S
sedef_80
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sedef_80
-
Ya tamam kadın da dogru soyluyo esınde dıyelım kı! Pekı neden sen farkedene kadar esın bu durumdan sana hıc bahsetmedı.En azından senı karsısına alıp da neden ''Senın arkadasının bana ılgısı oldugunu dusunuyorum'' demedı en azından?Sankı senın fark ettıgınden bu yana eger sorarsa aynı seylerı soyleyelım dıye bı seneryo yazılmıs ve bunu da sana bı guzel sergılemısler.Belkı de sende senaryo oldugunu dusunuyosun ama canının acımaması adına sankı reddedıyosun.Her ne karara varırsan var ama muhakkak dersını de ver.Hıc bı ınsan aldatılmayı konu ne olursa olsun haketmıyor...
Umarım hersey gonlunce olur ve bu donemı olabıldıgınce kolay atlatırsın.
canım çok üzülüyorum sana ya o kadını elime alıp saçını başını yolasım geliyo seni anlıyorum ama ya canım kabul etmek bence yanlış tamam bebeğin var dayanıcak kimsen yok ama bu evlilik bitmiştir artık hiç bir zaman eskisi gibi olmicaksınız güven sarsıldı bir kere böylede hayat devam etmezki be gülüm tabiki karar senin ama o kadınla eşin çok güzel yazıp oynamışlar ve oynamayada devam edicekler yada o kadın olmasada başkaları olucak herşey gönlünce olsun canım:Saruboceq:sanırım bu olayı böylece kapatmaya ve unutmaya çalışacağım ,çaresizlik çok kötü bişeymiş ,itiraf eden bir kadın ,yapmadım inan diye yalvaran bir koca sanırım inanmaktan başka çözüm yok.ama güvenim çok sarsıldı ,üstelik itiraf edilen başka bir kadının varlığı .ardarda gelen ölümlerden sonra beni en çok yıkan şey bu oldu ..perişanım..
canım o zaman yapıcak tek şeyin var hayatına devam ediceksin ama eğer eşine inanıyorsan bunu zamanla göstericektir zaten sana aranızdaki cinsel soğukluk falan geçicektir doğru söylüyosa tabi sende takip ediceksin nasıl bu olayda şüphelendiysen o zamanda anlarsın o zaman tekmeyi basarsın ne diyeyim senin yazdığına göre cvp yazdım ben tabikide kabul edip onunla aynı hayatı paylaşmazdım çocuğum olsa bile sen ona zaten inanmışsın çoktan biz ne desek boş sana canım allah yardımcın olsuneşim çok bakımlı dikkat çekici ve yakışıklı bir adam ,her gittiğimiz ortamda gözler üzerine çevrilir.bende kendimce güzelim ama demek yakıştıramıyolar ki bi yere gittikmi bi ona bi bana bakıp fısıldaşan kadınlar görüyorum.bu beni çok üzüyor.hayatımın her evresinde eşimi kıskanmışımdır ama bu seferki kıskançlık değldi gerçekti ve bu beni çok acıtıyor.sende inanmamışsın ama inanmak istemişsin dediniz galiba öyle ,aslında kocamı çok iyi tanıyan biri olarak doğru söylediğini düşünüyorum ben onun utandığını ,sevindiğini ,üzüldüğünü , pişmanlığını hepsini bir bakışta anlarım,ama beni bu düşüncelere salan bi çok yalnışı oldu bunlardan biri de hayatımızda cinselliğin azalmasıydı ..
peki canım eşine söyledin mi ikiniz anlaşıp ağız birliği ettiniz aynı şeyi söylediniz...madem sana askıntı oluyor niye sana çamur atmıyor niye kendini öne atıyor ve sen bana niye gelip bu arkadaşından uzak dur demedin hiç diye sordun mu eşine canım?eğer sorduysan cevabu ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?