- 30 Mayıs 2023
- 9
- -4
- 1
- 31
- Konu Sahibi kanatszmeleek
-
Ee neden sizinle evlenmiş o zaman ? Yüzük takmaması sizi kabullenmemesi çok garip normal değil.Merhabalar 4aylık evliyim aslında evlilik nişan kına sürecimiz bizim hızlı gelişti eşimle sevgilik döneminde dahi fotografımızı paylaşmıyodu profılıne koymazdı ben koyardım evlendik 1hafta koydu oda arkamız dönük sonra kaldırdı nişan sürecimizde ve hala yüzügünü takmıyor türlü bahaneler işide engel degil oysaki herşeyden öte gecen hafta twitterında pp yoktu koymus aşk acısı çekiyormus gibi tweetleri yok ruhum acıyor/yorgunum/kendinede saygın olmak zorunda herşey affedilmez/biz seninle s....mle sonik gibiydik polat elif paylaşımları falan yapmış sürekli bi eski sevgilisi vardı ilişkimizin ilk başlarında bahsetmişti kız istememiş bunu ama nişanlanmadan 15-20gun once istek atıp çekmiş bunu söyleyip evlendikten sonra özür dilemişti kafam okadar bulanıkki neden böyle şeyler paylaşıyo olabilir diğer arkadaşları maç siyasi falan paylaşıyo bunun paylaşımları hep aşk acısı gibi ona sorsam begendim der geçer off lütfen ciddi yorumlar yaparsanız sevinirim
Tam ciddi yorum yapicam bir gülme geliyor./biz seninle s....mle sonik gibiydik off lütfen ciddi yorumlar yaparsanız sevinirim
Keşke banada gelse gülmeTam ciddi yorum yapicam bir gülme geliyor.
Ben o kısmı anlamadım yaa ne demek istemişTam ciddi yorum yapicam bir gülme geliyor.
Eski sevgiliyi unutamamış olabilir mi bu durumu konuştunuz muMerhabalar 4aylık evliyim aslında evlilik nişan kına sürecimiz bizim hızlı gelişti eşimle sevgilik döneminde dahi fotografımızı paylaşmıyodu profılıne koymazdı ben koyardım evlendik 1hafta koydu oda arkamız dönük sonra kaldırdı nişan sürecimizde ve hala yüzügünü takmıyor türlü bahaneler işide engel degil oysaki herşeyden öte gecen hafta twitterında pp yoktu koymus aşk acısı çekiyormus gibi tweetleri yok ruhum acıyor/yorgunum/kendinede saygın olmak zorunda herşey affedilmez/biz seninle s....mle sonik gibiydik polat elif paylaşımları falan yapmış sürekli bi eski sevgilisi vardı ilişkimizin ilk başlarında bahsetmişti kız istememiş bunu ama nişanlanmadan 15-20gun once istek atıp çekmiş bunu söyleyip evlendikten sonra özür dilemişti kafam okadar bulanıkki neden böyle şeyler paylaşıyo olabilir diğer arkadaşları maç siyasi falan paylaşıyo bunun paylaşımları hep aşk acısı gibi ona sorsam begendim der geçer off lütfen ciddi yorumlar yaparsanız sevinirim
Ona sorsam kafanda kuruyosun begendım paylaştım derEski sevgiliyi unutamamış olabilir mi bu durumu konuştunuz mu
Aynısı bana da oldu. Hiç böyle bir tabir duymamıştım seyimle sonik mi diyor orada acabaTam ciddi yorum yapicam bir gülme geliyor.
Sizce neden ? Buradan bakınca nedeni gayet açıkneden böyle şeyler paylaşıyo olabilir
Sizce neden böyle şeyler paylaşıyor olabilir eşiniz? Şu adamlara neden ağırlığınızı koymuyorsunuz, nasıl bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi? Gayet herşey ortada açık net. Gerçekten farkında değil misiniz ? Yani kırmak için söylemiyorum ama size siz değer vermezseniz kimse vermezzzzMerhabalar 4aylık evliyim aslında evlilik nişan kına sürecimiz bizim hızlı gelişti eşimle sevgilik döneminde dahi fotografımızı paylaşmıyodu profılıne koymazdı ben koyardım evlendik 1hafta koydu oda arkamız dönük sonra kaldırdı nişan sürecimizde ve hala yüzügünü takmıyor türlü bahaneler işide engel degil oysaki herşeyden öte gecen hafta twitterında pp yoktu koymus aşk acısı çekiyormus gibi tweetleri yok ruhum acıyor/yorgunum/kendinede saygın olmak zorunda herşey affedilmez/biz seninle s....mle sonik gibiydik polat elif paylaşımları falan yapmış sürekli bi eski sevgilisi vardı ilişkimizin ilk başlarında bahsetmişti kız istememiş bunu ama nişanlanmadan 15-20gun once istek atıp çekmiş bunu söyleyip evlendikten sonra özür dilemişti kafam okadar bulanıkki neden böyle şeyler paylaşıyo olabilir diğer arkadaşları maç siyasi falan paylaşıyo bunun paylaşımları hep aşk acısı gibi ona sorsam begendim der geçer off lütfen ciddi yorumlar yaparsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?