E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sedef_80
-
banka şube canım
eve yarım saatte gelmesini de müdürün arabasıyla geldik uçuyo resmen bi görsen reno megane diye kandırdı beni
nasıl aldırdığını da anlattım canım yukarıda
zaten eşimin değişmesinden sonra bazı şüphelerim oluştu ,yani bana ve kızıma ilgi normaldi fakat cinsellik azalmıştı eskiden çok istekli olan adamın nedense hep morali bozuk oldu hep yorgun oldu ..
ben bunun deşifre olmasını istemiyorum .sana özelden yazmıştım sen burda açık açık söylemişsin ..olmadı amadelphin:
hemen arastırmalara gireyim kaydirigubbakcemile
[sıze=3]sedefcim[/sıze] herkes kendince yorum yapıyor kimi boşan diye kimi savaş...tabi bunlar başımıza gelmeden bilemeyiz.ateş düştüğü yeri yakar ve bende dahil uzaktan ahkam kesmesi kolay tabi.yaşayan sensin ve daha ortada bişey yok üstüne gidecek ve öğreneceksin belki yanılacaksın belki haklı çıkacak.ama benim dediğim bu zaman zarfında bu durumla savaş.yani eşine olmadığı kadar ilgi göster sev onu eğer yapıyorsa yada düşünüyorsa belki allah ın izniyle kendine gelecek ve herşey düzelecek.bardağa dolu tarafından bak.lütfen.yuva yıkmak kolay ama mühim olan devam etmek...hiç bir adam sıcacık evini ufacık çocuğunu bırakıp sonu belli olmayan bir ilişkiye girmek istemez.en azından seven sadık bir eş yapmaz bunu.o yüzden birazdaha fedakar ol ve bu süre zarfında eşine yakın ol o istemezse sen zorla ( her anlamda ) peşini bırakma kocanın...
işyerinden ara dediğimde mesaide telefonları kilitliyorlar diyor .bikaç kez aradım operatör çıkıyor sonra sinyale geçiyor..ayrıca bu bankaların bu kadar çok iş yemeği oluyormu acaba 15 günde bir neredeyse yemekte ,seminerde ,toplantıda filan oluyor..ayrıca şimdi bide izmire iş gezisi çıktı şimdiye dek olamıştı böyle bişey ,bi kaç kez tatil vermişlerdi beraber gitmiştik ..
biz eşimle bursanın küçük bir mahallesinde çocukluktan beraber büyüyen iki arkadaşız ,ailelerimiz komşuydu ,ben genç bir kız o da delikanlı olunca aramızda olan şeyin aşk olduğuna karar verdik,asker yolunu bekledim 2 yıl sözlü 1 yıl nişanlı kaldık,evliliğimizin 4.yılı o 32 yaşında ben 28 ben 6 yaşından beri hep bir aradayız.beni en çok acıtan da bu ..annem ve babam arka arkaya vefat ettiler .onunda babası yok.babamdan kalan bursada küçük bir evim var kirada kirası bana gelir her ay ..yani bu konuda da bir sıkıntım yok.hiç olmadı bursada çok akrabam var yani ortada kalacak biri değilim ama neden olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?