Eşimin arkadaslarına bağlılığı

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
31
arkadaslar baslıktanda anladığınız gibi eşim ve arkadasları.. 1 yıllık evliyim ve bu sorundan bıktım artık.. Sık sık arkadaslarıyla bulusuyor.. Evde birlikte yapabileceğimiz hiçbirsey yok.. Tv bile yok . Oda evde stres atamadagı için dısarda arkadaslarıyla oturarak stres attıgını söylüyor ama bıktım bundan.. Esim genelde fazla konusmayan biri..
Benimle fazla konusmazken dısarda arkadaslarında ne buluyor diye kafayı yiyicek gibi oluyorum.. Bi dönem dengeyi saglamıstı hafta iki kere falan cıkıyordu.. Ama yine her aksam cıkmaya basladı.. naptıgını anlatıyor ama yinede sinir oluyorum bazen içimden arkadaslarına kızıyorum ne kadar anlayışsızlar diye.. Offf bunaldım.. Evde de birsey yapamıyoruz . Neden evlendik diye soruyorum bazen kendime? Evlilik bu olmamalı.. Benmde arkadasım var esim yokken onunla görüsüyoruz ama bu böyle rutinleşmemeli bence.. Kızlar stresten hasta oldum henüz belli değil ama kötü huylu da olablir hastalıgım.. Evlenince cok zor seyler atlattım.. Eşim beni çok bunalttı.. Hersey kendi kafasına göre olsun istiyor.. Bende buna direniyorum tabi sessiz biri değilim ama bazen çok ufak seyden kıyametler koptu.. Şimdi hastalığımı bildiği için bana daha farklı davranyor eskisi gibi kızmyor ama bana hiç samimi gelmyo tabi.. Off dertlerin biri biter biri baslar çogu seyi atlattım ama bu arkadas konusu cok canımı sıkıyor..cogu sıkıntılarımız geride kaldı ama bi bu arkadas konusını aşamadım.. Biraz önce carsıya cıktık alısveris yapıyorum o kadar acele ediyorki herseyi aceleye getiriyor sinir oldum çok sık cıkmıyorız bile bsylere bakalım dedim alacagımızo alıp cıkalım diyor bsy anlatyorum sesini yükseltme diyor bsye bakalm dyorm cagryorum gelmyo sinir oldum yaa o kadar gerildimki.. Sonra arabada birde gitmek istediğin bir yer varmı diye soruyo yaa deliricem.. Ben yok dedim .. Bikaç defa sordu sonra açık bi mekan var oraya gdelim dedim.. Daha önce havasoğuk dye gdemycegmizi dedi.. O an orayı dryince ona bile tepki verdi iyice geriyo beni ya .. Düşünüyorumda ben bu hastalıga gercekten esim yüzünden yakalandım galiba

Evde tv niye yok? Biz de ilk evlendiğimizde tv almamıştık paramız yetmediği için ama bir şekilde vakit geçiyordu bilgisayardan film açarak filan. Böyle öneriler sunsan akşama şu filmi izleyelim gibi, sinemaya gidelim gibi..

Evde tv niye yok? Biz de ilk evlendiğimizde tv almamıştık paramız yetmediği için ama bir şekilde vakit geçiyordu bilgisayardan film açarak filan. Böyle öneriler sunsan akşama şu filmi izleyelim gibi, sinemaya gidelim gibi..
Aslında bi ara bizde film izleyerek vakit geciriyorduk ama bilgisayarda bozuldu hiçbirsey yapamıyoruz.. Tv yi bazı sebeplerden dolayı alamadık

Geçmiş olsun hastalığınız ne?
Eşinizin haftada iki kere bile arkadaşlarına ayırması çok ki siz hergün onlarla diyorsunuz

Evliliğiniz kesinlikle sağlam değil
Eşiniz bencil biri evlendiğini fark edememiş sürekli kendi istediği olsun istiyor ve üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor
Sakın çocuk yapmayın
Eşiniz evlendiğinin bir yuvası olduğunun zamanını parasını karısına çocuğuna harcaması gerektiğinin farkına varmalı
Karısıyla gezip tozmalı bir erkek kadını evde bırakıp gezmek ne demek?
Bekar sanıyor hala kendini
Eşinizle ciddi bir konuşma yapın bu böyle devam etmez kendine çeki düzen ver diyin
Ve hatta evlilik terapisti aile danışmanına falan gidin mutlaka

Olmuyorsa zorlamayın evlilik bu değildir kesinlikle vaktinizi harcamayın bu adama

Geçmiş olsun hastalığınız ne?
Eşinizin haftada iki kere bile arkadaşlarına ayırması çok ki siz hergün onlarla diyorsunuz

