- 22 Nisan 2023
- 224
- 332
- 18
- 30
- Konu Sahibi kanatszmeleek
-
Toplumu analiz etmek için benim başıma gelmesine gerek yok. Ayrıca dereceyle girdiğim okuldan dereceyle mezun oldum,okurken de çalıştım şu anda yüksek lisansımi yapmaktayım bunlar bu topluma dair benim kendi izlenimlerim. Insanların düşüncelerini normal ya da değil diye kategorize etmek de size kalmadı. Beğenmez geçersiniz.Bu fikirde oldugunuz icin boyle insanlari kendinize cekmissiniz ve bunu normal saniyorsunuz. Hayir calisan, kendini gelistiren, aktof bir kdin icin yeterince secenek var ve insanlar gecmisin acisini cekip durmuyor
Ayrıca bir insanın geçmişine olan bağımlılığı onu kötü biri yapmaz her şeyi iyi kötü bandında analiz etmeniz de sığ bir düşünce. Benim konu sahibine söylemek istediğim eğer bu adamı evlenecek kadar sevdiyse ve elinde elle tutulur bir aldatma kanıtı yoksa her şeyi silmesinin mantıklı olmadığı ve yeni tanıştığı kişiden de aynı şeyler yüzünden soğuyup ayrilabilecegi insanların bir gecmisinin olduğunu kabullenmesi gerektigiydi. Ve erkeklerin geçmişe olan bağlılık duygusu genelde aktif eyleme geçen bisey değil hayat devam ediyor kafasında olduklarından büyütülecek bişey olmadığı bunun için bir evlilik yıkılmasına gerek olmadığıydi bana göre. Lütfen yorumlarıma da konu sahibi değilseniz saçma sapan atlamayın mesela. Bu arada her şey okumak etmek değil senin kendini geliştirmen karşı tarafta yansıma bulmayabilir düşünce ve gen havuzu sınırlı bir toplumda yaşıyoruz karşılaştığınız insanlar birbirinin tekrarı olabilir.niye yeni bulduğu aynı olsun ki? Çok daha iyi insanlarla karşılaşabilir.
Bütün erkekler neden böyle olsun. Bu kadar genelleme çok yanlış. Eski sevgilisini bariz unutamamış sürekli onu adeta çağıran o kız gelse konu sahibini aldatacak bir adam var. Oturup terk edilmeyi mi beklemeli? Yüzük takmayan pp koymayan başkasına aşık bir adam. Türkiye deki bütün erkekler böyle mi ilişkide? Bu adamla evli kalmanın ne faydası var mı? Yalnız yaşasa çok daha iyi en azından bu adama bakıp üzülmez. Zaten ortada bir ilişki yok. Adam kendi ilişkisini yaşıyor. Eski sevgilisinin bir mesajına bakar gitmesi. Ayrıca istediğim yorumu da yazma hakkım var burada.Ayrıca bir insanın geçmişine olan bağımlılığı onu kötü biri yapmaz her şeyi iyi kötü bandında analiz etmeniz de sığ bir düşünce. Benim konu sahibine söylemek istediğim eğer bu adamı evlenecek kadar sevdiyse ve elinde elle tutulur bir aldatma kanıtı yoksa her şeyi silmesinin mantıklı olmadığı ve yeni tanıştığı kişiden de aynı şeyler yüzünden soğuyup ayrilabilecegi insanların bir gecmisinin olduğunu kabullenmesi gerektigiydi. Ve erkeklerin geçmişe olan bağlılık duygusu genelde aktif eyleme geçen bisey değil hayat devam ediyor kafasında olduklarından büyütülecek bişey olmadığı bunun için bir evlilik yıkılmasına gerek olmadığıydi bana göre. Lütfen yorumlarıma da konu sahibi değilseniz saçma sapan atlamayın mesela. Bu arada her şey okumak etmek değil senin kendini geliştirmen karşı tarafta yansıma bulmayabilir düşünce ve gen havuzu sınırlı bir toplumda yaşıyoruz karşılaştığınız insanlar birbirinin tekrarı olabilir.
Sakin ol dostum. Ulkemizin 1. Sirasindaki universitesinden dereceyle mezun olan biriyim bende. Boyle dusunurseniz boyle cekersiniz dedim size sovmedim. Aktif kadinlar icin secenek var dedim sen evde kisir gunundesin de demedim. Erkekler unutamaz gibi sig zihniyetinizi okul bile gelistirememis. Al komplekslerini baskasina cemkir, inan basarilarini yazmak icin hazir bekleyecegin yer burasi degilToplumu analiz etmek için benim başıma gelmesine gerek yok. Ayrıca dereceyle girdiğim okuldan dereceyle mezun oldum,okurken de çalıştım şu anda yüksek lisansımi yapmaktayım bunlar bu topluma dair benim kendi izlenimlerim. Insanların düşüncelerini normal ya da değil diye kategorize etmek de size kalmadı. Beğenmez geçersiniz.
Ben senin dostun falan değilim. Istediğimi de yazarım seni ilgilendiren bir durum yok rahat ol. Düşüncelerimi açıklamak için senden izin almayacağım . Sig ya da değil seni ilgilendirmez.Sakin ol dostum. Ulkemizin 1. Sirasindaki universitesinden dereceyle mezun olan biriyim bende. Boyle dusunurseniz boyle cekersiniz dedim size sovmedim. Aktif kadinlar icin secenek var dedim sen evde kisir gunundesin de demedim. Erkekler unutamaz gibi sig zihniyetinizi okul bile gelistirememis. Al komplekslerini baskasina cemkir, inan basarilarini yazmak icin hazir bekleyecegin yer burasi degil
Aaa gercek bir dostuz saniyodumBen senin dostun falan değilim. Istediğimi de yazarım seni ilgilendiren bir durum yok rahat ol. Düşüncelerimi açıklamak için senden izin almayacağım . Sig ya da değil seni ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?