Eşimin aşırı derecede ilgisiz oluşu

Aslında hemşirelik mezunuyum zaten ama çocuk olunca çalışmadım hiç onu bırakacak yerim de yok o yüzden biraz büyümesini bekliyorum
Çok güzel bir mesleğiniz var üzerine düşün lütfen kendinize yeni güzel bir hayat kurun. Biraz sabredin çocuk büyüyene kadar ama ertelemeyin..

Çok güzel bir mesleğiniz var üzerine düşün lütfen kendinize yeni güzel bir hayat kurun. Biraz sabredin çocuk büyüyene kadar ama ertelemeyin..
Zaten bu fikir aklım da hep var ama o zamana kadar böyle çekmek istemiyorum. Aşırı sevgisiz ve ilgisiz kalıyorum insan öpmek istiyo yani hani eşim var demek istiyor ama ben hiç birini hissetmiyorum lafa gelince de ikinci çocuk istiyorum diyo

Ay sakın dikkat edin korunun bir şekilde. İkinci çocuk olursa daha da zorlaşır her şey

Kesinlikle katılıyorum buna bu zaten bı bahane bunun farkındayım ama ne yapacağımı bilmiyorum
Çocuğunuz buyudukten sonra meslegınıze dönün . Maddi gücünüze ulaşıp ayrılın ömür böyle geçmez diyorsanız .

Ama sevıyorum diyorsanız siz bilirsiniz

Terapıye gıdın canım.

Sakın 2. Çocuğu yapmayın, çalışıp ayaklarınız üzerinde durun , kimseye güvenip sırtınızı yaslamayın ...

Sakın 2. Çocuğu yapmayın, çalışıp ayaklarınız üzerinde durun , kimseye güvenip sırtınızı yaslamayın ...
Zaten bu konuda çok pişmanım ilk çocuğu istediği için yaptım işimi bıraktım geleceğimi kariyerimi bıraktım ama en büyük hatayı yapmışım. 2. O yüzden asla

Zaten bu konuda çok pişmanım ilk çocuğu istediği için yaptım işimi bıraktım geleceğimi kariyerimi bıraktım ama en büyük hatayı yapmışım. 2. O yüzden asla
Bebeğiniz biraz büyüsün acilen iş hayatına dönün, maalesef erkeklere hiçbir konuda güven olmaz , her zaman 2. Bir planınız ve bir işiniz olsun ...

Bebeğiniz biraz büyüsün acilen iş hayatına dönün, maalesef erkeklere hiçbir konuda güven olmaz , her zaman 2. Bir planınız ve bir işiniz olsun ...
Kesinlikle öyle. Aslında ona güvenerek yola çıkmadım bebeğim olduğu icin pişman da değilim ama tek pişmanlıgim evlenmiş olmak. Evlenmeden önce bambaşka biriydi evlendikten sonra başka biri oldu resmen

Kesinlikle öyle. Aslında ona güvenerek yola çıkmadım bebeğim olduğu icin pişman da değilim ama tek pişmanlıgim evlenmiş olmak. Evlenmeden önce bambaşka biriydi evlendikten sonra başka biri oldu resmen
Evlenince bir rahatlık geliyor erkeklere , her zaman gidebileceğini bilsin , öyle bir duruş takınmalısın, kıymet bilmeyene güle güle...

Siteye üye olduğumdan beri bakıyorum da erkekler hiç normal değil artık gerçekten. Neden hadım edilmiş çükleri yokmuş gibi davranıyor bunlar

Çocuğum olmasa bi dakika bile durmam inanın zaten. Şimdi ben görmediğim ilgiyi dışarda arayıp kendimi tatmin etsem bu günah mı mesela
Cinsel ihtiyaç önemli başkasıyla aldatmamak ve kendiniz için boşanın

Çocuğum olmasa bi dakika bile durmam inanın zaten. Şimdi ben görmediğim ilgiyi dışarda arayıp kendimi tatmin etsem bu günah mı mesela
Günah olduğunu sormana bile gerek yok günah tabi. Bide bunu yaparak aldatmış oluyorsun. Ne gerek var kendini alçaltmaya. Haklıyken kendini haksız konuma düşürme. Ya oturup adam akıllı konuşun böyle olmaz evlilik böyle bişey değil diyerek ya da boşanmayı düşündüğünüzü söyleyin açık açık.

Eşinizi bir şekilde cinsel terapiye ikna etmeniz lazım , erkekler genelde boşanma restiyle ikna oluyorlar, eşinize rest çekebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…