Evliliğiniz kesinlikle sağlam değil
Eşiniz bencil biri evlendiğini fark edememiş sürekli kendi istediği olsun istiyor ve üzerinizde baskı kurmaya çalışıyor
Sakın çocuk yapmayın
Eşiniz evlendiğinin bir yuvası olduğunun zamanını parasını karısına çocuğuna harcaması gerektiğinin farkına varmalı
Karısıyla gezip tozmalı bir erkek kadını evde bırakıp gezmek ne demek?
Bekar sanıyor hala kendini
Eşinizle ciddi bir konuşma yapın bu böyle devam etmez kendine çeki düzen ver diyin
Ve hatta evlilik terapisti aile danışmanına falan gidin mutlaka

Olmuyorsa zorlamayın evlilik bu değildir kesinlikle vaktinizi harcamayın bu adama
İşten cıktıktan sonra yemek yiyoruz braz oturuyoruz sonra cıkıyor .. Evde gercekten yapcak bsy yok ama böyle ayrı takılmakta bana göre değil.. Eşimin parasını bana harcaması konusunda sıkıntım yok .. O anlamda çok cömert artık eskisi gbi bni de kısıtlamıyor bnde çıkıyorum ama baskalaryla daha iyi vakit gecryoruz galiba..

İşten cıktıktan sonra yemek yiyoruz braz oturuyoruz sonra cıkıyor .. Evde gercekten yapcak bsy yok ama böyle ayrı takılmakta bana göre değil.. Eşimin parasını bana harcaması konusunda sıkıntım yok .. O anlamda çok cömert artık eskisi gbi bni de kısıtlamıyor bnde çıkıyorum ama baskalaryla daha iyi vakit gecryoruz galiba..
Beraber aktivite yapın
Sinemaya gidin gezin yürüyüş yapın akşamları
Cafeye gidin çay kahve için
Kurslara gidin çocukta Yok
Eğlenceli vakit geçirin film alın Mısır patlatın evde
Eşiniz dışarıda arkadaşlarıyla para harcıyordur illa ki onu demek istedim ne gerek var ki

Mutlaka evlilik terapistine gidin

Beraber aktivite yapın
Sinemaya gidin gezin yürüyüş yapın akşamları
Cafeye gidin çay kahve için
Kurslara gidin çocukta Yok
Eğlenceli vakit geçirin film alın Mısır patlatın evde
Eşiniz dışarıda arkadaşlarıyla para harcıyordur illa ki onu demek istedim ne gerek var ki

Mutlaka evlilik terapistine gidin
Genelde sadece cay içiyorlarmis..bu saydığınız inkanlardan sadece cafe var o da her zaman olmuyor.. Arabayı bahane edyor

haftada bir iki gün tamam da hergün hergün, niye evlenmiş o zaman
tv sorunlarınızı çözecekse alın, paralı kanallara üye olun netflix mesela aylık 16 lira bişey her gün dizi takip edin
yani ev çok sıkıcı diyorsunda millet evde ne yapıyor sanıyorsun yani, millette tv pc başında, napıcaksın ki zaten, kutu oyunları falan alın olmadı trivial pursuit falan, evli arkadaşları varsa gidip gelin, yürüyüş yapın akşamları vs vs

Genelde sadece cay içiyorlarmis..bu saydığınız inkanlardan sadece cafe var o da her zaman olmuyor.. Arabayı bahane edyor
Eşinizle konuşmaktan yardım almaktan başka çareniz Yok
Net tavrınızı koymalısınız yoksa daha çok hastalık dert sahibi olursunuz
Ayrıca sadece çay kahve içseler bile hergün para mı dayanır ona.. o çay kahveyi sizle içsin allah aşkına ergen gibi ne o öyle sürekli arkadaş

değil. adam seni hastalık dert sahibi etmiş. yine de arkadaşları ile eğlence peşinde. seni düşünen yok.
Katılıyorum
Konu sahibi kocasını savunuyor koruyor gibi geldi ama bize değil kendisine yazık ediyor
O her gün arkadaşlarıyla çay kahve keyfi yapsa kocası ne yapar acaba?

Erkek erkege mi cikiyorlar ? Arkadaslari evli ise onlari eve misafir edin yemege alin sonrasinda disari caya cikin.
Hafta da 2 -3 kere cagirmaya bakin kalan gunlere birlikte plan yapmaya tesvik edin. Tabiri caizse biraz pohpohlayin yoruluyosun ama benimlede guzel vakit gecirmek icin dikkat ediyorsun falan bu acayip hoslarina gider erkeklerin. Sonra icsellestiriyor bu davrnlari.
Bir sure boyle giderken eve cagirdiniz misafirleri haftada 1 e indirirsin planlariniz artar.
Ha bide arada erkek erkege cikmasina izin ver ama belli araliklarla oyle haftada degil. Tabi oturup rahatsiz oldunu o yokken evde simildini soyle.
Bizde ise yaradi artik yalniz cikmayi birakti bile. Arkdas gorusurken bile esli progrm yapiyor. 4.yilimiz. Zaman ve emek vermek gerek. Rest cekmek pek ise yaramaz.

