Eşimin aşk acısı tweetleri

kanatszmeleek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
9
-4
1
31
Merhabalar 4aylık evliyim aslında evlilik nişan kına sürecimiz bizim hızlı gelişti eşimle sevgilik döneminde dahi fotografımızı paylaşmıyodu profılıne koymazdı ben koyardım evlendik 1hafta koydu oda arkamız dönük sonra kaldırdı nişan sürecimizde ve hala yüzügünü takmıyor türlü bahaneler işide engel degil oysaki herşeyden öte gecen hafta twitterında pp yoktu koymus aşk acısı çekiyormus gibi tweetleri yok ruhum acıyor/yorgunum/kendinede saygın olmak zorunda herşey affedilmez/biz seninle s....mle sonik gibiydik/ Uzaklık iyidir, uzaklık ayrılık değildir, uzaklık yeniden kavuşmak için özlemdir,polat elif paylaşımları falan yapmış sürekli bi eski sevgilisi vardı ilişkimizin ilk başlarında bahsetmişti kız istememiş bunu ama nişanlanmadan 15-20gun once istek atıp çekmiş bunu söyleyip evlendikten sonra özür dilemişti kafam okadar bulanıkki neden böyle şeyler paylaşıyo olabilir diğer arkadaşları maç siyasi falan paylaşıyo bunun paylaşımları hep aşk acısı gibi ona sorsam begendim der geçer off lütfen ciddi yorumlar yaparsanız sevinirim

Son düzenleme:
Ee neden sizinle evlenmiş o zaman ? Yüzük takmaması sizi kabullenmemesi çok garip normal değil.

Eski sevgiliyi unutamamış olabilir mi bu durumu konuştunuz mu

Tam ciddi yorum yapicam bir gülme geliyor.
Aynısı bana da oldu. Hiç böyle bir tabir duymamıştım seyimle sonik mi diyor orada acaba eğer öyleyse konu sahibi kocanız aşk acısı çeker gibi değil aşk acısı böyle mi anlatılır

Ciddi şekilde konuşman lazım dışardan bakan sizin sorununuz olduğunu sanar ben kabul etmezdim kapını kitle salonda yatsın biraz

Sizce neden böyle şeyler paylaşıyor olabilir eşiniz? Şu adamlara neden ağırlığınızı koymuyorsunuz, nasıl bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi? Gayet herşey ortada açık net. Gerçekten farkında değil misiniz ? Yani kırmak için söylemiyorum ama size siz değer vermezseniz kimse vermezzzz

Eşiniz kendi kendine film çeviriyor güya aşık olup evlenememiş, yanındakiyle yaşlanırsın aklındaki ile ölürsün vs arabesk keko tavırlar

Foto da koymamasının yüzük takmamasının nedeni: eski kadına gönderme işte sevmedim aile zoruyla evlendim diye yalan atmak için

Boşa da görsün o aşk acısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…