diğer arkadaşları maç siyasi falan paylaşıyo bunun paylaşımları hep aşk acısı gibi ona sorsam begendim der geçer off lütfen ciddi yorumlar yaparsanız sevinirim
Napmayi düşünüyorsun ?

Eşinizin aklı da kalbi de başka birinde. Malesef sizi sevmiyor. Belki onu unuturum, zaten onun bana duygusu yok diye düşünüp evlenmiş sizinle. Kız bir dönüş yapsa eşinize sizi muhtemelen aldatacak, bu yüzden de hiçbir yerde ne sizinle fotoğrafını paylaşıyor ne de yüzük takıyor. Çok acı ama durum bunu gösteriyor malesef. Yazık etmiş, sizin hakkınıza girmiş.

niye yeni bulduğu aynı olsun ki? Çok daha iyi insanlarla karşılaşabilir.
Sanmam. Bir kadın için dışarıda sanıldığı kadar seçenek yok. Düşünce havuzu aynı zaten aşağı yukarı bu toplumun erkeklerinde. Arabesk kültürden dolayı geçmişe aşırı bağımlılık, yanindakiyle yaslanirsin aklindakiyle olursun mantiklari vs.

malesef adam gibi karsima alip, ben boyle boyle dusunuyorum, sebebpleri de bunlar diyerek gosteririm. Begendim diyip gecemeyevegi kadar ciddi bir sekilde soylerim. Sen otur ask acini cek, duzgun bir adam esine bunu layik gormez. Eger buyumeye karar verirsen ararsin ikna olursam oturup tekrar konusuruz der esyalarimi toplar aileme donerdim. Bu adam belli ki kaybettigini ask saniyor. He donmedi mi inceldigi yerden kopaun der otur aglar surunurum ama bana bunu yapan adamla bir supheyle omur gecirmem. Zararin neresinden donulse kardir.

Sanmam. Bir kadın için dışarıda sanıldığı kadar seçenek yok. Düşünce havuzu aynı zaten aşağı yukarı bu toplumun erkeklerinde. Arabesk kültürden dolayı geçmişe aşırı bağımlılık, yanindakiyle yaslanirsin aklindakiyle olursun mantiklari vs.
Bu fikirde oldugunuz icin boyle insanlari kendinize cekmissiniz ve bunu normal saniyorsunuz. Hayir calisan, kendini gelistiren, aktof bir kdin icin yeterince secenek var ve insanlar gecmisin acisini cekip durmuyor

Back
X