Geçmiş olsun. Flört döneminiz olmadı mı hep mi böyleydi eşiniz ? Bilgisayarı yaptırın belki film izlemeye başlarsınız yeniden. O sırada da konuşup bu tutumunun sizi nasıl üzdüğünü anlatırsınız.

Yani ben bile arkadaşlarımla gündüz kocam işteyken görüşürüm
Kocam akşam işten gelince onu ihmal edip arkadaşıma vakit ayırmam önceliğim kızım ve kocamdır
Erkeğinde aynı şekilde olmalı görüşecekse gündüz görüşsün akşamları karısına ayırsın

haftada bir iki gün tamam da hergün hergün, niye evlenmiş o zaman
tv sorunlarınızı çözecekse alın, paralı kanallara üye olun netflix mesela aylık 16 lira bişey her gün dizi takip edin
yani ev çok sıkıcı diyorsunda millet evde ne yapıyor sanıyorsun yani, millette tv pc başında, napıcaksın ki zaten, kutu oyunları falan alın olmadı trivial pursuit falan, evli arkadaşları varsa gidip gelin, yürüyüş yapın akşamları vs vs
Bilgisayar varken hep dizi alır izlerdik zaten o da bozulunca yapacak hiçbirsey kalmadı malesef.. Tv alcaz zaten yine arkadaslaryla cıkarmı bilmyorum ama artık hep endiselerim var..blgsayar varken cok cıkmyordu.. Nedense emin olamyorum ben mi cok abartyorum offf.. Bazı arkadasların dediği gibi hastalığımı umırsamıyormu yoksa ..? Ama eskiye göre daha farklı.. Kızıcagı seylere fazla üstelemiyor..daha hassas davranıyor ilgileniyor.. Birde arkadasımla takldığımı bildiği içn bu rahatlkla daha sık cıkmaya basladı.. Adam 30 yasında ben bunu bu saatten sonra nasl değistireyim kararları fikirleri sabit.. Gercekten 1 sene içinde direnmedim ne kıyametler kopru ama şu an tam bsyler ogurdu derken hastalk cıktı karsıma offff

Eşinizle konuşmaktan yardım almaktan başka çareniz Yok
Net tavrınızı koymalısınız yoksa daha çok hastalık dert sahibi olursunuz
Ayrıca sadece çay kahve içseler bile hergün para mı dayanır ona.. o çay kahveyi sizle içsin allah aşkına ergen gibi ne o öyle sürekli arkadaş
O kadar cok denedim ki konusmayıda denedim tartısmayı da ama hep kendine bir kılıf bulup kendi bildiğini okuyor.. Bu saatten sonra bnde kendmi düşünüyorum

Erkek erkege mi cikiyorlar ? Arkadaslari evli ise onlari eve misafir edin yemege alin sonrasinda disari caya cikin.
Hafta da 2 -3 kere cagirmaya bakin kalan gunlere birlikte plan yapmaya tesvik edin. Tabiri caizse biraz pohpohlayin yoruluyosun ama benimlede guzel vakit gecirmek icin dikkat ediyorsun falan bu acayip hoslarina gider erkeklerin. Sonra icsellestiriyor bu davrnlari.
Bir sure boyle giderken eve cagirdiniz misafirleri haftada 1 e indirirsin planlariniz artar.
Ha bide arada erkek erkege cikmasina izin ver ama belli araliklarla oyle haftada degil. Tabi oturup rahatsiz oldunu o yokken evde simildini soyle.
Bizde ise yaradi artik yalniz cikmayi birakti bile. Arkdas gorusurken bile esli progrm yapiyor. 4.yilimiz. Zaman ve emek vermek gerek. Rest cekmek pek ise yaramaz.
O kadar cok rest cektimki basta ama olmadı bırakmadı huyundanda vazgecmiyor daha ne yapayım bosladım herseyi bıktım

Eskiden tv pc yokken esler ne yapiyormus? bence bu bir bahane degil. bizim de evlendigimizde yoktu tv. bilgisayar olmadığı zaman da oldu. gidiyorsak arkadaslarimiza birlikte gittik. beraber kitap okuduk, müzik dinledik, resim yaptik. zaman zaman ayri takılmak kesinlikle normaldir, hatta olmasi gerekendir. ama surekli olmaz.

X