- Konu Sahibi kanatszmeleek
Bsnlik bisey var mı? Ben konusabiliyom mu
Sen de atlama(!)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bsnlik bisey var mı? Ben konusabiliyom mu
Ayy ölürümde çıkmam sen çıkBen veya @Gold değilsen konuşabilirsin. Çık hesabımızdan.
Napmayi düşünüyorsun ?Merhabalar 4aylık evliyim aslında evlilik nişan kına sürecimiz bizim hızlı gelişti eşimle sevgilik döneminde dahi fotografımızı paylaşmıyodu profılıne koymazdı ben koyardım evlendik 1hafta koydu oda arkamız dönük sonra kaldırdı nişan sürecimizde ve hala yüzügünü takmıyor türlü bahaneler işide engel degil oysaki herşeyden öte gecen hafta twitterında pp yoktu koymus aşk acısı çekiyormus gibi tweetleri yok ruhum acıyor/yorgunum/kendinede saygın olmak zorunda herşey affedilmez/biz seninle s....mle sonik gibiydik/ Uzaklık iyidir, uzaklık ayrılık değildir, uzaklık yeniden kavuşmak için özlemdir,polat elif paylaşımları falan yapmış sürekli bi eski sevgilisi vardı ilişkimizin ilk başlarında bahsetmişti kız istememiş bunu ama nişanlanmadan 15-20gun once istek atıp çekmiş bunu söyleyip evlendikten sonra özür dilemişti kafam okadar bulanıkki neden böyle şeyler paylaşıyo olabilir diğer arkadaşları maç siyasi falan paylaşıyo bunun paylaşımları hep aşk acısı gibi ona sorsam begendim der geçer off lütfen ciddi yorumlar yaparsanız sevinirim
Sen çok mübarek bir insansınArkadaşlar s*kimsonik diye bir tabir var ya arkadaş onu ayrılmaz ikili gibi görerek s*kim ve sonik gibiydik demiş işte. Oldukça s*kimsonik bir ilişkiye benziyor ayrıldıkları iyi olmuş aslında![]()
+1unutulmamış eski aşk. kavuşulmayınca aşk oluyor malum.
kızın ışık yaktığı yerde eşiniz gider. büyük hakkınıza girmiş.
niye yeni bulduğu aynı olsun ki? Çok daha iyi insanlarla karşılaşabilir.Artik evlenmişsin gitmiş çok düşünme bence. Ardına düşersen ayrılman gerekir. Göze aliyorsan yap ama yeni bulduğunda aynısı olacak.
Romantik olan ve unutulamayan anı bumuymuş , töbe töbe
Sanmam. Bir kadın için dışarıda sanıldığı kadar seçenek yok. Düşünce havuzu aynı zaten aşağı yukarı bu toplumun erkeklerinde. Arabesk kültürden dolayı geçmişe aşırı bağımlılık, yanindakiyle yaslanirsin aklindakiyle olursun mantiklari vs.niye yeni bulduğu aynı olsun ki? Çok daha iyi insanlarla karşılaşabilir.
Bunu anlamadım./biz seninle s....mle sonik gibiydik/
Bu fikirde oldugunuz icin boyle insanlari kendinize cekmissiniz ve bunu normal saniyorsunuz. Hayir calisan, kendini gelistiren, aktof bir kdin icin yeterince secenek var ve insanlar gecmisin acisini cekip durmuyorSanmam. Bir kadın için dışarıda sanıldığı kadar seçenek yok. Düşünce havuzu aynı zaten aşağı yukarı bu toplumun erkeklerinde. Arabesk kültürden dolayı geçmişe aşırı bağımlılık, yanindakiyle yaslanirsin aklindakiyle olursun mantiklari vs.