- 30 Mayıs 2023
- 9
- -4
- 1
- 31
- Konu Sahibi kanatszmeleek
Pardon kadınlar kulübü başkanımısınız size mi sorucam kaç kez sorucagımı soru sordum verme cevap olsun bitsin hesap mı vericem başlıgı eksik yazdım silemedim tekrar sordum problem ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon kadınlar kulübü başkanımısınız size mi sorucam kaç kez sorucagımı soru sordum verme cevap olsun bitsin hesap mı vericem başlıgı eksik yazdım silemedim tekrar sordum problem ne ?
Pardon iyimisiniz kocam da kocam desem niye kafama takıyımde burda millete soriyim ?Ay öyle mi yapıyor bak konu sahibi kocam da kocam diyeceksen bizi hiç yorma K kanatszmeleek
Kocasına Fatih Ürek KK üyelerine Deli Yürek üyeleri hiççç sevmem
Pardon kadınlar kulübü başkanımısınız size mi sorucam kaç kez sorucagımı soru sordum verme cevap olsun bitsin hesap vericem sanki size sizene ?
Başkan değilsen neyi sorguluyosun ikidir aynı yorumu yapıyosunYok başkan ben değilim ama teklif edilirse düşünürüm. Burada bekleyin, başkan birazdan gelir...
Pardon iyimisiniz kocam da kocam desem niye kafama takıyımde burda millete soriyim ?
yemin ederim ilk okuduğumda kahkaha attımTam ciddi yorum yapicam bir gülme geliyor.![]()
Ponente denen hesabıda siz yönetiyosunuz heralde o sayfadan çıkıp bu sayfaya geçiyosunuz ?Kocana da böyle çemkiriyor musun pardon iyi misin bu yazılar ne ? Pardon iyi misin neden yüzük takmıyorsun pardon iyi misin neden pp yapmıyorsun bizi diye
Adamın niye acı çektiği belli olduPardon kadınlar kulübü başkanımısınız size mi sorucam kaç kez sorucagımı soru sordum verme cevap olsun bitsin hesap mı vericem başlıgı eksik yazdım silemedim tekrar sordum problem ne ?
Pardon siz niye üzerinize alınıp atlıyosunuz sizlik bişeymi var sizemi söyledim?Adamın niye acı çektiği belli oldu
Evet bize soracaksın
Pardon siz niye üzerinize alınıp atlıyosunuz sizlik bişeymi var sizemi söyledim?
Benlik bisey var mı? Ben konusabiliyom muPardon siz niye üzerinize alınıp atlıyosunuz sizlik bişeymi var sizemi söyledim?
Pardon siz niye üzerinize alınıp atlıyosunuz sizlik bişeymi var ?