- 29 Mart 2024
- 216
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Şikayetçi olmak değil ama ona kalsa sabaha kadar on sevisme yapıcak bitsin istemiyor yani o bu kadar istekli olduğu için şikayetçi değilim ben ona ayak uyduramadığım icin içimde istek olmadığı icin sikayetciyim yani konuyu eşim açsa eşim de eşim çok isteksiz diye konu açardı diye düşünüyorum . Örneğin çocukları öyle uykusuna yatirdigimda bile istiyor.. banaysa duş alıp saçlarımı kurutmak bile eziyet geliyor ..4..5 defamillet hiç yapmiyor diye şikayetçi siz yapiyor diye hayret
5.yillik evlilikde 2 çocuk ve yorgunluk hak veriyorum eşinin gıda takviseysinden sen al ne diyeyim baskaŞikayetçi olmak değil ama ona kalsa sabaha kadar on sevisme yapıcak bitsin istemiyor yani o bu kadar istekli olduğu için şikayetçi değilim ben ona ayak uyduramadığım icin içimde istek olmadığı icin sikayetciyim yani konuyu eşim açsa eşim de eşim çok isteksiz diye konu açardı diye düşünüyorum . Örneğin çocukları öyle uykusuna yatirdigimda bile istiyor.. banaysa duş alıp saçlarımı kurutmak bile eziyet geliyor ..
hor hor cesmesi mi?ona kalsa sabaha kadar on sevisme yapıcak bitsin istemiyor y ..
Bi bilsemhor hor cesmesi mi?
Peki siz nasıl istiyorsunuz ben niye istemiyorum acaba çok zevk almadığım için miAllahım ne güzel dertler veriyorsun ya Rabbim. Derdinle dertleneyim bacım.
Sizi tatmin etmiyorsa ,ilişkiden mutlu ayrılan genelde o oluyorsa isteksiz olmanız normal.Bir de hergün de insanın canı istemez .haftada 2-3 olması yönünde konuşun.Dişil enerjinizi tazeleyecek hediyeler alsın size:)Peki siz nasıl istiyorsunuz ben niye istemiyorum acaba çok zevk almadığım için mi
4..5 yapması bile bana tuhaf geldi artık ne ek gıda yiyorsa adam ejderhaya dönüşmüşSizi tatmin etmiyorsa ,ilişkiden mutlu ayrılan genelde o oluyorsa isteksiz olmanız normal.Bir de hergün de insanın canı istemez .haftada 2-3 olması yönünde konuşun.Dişil enerjinizi tazeleyecek hediyeler alsın size:)
Nasıl hediyeler mesela .Sizi tatmin etmiyorsa ,ilişkiden mutlu ayrılan genelde o oluyorsa isteksiz olmanız normal.Bir de hergün de insanın canı istemez .haftada 2-3 olması yönünde konuşun.Dişil enerjinizi tazeleyecek hediyeler alsın size:)
Ahahaha ay çok güldüm4..5 yapması bile bana tuhaf geldi artık ne ek gıda yiyorsa adam ejderhaya dönüşmüş
Ahaahahahah bu azginliklaabla burda seni yerler. cinsellik bölümündeki konuların yüzde doksanı kocamın kuşu ötmüyor üzerine. seninki maşallah bülbülev işi yüzünden yoruluyorsan tek çare eve hizmetli almak ama seninki onu da tatlı niyetine halleder bilemedim şimdi
Bu kadarı hayrat musluğu gibi bilemedim yani4..5 yapması bile bana tuhaf geldi artık ne ek gıda yiyorsa adam ejderhaya dönüşmüş
İki küçük bebe ev yemek derken tabiki halin kalmaz.Peki siz nasıl istiyorsunuz ben niye istemiyorum acaba çok zevk almadığım için mi
Çok doğru söyledin madem sorun yok eskisi gibi şimdi artık 4....5 yapıyormuş hergun istiyormuş takviye yi bıraktırsın çok mantıklıİki küçük bebe ev yemek derken tabiki halin kalmaz.
Yemeğine şap at
Madem o kadar istekli neden takviye alıyor durduk yere sonra da kuduruk kuduruk gezer tabi evde
Güzelce konuşun dinlenmeye nefes almaya ihtiyacım var biraz çocuklarla ilgilen deseniz.
Benim kocada da tık yok adam takviyenin t sini almaz.Çok doğru söyledin madem sorun yok eskisi gibi şimdi artık 4....5 yapıyormuş hergun istiyormuş takviye yi bıraktırsın çok mantıklı